Booky84 komentáře u knih
Na knížku jsem byla opravdu zvědavá, ale bohužel jsem byla zklamaná. Příliš se vlekla a rozhodně jsem se nezasmála, maximálně malé pousmání, což je opravdu málo.
Zajímavé čtení o opravdovém mistrovi iluzí, o jehož životě jsem skoro nic nevěděla. Příběh se mi moc líbil. Vložení deníkových zápisků a novinových článků je příjemné zpestření komiksu, který jsem si s chutí přečetla.
Pohodové a lehce vtipné čtení z anglického venkova. Agáta je prostě boží a chudák James. :-)
Čtyřlístek, čerti a andělé = skvělé čtení pro všechny.
Krásné prázdninové příběhy, které mne vtáhly a připadala jsem si, že jsem jejich součástí a dorodružství prožívám také.
Krásné a milé příběhy - oba se mi moc líbily. Čtyřlístek rozhodně nezklame ani v dospělosti.
Milá, vtipná a čtivá pohádka nejen pro děti, ale i dospělé. Čteno jako e-kniha.
Krásná pohádka o neohroženém Mikešovi. Dobro zvítězí a zlo dostane za vyučenou a přesně takhle to má v pohádkách být.
Pohodové čtení, které lehce plyne a čtenář sleduje příběhy s příjemnými hlavními hrdiny. Ideální kniha na deštivé dny nebo na relaxování.
První kniha od tohoto autora - začátek mne úplně nezaujal a dokonce jsem chtěla knihu i odložit, nakonec jsem si řekla, že dám ještě pár stránek a kniha mne celkem chytla a byla jsem zvědavá, jak to vlastně vše dopadne a zda jsou některé moje domněnky správné. Až v knihovně narazím na další autorovu knihu, ráda si ji přečtu.
Krásné čtení, ke kterému jsem se opět vrátila po několika letech a to díky nové knize Půlnoční slunce. Bylo hezké si opět knihy přečíst.
Další skvělá detektivní série. Jen nevím, zda mám postavu psychologa Sebastiana Bergmana nenávidět nebo litovat.
Příběh plný dobrodružství a boje s mnoha nestvůrami. Zásahy bohů jsou samozřejmostí a láska, která vyvrcholí krutostí tak nějak očekávaná. Škoda, že samotná komiksová kresba mě vlastně příliš nezaujala.
Dvě krásné pohádky nejen pro děti s nádhernými ilustracemi. Taky bych chtěla hledat duhu s jednorožcem.
Krásné, smutné a pravdivé - kniha ve mě zanechala výraznou stopu a budu o ní ještě dlouho přemýšlet...
Milé příběhy oblíbené čtveřice - vodníci a jejich svět je krásný a pohádkový.
Úžasná kniha, jsem velmi ráda, že se mi dostala do ruky a při některých pasážích a výpovědích až ve člověku mrazí.
Další nádherné příběhy oblíbené čtveřice, tentokrát jsem již některé znala jako Ve stínu pralesa, Pozor zlá myš, Záhadný Apobab, Modrý přízrak. Moc se mi líbilo vyprávění o životě a seznámení jednotlivých hrdinů.
Krásný a poetický příběh - smrt je pouze začátek a v nebi je možné naprosto cokoliv i to, aby se z úhlavních nepřátel stali přátelé i pro další život.