Cassidy.L Cassidy.L komentáře u knih

Všechno, co máme Všechno, co máme Kerry Lonsdale

Tato literatura nepatří do mé konfortní zóny, ale na dovolené jsem si řekla, proč ne, alespoň nějaká oddechovka. Příběh je zajímavý, čtivý, rozuzlení na konci super, ale za mne osobně by nemuselo být pokračování, byl to krásný konec, bez epilogu bych se obešla.

14.08.2022 3 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Za mne další super dílo z pera autorky. Zápletka sice už není tolik originální jako první díl série, ale přesto je tam napětí a do poslední chvíle hledáte vraha spolu s agenty FBI.

10.08.2022 5 z 5

Velké dobrodružství malého dráčka Velké dobrodružství malého dráčka Petra Martišková

Moc krásně napsaný příběh. Milé a čtivé. Nádherné ilustrace. K této knížce se budeme vracet rády.

Abeceda v hádankách Abeceda v hádankách Zuzana Pospíšilová

Nádherně zpracované hádanky s překrásnými ilustracemi. Zábava pro děti i dospělé :) kniha moc potěšila

Johanka a malé prasátko Johanka a malé prasátko Zuzana Pospíšilová

Moc krásná knížka s velmi krásným příběhem o přátelství :) v (naší) knihovně nesmí chybět.

01.08.2022 5 z 5

Kouzelnice Bordelína a čarodějnice Křiklavice Kouzelnice Bordelína a čarodějnice Křiklavice Sandra Dražilová Zlámalová

Krásný příběh, doplněný krásnými ilustracemi. Dcerku kniha velice bavila a neustále mne prosila, ať nečtu jen po kapitolách, ale přečteme ji v kuse. Určitě jsme ji nečetli na posledy a budeme se k ní vracet, jako k jejím předchůdkyním :)

08.08.2024 5 z 5

Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Čtivá kniha se zajímavým příběhem

22.07.2024 4 z 5

Gerda: Příběh velryby Gerda: Příběh velryby Adrián Macho

Nádherně ilustrovaná kniha, obrázky jsou opravdu krásné. Příběh hezky podaný.

30.06.2024 5 z 5

Ty to zvládneš, Lukáši! Ty to zvládneš, Lukáši! Andrea Schütze

Krásný příběh s nádhernými ilustracemi. Dcerka byla nadšená, další skvělý příběh :) zatím náš poslední, ale určitě to doženeme :)

Všichni za jednoho Všichni za jednoho Andrea Schütze

Králíčci v ohrožení Králíčci v ohrožení Andrea Schütze

Krásný příběh s nádhernými ilustracemi. Dcerka byla nadšená, jistě doplníme sérii i o ostatní příběhy :)

Jak zahnat stesk Jak zahnat stesk Andrea Schütze

09.06.2024 5 z 5

Dobrou noc Dobrou noc Walt Disney

milé krátké příběhy :)

27.04.2024 5 z 5

Abeceda strašidel Abeceda strašidel Sandra Dražilová Zlámalová

Další skvělá knížka z pera spisovatelky. Příběhy jsou poutavé. Dcerka je nadšená :)

14.04.2024 5 z 5

Hádám, hádáš, hádáme Hádám, hádáš, hádáme Zuzana Pospíšilová

Naprosto skvělá knížka, pro mrňousky i větší dětičky. Baví i dospělé :)

25.12.2023 5 z 5

Maková panenka Maková panenka Václav Čtvrtek (p)

Příběhy i ilustrace se dcerce líbily :)

18.09.2023 5 z 5

Lery: Příběh želvího kluka Lery: Příběh želvího kluka Sandra Dražilová Zlámalová

Další krásná kniha z pera S. Dražilové Zlámalové a ilustrace Bibi Hykl - nádhera. Kresby jsou super, příběh se šťastným koncem. Co víc si přát :)

06.09.2023 5 z 5

Volání mrtvých Volání mrtvých Rebecca Netley

Nápad zajímavý, začátek pro mne osobně trochu dlouhý, ale jinak zbytek čtivý.

23.08.2023 4 z 5

Potulný kovboj Potulný kovboj Louis L'Amour

Další super příběh z divokého západu. Opět mě L.L. nezklamal a měla jsem to, co jsem od knihy i příběhu očekávala - napětí i šťastný konec.

01.08.2023 5 z 5