blanickaa1

Mám trošku rozporuplné pocity. Kniha sama o sobě špatná nebyla, možná kdyby mi bylo tak o deset let méně, bavila by mně více. Co mi doopravdy lezlo na nervy byly ty děsný, ale fakt děsný přezdívky. No nic, přečteno, vracet se k ní už nebudu.

Kniha se mi líbila od první stránky, což je u mně co říct. Nejsem čtenářka detektivek, takže jsem opravdu netušila kdo je vrah a celou knihu jsem tedy byla napjatá. J.K.R. prostě umí a já už netrpělivě čekám na další její knihu.

Ať si říká kdo chce, co chce, tahle spisovatelka to prostě umí. Dokáže vtáhnout do děje, během čtení mi nejednou naskočila husí kůže. Zaslouží si plný počet a čestné místo v knihovně.

Po dlouhé době jsem sáhla po románu pro ženy a rozhodně jsem nadšená. Příběh mne vtáhnul a nepustil. Tak jak jsem si zamilovala Grace, tak jsem jsem nesnášela Suzannu. Úžasné, s touto autorkou jsem tedy určitě neskončila.

Ale jo, šlo to. I když můj šálek čaje tohle zrovna není, ale nejspíš to bude tím, že kniha je určena spíše pro náctileté. Na další díly se zatím necítím, možná časem.

Tahle kniha si zaslouží všech 5*. Já osobně se v knize dozvěděla nové věci, nová jména. Rozhodně neskončí zastrčená někde vzadu v knihovně mezi přečtenými knížkami. Tohle by si měli přečíst všichni povinně, aby se již nikdy neopakovala taková zvěrstva.

Po " Zmizelé" jsem si říkala, že tahle kniha je fajn a opravdu byla. Děj napínavý, skvělá forma psaní. Celou dobu jsem byla nadšená ale......ale ten konec. Přesně jako Zmizelá, konec pro mně naprosto zoufalý.I když bych ráda, tak pět hvězd dát prostě nemůžu.

Z knížky jsem trochu rozpačitá, chvíli mně bavila, chvíli mně nudila. Ač je hubená, četla jsem ji nějakých 5 dní, vlastně jsem se tak trochu musela nutit ji číst. V knihovně se mi krčí i volné pokračování, ale rozhodně ji nevytáhnu dřív než za měsíc.

Milá knížka, nic na přemýšlení, prostě oddechovka jak má být. Přečteno během hodinky u kávičky.

Na začátku knihy jsem myslela, že to vzdám. Nemohla jsem se začíst, ale vydržela jsem a můžu říct, že nakonec mně kniha celkem dostala.

Tak tohle se mi tedy nelíbilo, celou dobu jsem se při čtení nudila, myšlenky mi odbíhaly všude možně. Příběh nijaký. Prostě jedno velké zklamání.

Krásný příběh, málokdy se mi stane, že si oblíbím v knize nějakou postavu, ale Lucii jsem si úplně zamilovala. Nenudila jsem se ani chviličku, neměla jsem tendenci přeskakovat řádky a hlavně mi bylo líto, že jsem knihu dočetla.

Na knihu jsem narazila úplně náhodou a rozhodně nelituji. Přečetla jsem jí jedním dechem, nemohla jsem se odtrhnout. Určitě od autorky vyhledám i další knížky.

Knihu jsem dočetla včera a nejsem schopna říct, jaké ve mně zanechala pocity. Smutek? Marnost? Vztek? Prázdnotu? Prostě nevím. Knížka je to úžasná, čtivá a myslím, že se k ní určitě vrátím.

Úžasná kniha, film už poněkud slabší. Děj nenudí, rozesměje, rozpláče a nutí k zamyšlení. Rozhodně se ke knize ještě vrátím.