Bratranice komentáře u knih
Pro fanouška je to zajímavé ohlédnutí za skvělou sérií :).
Až se mě někdo zeptá, jak tahle kniha skončila, budu lhát. Pořád jsem plná rozporuplných pocitů. Přečetla jsem jí na jeden zátah.
Martin má štěstí, že bydlí tak daleko. Moc ráda bych s ním zatřásla a zeptala se: "Proč??!!!" Jinak je to jedna z nejlepších knižních sérií, která kdy vyšla.
Zvláštní zakončení, nebylo špatné, ale nějak mi k tomu nesedí.
Rozhodně lepší díl, než dvojka. Celá trilogie se mi líbila, ale myslím, že se z ní dalo dostat daloko více. Příjemné a oddechové čtení před vánočními svátky.
U druhého dílu mi trochu chyběl děj. Vzdychání si o tom jak hrozná je tělocvikářka, jak moc je zamilovaná, a jak moc jí nikdo nechápe mi jako zápletka fakt nepřišlo.
Kniha se zajímavým námětem. O této knížce jsem poprvé slyšela asi před třemi roky od kamarádky a název mě vůbec nezaujal. Do ruky mi přišla až teď, když jsem před Vánoci hledala nějaké lehké čtení, abych se nemusela učit :). Děj je docela zajímavý, i když se většina zápletky stane v posledních 20% knihy. Určitě se nejedná o nějakou náročnou fantasy, ale kniha je milá, čtivá a úsměvná. Byla to příjemná alternativa vánočních pohádek :)
Po pár letech se mi do ruky konečně dostal tento poslední díl. Konec mě moc potěšil :)
Podařené dílo, ale nějak mě neuspokojila délka. Jsem od Martina zvyklá na větší bichle. :D
Nemám ráda knihy o téhle době, ale musím říct, že vidět jí očima Helenky bylo fakt bomba :)
Zajímavý námět, ale trochu jsem se ztrácela v příliš dlouhých souvětích.
I když mi chyběly některé oblíbené postavy knihu jsem přečetla jedním dechem. Byla stejně dobrá jako ostatní a navíc jsem se mohla těšit na osudy svých oblíbenců, které měly pokračovat až v pátem díle. Pro mě jednoznačně za pět hvěz