bookcase komentáře u knih
Nevyhledávám tento žánr běžně, takže, jo, sedlo mi to a bavilo. Jen moc nechápu ta upozornění na začátku knihy, to už je valná většina čtenářů tak cimprlich? :)))
Typický styl autorky, čtivé, oddechové, trochu i k zamyšlení. Jen se mi nechce věřit, že jedna postava dokázala změnit své chování a obrátit o sto osmdesát stupňů.
Mně se to líbilo, je třeba zvyknout si na trochu jiný způsob psaní. Mám tyhle "podivíny" ráda. Co mě zklamalo, byly gramatické chyby a překlepy v textu, a nebylo jich málo.
Skvělé čtení, nádherný jazyk, mnohdy těžké osudy hrdinek vs jejich nezdolnost. Velké doporučení.
Opět skvělá Jojo. Přátelství, manželství, trable ve vztazích, vše tak, jak to JM umí.
Moje knižní bublina je ze série docela odvařená, takže jsem měla megavelká očekávání, ale nebylo to úplně wauu. Nevím proč a nevím, jestli je to jen můj pocit, ale Madison mi něčím lezla na nervy. Nejvíc nejlepší je ten pes :)
Napsáno čtivě, naléhavě, s důrazem na mateřskou lásku. I mně chybělo trochu víc z Adama, možná je to tím, že to vypráví přímo Lilach.
Zajímavé, ale dost náročné čtení, není to pro každého. Dost hutné.
Připojuji se k předchozím komentářům, mimořádně silná kniha s hodně zajímavou postavou. Taky nad ní pořád po přečtení přemýšlím.
Petra Soukupová prostě umí. Opět skvělé čtení, šla jsem to s Martou, ani nevím jak. :)
Nádhera, mám ráda takový typ příběhu, pomalu plynoucí, severské ságy.
Četlo se to hodně dobře, akorát zpočátku byla celá rodina docela na odstřel.
Pane Irvingu, při vší úctě, i ve vašem případě platí, že v nejlepším se má přestat. Tohle už nebylo ono.
Výborně napsáno. Ta časová "neposloupnost" tomu dala grády. Dynamické, napínavé, bolavé čtení.
Tohle byla nádhera. Joe je čistá duše, číst o něm bylo pohlazení na duši
Čtivé, dojemné i smutné čtení o rodině Babkových. Zajímavé tím, že je to psáno z pohledu setřenice Evelíny.
Další skvělý díl, užila jsem si to. Akorát Annunciata, ta byla teda na odstřel.
Úžasný, výpravný román, rodinná sága, kterou nečtete, ale vychutnáváte. Tohle se nehltá! :)
O střetu matek a dcer, generačních problémech a putování za novým já. Líbily se mi myšlenky a citáty skryté v textu.