Channach komentáře u knih
Drsné. Ale okolo Vánoc jsem na to neměla nějak chuť. Pak jsem se přejedla cukroví a zhltla to jako nic. Skvělý příběh, Vyvolený je naprostý úchyl. Více v mé recenzi v záložkách.
Nebylo to špatné. Andělé a démoni a Šifra byly ovšem lepší. Pravdou ovšem zůstává, že i horší Brownova kniha převyšuje některé autorské TOP. Více v mé recenzi pro Chrudimku v záložkách.
Hodně dobré. Čtivé, napínavé, lehce erotické a legrační. Více v mé recenzi v záložkách.
Za mě určitě překvapení. Autora jsem četla poprvé. Velice čtivé, mělo to spád. Dala bych 4,5 hvězdičky. :-) Více v mé recenzi v záložkách na serveru Chrudimka.cz
Neurazí, ale mého dědečka by určitě nadchla. Více v mé recenzi v záložkách.
Úžasný nápad, vynikající zpracování. A moc se mi líbila jména. Více v mé recenzi v záložkách. (Chrudimka.cz)
Žádnou šílenou zápletku na 196 stránkách nečekejte. Je to ale docela milý příběh plný lásky. Prostě, když potřebujete vypnout nebo si zahojit dušičku. Více v mé recenzi v záložkách.
Kdybych mohla dala bych 4,5*. Velice luxusní kniha. Tenisová Pretty Woman. Více v mé recenzi v záložkách.
Byla jsem velice mile překvapena. Podle anotace jsem se až tak moc netěšila, ale byla to docela pecka. Více v mé recenzi na serveru Chrudimka.cz v záložkách.
Moje první knížka od těchto autorek. Skočila jsem do děje rovnýma nohama. Jako samostatná kniha se mi to moc líbilo. Ale nevím, co tomu předcházelo. :-) Více v mé recenzi v záložkách.
Nezlomná vysoce převyšuje první dvě knihy autorky. Velmi mile mě překvapila. Poněkud drsné svědectví z první světové války. Více v mé recenzi v záložkách.
Tak to bylo hodně luxusní. více mě bavilo Skotsko, ale Francie i přítomnost byly skvělé. Více v mé recenzi v záložkách.
To byla jízda! Od knihy jsem čekala hodně a nebyla jsem zklamaná. Moje recenze v záložkách na portálu Chrudimka.
Strašný. Kterak moje hrdinka J. K. Rowlingová nechala zprznit Harryho příběh a duši, aby ještě trochu vydělala. Více v mé recenzi v záložkách.
Nejdřív zklamání, pak mráz po zádech a docela nadšení. Další díly budu určitě potřebovat. Více v mé recenzi v záložkách.
Co na to říct? Myslím, že se do toho sám zamotal. Na další díl se ani netěším. Neustále přidává postavy, které si může zapamatovat jen nerd. O Sanse, Genrymu, Arye, Rickonovi, Ohařovi a jiným buď ani slovo, nebo téměř nic. Už chápu, proč toho HBO tolik změnila. Kdyby to natočili jak to je, tak se všichni unudíme. 3 hvězdy jsou za ty světlé okamžiky, fenomén a odvahu zabíjet oblíbence.
454 stránek přečteno téměř na jeden zátah. Čas odejít mi vyrval srdce z těla a vysmál se veškerým mým očekáváním. Dostane i vás. Více v mé recenzi v záložkách.
Krásné pohlazení po duši. Vynikající nápad. Vtip a neskutečná fantazie autorek. Více v mé recenzi na Chrudimka.cz v záložkách.
Strhující! Pokud máte rádi Kokosy na sněhu a dobré knihy, určitě po knížce sáhněte! Více v mé recenzi v záložkách. A nenechte se zmást - v Berlíně 1936 je to na vážnou notu.
Velice dobře jsem se bavila! Více v mé recenzi v záložkách (Chrudimka.cz)