Cherryel Cherryel komentáře u knih

Démonologové Démonologové Gerald Brittle

O Warrenových jsem už pročítala nějaké stránky a když se o nich napsala knížka, chtěla jsem si ji přečíst.Pro mě opravdu zajímavý příběh,ale špatný spisovatel.Hodne zajímavé a děsivé byly přímo popsané případy,kde Warrenovi zasahovali,jen mi dost vadilo, když došlo na otázky a odpovědi, tak se jich tam ptaly asi čtyřikrát na stejnou otázku a čtyřikrát pak čtěte jednu a tu samou odpověď.

15.08.2020 3 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Detektivky jsem dřív nikdy nečetla,je jich plná televize a to mě odrazovalo,ale Angela Marsons opravdu umí.Moje 2.knížka od ní a moc mě baví .Inspektorka Kim je třída.

04.07.2019 5 z 5

Zimní přízrak Zimní přízrak Dan Simmons

Škoda, pořád jsem doufala že si hlavní hrdina rozpomene na to co v městečku prožíval a naváže se tak na děj Temného léta,ale v tomhle příběhu Dale na duchy nevěřil, místo toho se děj točil okolo toho že pravděpodobně začíná strácet rozum.Pro mě to nemělo hlavu ani patu.Zbytečný příběh o ničem.

04.01.2020 3 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Kniha začíná pomalejším tempem, chvilku jsem si myslela,že to bude asi takové oddychové čtení,ale jak jsem se dostala do půlky knihy,tak to nabralo pořádný tempo!Akce, napětí,strach a nebezpečí,nic nechybělo.Do čtení jsem se zakousla stejně ,jako Eleanor do hrdinky!Kniha mi nešla odložit a nakonec pěknej happyend,tak že za mě dobrý.Škoda že od téhle spisovatelky,je u nás zatím vydána, jen jedna kniha.Chtela bych si od ní přečíst i jiné.

01.03.2019 5 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Pěkný příběh,tajemno, záhady a osudová přitažlivost Amélie s detektivem.

30.03.2020 5 z 5

Osvícení Osvícení Stephen King

Některé pasáže jsem jen v rychlosti přelétla očima, protože tenhle spisovatel moc natahuje příběh a trvá než se pořádně něco začne dít.Keře ve tvaru zvířat, které byly nebezpečné? Přišly spíše k pousmání.Jinak ke konci docela napínavé ale to už jsem měla jen na pár stránek.

14.02.2018 1 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Pěkný napínavý příběh, nebála jsem se,ale nic tam nechybělo.Duchové, staré sídlo,plus hádanka,kdo tam je vlastně ten zlí a hodný.Pekně se to četlo.

03.09.2019 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Moje první detektivka a určitě né poslední,spisovatelka umí opravdu udržet tempo od začátku až do konce.

02.07.2019 5 z 5

Temné léto Temné léto Dan Simmons

Pěkně napsaný hororový příběh o partě dětí a jejich boji se zlem.Příběh autor ani nijak zvlášť zbytečně neprodlužuje ani neseká, prostě pro mě všechno akorát hezky popsané.Pred tím jsem zkusila číst knížku od Kinga"To"s podobným dějem, ale to jsem vzdala na 250.strance, když už mě začalo unavovat že se pořád nic zajímavého nedělo,ale znala už jsem pomalu všechny postavy z městečka!Jinak nic,tak že nic pro mě.U Temného léta,mi děj hezky plynule utíkal,tak že za mě doporučuji.

08.01.2019 4 z 5

Vermontské psycho Vermontské psycho Jennifer McMahon

Na tuhle knížku jsem se těšila, protože její 1.knizka u nás"zimní lidé"byla bomba,ale tahle,no nevím.Tady se zase protínají příběhy,hodně dávné minulosti, minulosti a přítomnosti,kde rodina trpěla prokletím,že někteří z nich se měnily ve zvířata.Ale pořád tomu něco chybělo i když spisovatelka píše hezky a sama jsem nepřišla na to, kteří z nich jsou ty netvoři,to až ke konci,tak ale žádný horor to nebyl a ani trošku jsem se nebála.Takhle knížka je spíše jedna velká hádanka,ale horor ne.

