Bohdana11 Bohdana11 komentáře u knih

Ostrov Entry Ostrov Entry Peter May

Mám ráda knihy P.Maye z ostrovů.přenesou čtenáře do jiného světa, vzdáleného a jako bych tam žila také.

05.03.2018 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Kniha napínavá od začátku do konce, pro mě nejlepší ze série

21.09.2019 5 z 5

V lesích V lesích Tana French

Skvěle napsaná kniha. konečně spisovatelka která píše jinak. Příběh se nemusí točit jen kolem hlavního děje a i některé záhady zůstávají neodhaleny, tak to někdo zkusil napsat. Určitě si přečtu další knihu jestli je psaná stejně

15.07.2018 5 z 5

Tanec s vlky Tanec s vlky Michael Blake

Příběh moc pěkný, spíše smutný,ale pohladil, bála jsem se jak to dopadne, že budu brečet,ale žádná velká tragédie se nestala.na pokračování nemám odvahu.tohle se fakt kdysi dělo a to mě mrzí.

05.03.2018 5 z 5

Knihovna duší Knihovna duší Ransom Riggs

Dopadlo to úplně nejlíp jak mohlo, příběh mi zůstal dlouho v hlavě,bude mi chybět

05.03.2017 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha super, četla se dobře, pořád se něco dělo,škoda toho závěru,to bych vynechala.

02.08.2017 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Jsem ráda že jsem si knihu přečetla, přiblížila mi tu dobu hned po válce,moc pěkný příběh

12.04.2017 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Hm.nic moc.Hartl asi nebude spisovatel pro mě

07.02.2018 3 z 5

O myších a lidech O myších a lidech John Steinbeck

Začátek o ničem,trochu zklamání,ale závěr překvapivý,ale za přečtení to stálo,byla to rychlovka

23.10.2017 3 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Připojuji se ke všem kladným hodnocením.byla to bomba,nic lepšího jsem nikdy nečetla, teď nemůžu číst nic jiného,asi začnu znovu a to už snad vyjde třetí díl. :-*

15.10.2017 5 z 5

Kříže u cesty Kříže u cesty Jeffery Deaver

Tahle policajtka mě baví,popisuje metodu kinezie v praxi.napinave do poslední chvíle.doporučuji

08.10.2017 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Spisovatel se snaží být vždy o level výš než jiní,proto popisuje vše bizarněji než jiní.někomu se to může líbit,ale pro mě je to už přes čáru.další díly číst nebudu,škoda detektiv a jeho parťák se mi líbí.

18.08.2017 3 z 5

Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Autor navázal na styl Larssona perfektně, první půlka knihy nezáživná,jako u předchozích dílů,pak přestala Lisbeth jen sedět u počítače a rozjela to, vůbec jsem se o ni nebála, přežije vše i kulku v hlavě.závěr super, bylo na čase

12.08.2017 4 z 5

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

První dva díly byly zdlouhavé, druhý nuda, tento jsem ani nechtěla číst,po delší pauze jsem se odvážila,kniha mě překvapila byla napínavá od začátku do konce.doporučuji

10.06.2017 5 z 5

Krajina nočních jezdců Krajina nočních jezdců František Niedl

Už to bylo dlouhé pořád všude smrt a bezmoc,ale byla jsem zvědavá jak celou sérii ukončí. Čekala jsem tragický konec,ale super,jsem spokojená.

23.04.2017 5 z 5

S vlčí hlavou v erbu S vlčí hlavou v erbu František Niedl

Tak v tomto třetím díle jsem chvilkami přemýšlela že to vzdám,ale jsem ráda že jsem došla do konce.vadila mi ta bezmoc kdy mu opakovaně ničí jeho majetek a změny chování jeho ženy,a všude kolem ta smrt,ano bylo to tak i ve skutečnosti, husité byli ..........

12.04.2017 4 z 5

Iluze Iluze Jeffery Deaver

Jedna z lepších knih Deavera. Téma iluze mě bavilo.

17.09.2018 5 z 5

Přiznání Alana Turinga Přiznání Alana Turinga David Lagercrantz

Je to spíše příběh policisty, kterého zaujala vědecká činnost Alana Turinga.A nenásilnou formou jakoby v pozadí popsán život tohoto vědce, matematika a fyzika.doporucuji

21.04.2018 4 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Příběh vtipný, oddechovka od složitějších knih.ale tento spisovatel mě teda nenadchl,jestli je tohle jeho nejsilnější kniha,tak od dalších už moc nečekám.

24.01.2018 2 z 5

Zátiší s vránami Zátiší s vránami Lincoln Child

Byla to moje první kniha s Pendergastem a vybrala jsem dobře.záhadná,napínavá skoro hororová.

17.01.2018 5 z 5