Brutius komentáře u knih
Tuto knihu jsem četl ještě před přečtením Království Stínu a teď je mi to trošku líto, protože přece jenom dost prozrazuje jak předchozí kniha končí. Velice příjemná četba, jen doporučuji číst chronologicky, až po Království Stínu ;-)
Pro mne jako příznivce a hráče Diabla velice příjemná četba.
Nečekal jsem od tohoto titulu opravdu mnoho, ale zvláštnost či zvrhlost, nebo jak to popsat, se kterou je psána si mne docela získala.
Pro mne naopak o jednu hvězdu horší než příliv Příliv Temnoty.
Z celé série Warcraftovských knížek, co jsem prozatím četl mne tahleta oslovila nejméně :(
Úděl druhých knih v trilogiích je zjevně vyplnit místo mezi 1. a 3. knihou :( nicméně toto místo Duše Démona nevyplňuje úplně špatně. Místy jsem se u knížky dost bavil.
Velice podařený úvod do Války Prastarých, jen je mi líto že nedostal více prostoru Broxigar.
Nebýt toho konce, který mne naprosto neoslovil (i když jsem sérii C&C hrával) dostal by ode mne tento titul ještě o jednu hvězdičku více. A kupodivu , i když jsem se těšil na četbu z pohledu vojáka GDI, tak mě více bavilo číst kapitoly z reportérkou...
Po Vyhnanství u mne Útočiště napravilo Drizztovu reputaci ;-) na Domovinu to sice nemá, ale blíží se to její kvalitě.
Trošku zklamání :( Po přečtení Domoviny jsem čekal knihu podobné úrovně, ale bohužel mi Vyhnanství přišlo příliš zdlouhavé a uměle natahované
Tuto knihu jsem dostal darem a byl jsem k ní zprvu skeptický, teď už nevím proč tomu tak bylo... -a je to jedna z nejlepších knih jaké jsem kdy četl.
Zatím jediná kniha z Knaakovy série DragonRealms, kterou jsem četl. A přestože se mi kniha obsahově líbila, nedotkla se mne natolik abych sáhl po další z této série :(