buturenka

úžasně popsaná jedna z mnoha konspiračních teorií, knížka má šmrnc a spád, pro mě zážitek, Vatikánem se toulám velmi ráda i in live

milá knížka, oddechová, ale ne hloupá, zajímavé místo. a zase sever :-), ale bez krimi

chvílku dobrý, ale pak takové běžné, ale když je venku zima a svařené vínko, dá se to

jedna z knížek, která mě bavila, rozčilovla a lákala ke čtení dál , a hlavně Beatles

se zájmem jsem přečetla tuto prezentaci jednotlivých světových náboženství, teda přečetla , tak to nelze hodnotit, spíše pomalu pročítala touto knihou a také několikrát se vracela

co je velmi dobré v této knize, tak je popsán Řím a Vatikán, nedoporučuji po přečtění se podívat na film, který je děsný

jedna z mála knih, která se přečte a dá se podívat i na film

knihy p. profesora Halíka mám ráda, nedá se říct, že je dokážu číst jako ostatní knihy, troufám si říct, že je to studium knih, a k jedmotlivým myšlenkám se v knížce vracím

klasika, poprvé jsem ji četla s baterkou pod peřinou, bylo mě šestnáct a rodiče nedoporučovali

také jedna z knih, která byla povinná četba, tenkrát zajímavá nebyla, o několik let později přečtená a geniální

hmmm, dá se, ale taková knížka na vypnutí mozku

jsem na padesáte stránce, a velmi fajn čtení

tu knížku jsem četla asi před třiceti roky, ale dneska nevím o čem byla, no jo

kniha je úžasným spojením fikce a skutečnosti, Tučková má úžasná a neotřelá témata, jedna z knížek, která mě tzv. vtáhla do sebe, těšila jsem se v práci na volné odpoledne, abych se mohla vrátit ke čtení