Brunnetka komentáře u knih
Tak jak jsem u první knihy váhala, jestli pokračovat, tak teď jsem ráda. Obávám se, že zhltnu všechny díly, ani nemrknu :D
Ze začátku jsem si říkala "co to jako je? To je nějaká blbost". Pak mě to ale chytlo a dávám šanci ještě druhému dílu...
Celá série je zatím skvělá! Tady.me trošku mrzelo, že to začalo Chaolem a Nesryn, ale teď jsem ráda :) Rovnou se vrhám na další díl...
Krásná knížka s pěkným příběhem. Miluji Eragona a tohle jsem četla čistě ze zvědavosti. Nejdřív jsem si myslela, jak to bude kopie, ale vůbec. Celé je to postavené na jiném vztahu draka a jezdce a prostředí školy je prostě skvělé. Za mě 5* :)
Velice pěkná knížka. Dobře zpracovaná a "neokoukané" téma. Přečetla jsem to jedním dechem a jsem fakt naštvaná, že to nemá pokračování :)
Změnila mi pohled na svět. Už chápu víc souvislostí, už se nebudu ptát, jak to bylo, když jsme z opic...
Navíc to je velmi čtivé a poučné. Výborná kniha.
Příběh malé Safy je zajímavý, jako celé Somálsko. Pro nás nepředstavitelné, pro ně každodenní realita.
Čte se to moc dobře. Osobně můžu říct, že jsem to zhltla jedním dechem :)
Hodnotím knížku průměrně. Číst jsem ji musela ke studiu, ale jinak bych ji asi nedočetla. Plusem bylo, že i když jsem občas přeskočila odstavec, občas stránku, tak jsem o nic moc nepřišla :D pro ty, co se o téma fakt ale zajímají, tak je to zpracované docela i hezky. Jinak by nám ji do seznamu doporučené literatury nedali ;)
Od posledního dílu jsem nevdela, co čekat. Na jednu stranu mě mrzí, že to končí. Na druhou jen u týhle série strávila moc času a můžu se vrhnout zase na něco jiného :)
Konec jako takový mě naštval. Zvlášť Aurox-měla jsem ho ráda :D ale jinak to byl "hepáč", za což jsem ráda :)
Přečetla jsem jedním dechem a pokračuji na další díl! Skvělá série :)
Dávám 3*, jelikož ten popis hrobek za jednotlivé dynastie je fakt dobrý. Ale neoslovila mě-nebýt povinné prezentace do hodiny starověku, tak ji číst nebudu. Jediné, co mě fakt bavilo a zajímalo, byla mumifikace ;)