cérka komentáře u knih
Skvělá kniha, co více říci, když už bylo tolik chvály vyřčeno :-). Snad jen, že manžel nechápe proč pořád čtu. Takže všem podobným, zkuste knihy od pana Vondrušky a nebudete se už divit :-)
Tato kniha se mi dostala do rukou jen díky geokešingu, kterému jsme celá rodina vášnivě podlehli. Klasické detektivky nevyhledávám, ale tato mě úplně pohltila. Musela jsem číst a číst, ač absolutně unavená, ač rozum hlásil "pozor, ráno vstáváš do práce!", musela jsem pořád číst. Skvělá kniha, vřele doporučuji.
Ps. Kačeři jsou opravdu hodní lidé :-).
Hned na začátku jsem věděla jak to dopadne. Váhala jsem zda dočíst, nakonec přečteno. Zatím nejslabší kniha od autora co jsem četla.
Knihy z této série mě zatím nikdy nezklamaly. Přečteno za dva dny a s velkou chutí.
Děkuji.
Začala jsem číst s velkou chutí, četla, četla, ale nedočetla. Tolik deprese, zmaru..., bylo toho na mě už moc. Fandím všem rodinám, které dokážou dát domov "cizím" dětem, máte můj hluboký obdiv!
Děkuji za krásnou "oddychovku". Jednotlivé díly z této série čtu na přeskáčku, jak se mi dostanou pod ruku a jsem moc ráda, že hrdinové vždy vše zdárně přežijí :-).
Pro mě první kniha od této autorky. Rozšířila jsem si vědomosti a ještě jsem se skvěle pobavila. Hned jsem se pustila do další knihy, už aby byl večer.
Úžasné, opět dobře napsaná knížka. Škoda jen, že člověk dopředu ví jak to s Husem dopadne a pak dvě noci nespí, jak je mu ho líto :-). Už se moc těším na pokračování.
Na začátku jsem se smála, až jsem plakala. Ke konci už to bylo slabší.
Těším se každý den na okamžik kdy otevřu další knihu od pana Vondrušky.
Poslední, čtvrtý díl trilogie :-). Pěkné, ale možná stačily tři díly. Nabyla jsem dojmu, že hlavní hrdina má sedm životů.
Trochu jiná kniha, než jsem si myslela při jejím půjčování :-)
Pěkné pokračování příběhu, opět trochu kouzel a velká porce romantiky.
Krásný, romantický, pohádkový příběh. Ideální četba na Vánoce. Velké díky Zuzance za doporučení.
Přečteno, chvilku mi trvalo zvyknout si na příběh vyprávěný smrtí..., nakonec jsem brečela a celou noc nespala. Silný příběh. Děkuju
Asi jsem čekala víc. Nemám ráda, když je pořád všechno špatně a najednou na deseti stranách vše jde jak má.