21.11.2018 3 z 5

Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

Moje nálada u téhle knížky byla jak na houpačce. Když už jsem se zabrala do děje, příběh strašidelný a napínavý, otočím stránku a najednou další kapitola s jiným dějem o vyšetřování.Prislo mi to jako když dávají v tv pěkný film a vždycky když je to napínavý dají reklamu.Jinak se mi knížka líbila,mám ráda strašidelné knížky a u téhle jsem se i bála.

06.10.2018 3 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Pro někoho kdo o téhle záhadě ví a zajímá se o to, možná zajímavá kniha. Spoustu opsaných úryvků asi z internetu, aspoň o tom nemusíte nikde nic hledat,je to sepsané takhle v jedné knize.Myslela jsem že to bude jako příběh,ale bohužel je to napsané přímo jako výpověď.Únavné ,dlouhé informace o pohoří a až na konci trošku nějaký děj.

11.06.2018 2 z 5

Cujo Cujo Stephen King

Za mě,úplně ztrata času.Jeden pes se vzteklinou,spousta stránek o špatných vlockach do mlíka a blbí reklamě, to má být jako horor?
Horor byl pro mě, to vůbec dočíst.!Opravdu mě strašně bavilo číst pomalu 50 stránek o špatných vlockach,zbylý stránky byly průměr a tak asi 10 stránek mě zaujalo,hrůza.

24.11.2020

Temné dny Temné dny Manel Loureiro

Pěkné napsané. Příběh není pořád jen o boji se zombi,ale jsou tam neustále nějaké zvraty a změny.Právnika s přáteli čeká opravdu boj o přežití jak mezi zombi,tak i mezi živými.

07.06.2020 5 z 5

Království Království Amanda Stevens

Teda, to byla jízda! Napínavý, strašidelný a zase opět silný románek.Nemam zrovna romány moc ráda,ale tady to bylo hodně zajímavý a ani samotná jsem si nebyla jistá, kterýmu chlapovi
bych měla vlastně fandit,komu v příběhu vůbec věřit a co se bude dál dít,co vlastně tam je, za to velké zlo.Dost věcí se vysvětlilo,ale ještě některé zůstaly skryté a já jdu hned na další díl!

03.04.2020 5 z 5

Mýtné Mýtné Cherie Priest

Dvě kmotry s magickou silou?Ale s jakou vlastně?Proti netvorovi použily jen motyku a bazuku.Skoda že autorka nerozvinula trochu víc jejich schopnosti.Nebo dům panenek,byl taky pěkný nápad,ale opět pořádně nevyuzitej,jen tak na okraj zmíněnej.Byl to docela strohý příběh, vlastně nejvíc,jen o tom jak Titus pohřešuje svojí manželku.Škoda,ale jinak se to četlo docela dobře.

24.03.2020 3 z 5

Přechod Přechod Justin Cronin

Pěkný, dlouhý a zajímavý příběh.

24.01.2020 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

No nevím, četla jsem to pěkně dlouho, protože tahle knížka mě číst nenutila,musela jsem se nutit sama abych ji dočetla.Hlavní postavy nezajímavý a nudný a ta slova "POJĎ MIO, POJĎ"už mi lezla krkem.Celý příběh mi byl prakticky jedno.

25.09.2019 2 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Tak do tohodle dílu jsem se nemohla začíst,chybělo mi tam takové to akční pátrání a napětí.Škoda, předešlé díly se mi líbily o mnoho víc.

08.07.2019 3 z 5

Kruh Kruh Kodži Suzuki

Celá kniha je jedno velké pátrání.Otázky, odpovědi, otázky, odpovědi,nic víc.Je škoda že jí spisovatel trochu víc nerozvinul.Jinak knížka byla napínavá,ale film byl lepší,bylo tam toho víc.Tady například umíraly,jen s blbim pocitem zla a najednou bum a byl konec, když to ve filmu to bylo víc strašidelné, když ukázaly jak po nich Samara jde.

12.04.2019 3 z 5