buturenka komentáře u knih
Tak jsem knihu dočetla, tedy doposlouchala, jeden den tzv. normální rodiny, za mě kdo uteče, tak vyhraje, to by mně nevyhovovalo
Krátké, povedené, drsné, čtivé, chci věřit, že je to pouze kniha, která neni pravdou
Nevím, dokonce ani netuším, ale tuto knihu jsem přečetla jen jednou, asi to byla povinná četba, a do dnešního dne tuto knihu ani filmové zpracování nemám ráda, vůbec to nemusím
výborná knížka, úžasný češtin, ale ta skutečnost je někdy až protivná, ale tak to je, hodně jsem se bavila, i když to asi není to správné slovo, spíš jsem si uvědomovala, jak je ta kniha pravdivá
Knížka mil, odpočinková, dovolenková, ale jinak tato knížka mě vyprovokovala se zajet podívat do Kodaně, tak v červnu letim, sice jen prodlouženy vikend, ale moc se těším
Na knihu mě upozornil p.Vlatimil Vondruška při své autogramiádě, přečtena za dva dny, mohu jen doporučit, velmi silná žena ta Anna
Chyběla mne symbolika p.Landona, ale jinak typický Brown, jsem zvědavá , jestli stoupne návštěvnost Barcelony, Montseratu, Madridu, Bilbao atd. jak tomu bylo u Andělů
Ano, Steve Berry, další náhled do USA , přečteno rychle a pobavila tato knížka
Tak tuto knížku jsem přečetla poprvé v roce 1982 a spadla mně brada, a zůstal příběh teto knížky v hlavě, známí a kamarádi o teto knížce moc nevěděli, až na jednoho kolegu, ten chodil na stejný gympl jako já, a to se nepočítá, minuly týdnem jsem se stáhla na audiotece p. L ichého, a stále je to příběh, který mě chytnul
neni to muj salek kavy, ale postihla me chripka, tak se to dalo cist :-)
pohoda, vtip, sarkasmus, čtivost, smutky - všechno tam je, za dva dny byla knížka přečtená
další pohodové čtení, legrace a napětí v jednom , úžasná čeština
čekala jsem méně od této knížky, ale překvapila, jen ten závěr byl až moc mydlinkový
jsem na rozpacich, asi Brownova nejslabsi knizka , trvalo mne to cteni dlouho
tak tato kniha skončila v propadlišti mých knih, nedočtena, bohužel
tak pro mě příliš levelů , příliš mnoho kombinací , myslela jse, že to nedočtu