bookcase

Další z vtipně napsaných románů Sophie Kinselly. Umí, holka, umí :)

Autorka, pro kterou mám slabost. Román je nádherný, četl se jedním dechem. Kdo tvorbu Maeve Binchy zná, zjistí, že se autorka vrací k hrdinům z románu Každý žák má duši.

Může být detektivka poetická?Může. Zimní host je toho důkazem, už se nemůžu dočkat dalších dílů.

Kniha se mi líbila, postřehy polského autora mě zajímaly, už proto, že je máme v podstatě za humny, takže se s nimi denně setkávám.

Vtipný románek, dobře se četl.

Románek pro ženy s klasickým tématem nevěry vyústí v překvapivý a šokující konec. Docela dlouho jsem ho rozdýchávala.

Deník je výborný, poznáváme autora z intimnější stránky. Ale chudák jeho žena :).

Dá se o upírech psát vtipně a s nadsázkou? Dá, Meg Cabot je toho důkazem.

Vtipný román, ráda bych si přečetla i další knihy o Isabele, bohužel na pokračování jsem nenarazila.

Výborný román se zajímavým tématem, který bych ale v praxi raději nezkoušela. Čtivé, doporučuju.

Dobře se to četlo, dobře. Slovenské autorky mám ráda, takže jsem si přečetla s chutí.

Autorka bedlivě sleduje dění kolem sebe, které umí vtipně a s nadhledem podat svým čtenářům. Doporučuju.

Moje oblíbená autorka, její fejetony, postřehy a úvahy jsou ze života, napsány vtipně, laskavě, čtou se samy.

Silný příběh, který mě dostal do kolen, můžu jen doporučit.

Máte-li rádi Adriana Molea, oblíbíte si i Charlottu, Karen a bábinku :).