Bratranice komentáře u knih
Zvláštní zakončení, nebylo špatné, ale nějak mi k tomu nesedí.
Rozhodně lepší díl, než dvojka. Celá trilogie se mi líbila, ale myslím, že se z ní dalo dostat daloko více. Příjemné a oddechové čtení před vánočními svátky.
U druhého dílu mi trochu chyběl děj. Vzdychání si o tom jak hrozná je tělocvikářka, jak moc je zamilovaná, a jak moc jí nikdo nechápe mi jako zápletka fakt nepřišlo.
Kniha se zajímavým námětem. O této knížce jsem poprvé slyšela asi před třemi roky od kamarádky a název mě vůbec nezaujal. Do ruky mi přišla až teď, když jsem před Vánoci hledala nějaké lehké čtení, abych se nemusela učit :). Děj je docela zajímavý, i když se většina zápletky stane v posledních 20% knihy. Určitě se nejedná o nějakou náročnou fantasy, ale kniha je milá, čtivá a úsměvná. Byla to příjemná alternativa vánočních pohádek :)
Až se mě někdo zeptá, jak tahle kniha skončila, budu lhát. Pořád jsem plná rozporuplných pocitů. Přečetla jsem jí na jeden zátah.
Po pár letech se mi do ruky konečně dostal tento poslední díl. Konec mě moc potěšil :)
Podařené dílo, ale nějak mě neuspokojila délka. Jsem od Martina zvyklá na větší bichle. :D
Pro fanouška je to zajímavé ohlédnutí za skvělou sérií :).
Nemám ráda knihy o téhle době, ale musím říct, že vidět jí očima Helenky bylo fakt bomba :)
Zajímavý námět, ale trochu jsem se ztrácela v příliš dlouhých souvětích.
I když mi chyběly některé oblíbené postavy knihu jsem přečetla jedním dechem. Byla stejně dobrá jako ostatní a navíc jsem se mohla těšit na osudy svých oblíbenců, které měly pokračovat až v pátem díle. Pro mě jednoznačně za pět hvěz
Martin má štěstí, že bydlí tak daleko. Moc ráda bych s ním zatřásla a zeptala se: "Proč??!!!" Jinak je to jedna z nejlepších knižních sérií, která kdy vyšla.