Cherryel Cherryel komentáře u knih

Dům u hřbitova Dům u hřbitova John Everson

Za mě průměr.

07.11.2021

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Nebala jsem se ,ale taky nenudila. Bylo to hezky a napínavý.

23.04.2021 4 z 5

Cujo Cujo Stephen King

Za mě,úplně ztrata času.Jeden pes se vzteklinou,spousta stránek o špatných vlockach do mlíka a blbí reklamě, to má být jako horor?
Horor byl pro mě, to vůbec dočíst.!Opravdu mě strašně bavilo číst pomalu 50 stránek o špatných vlockach,zbylý stránky byly průměr a tak asi 10 stránek mě zaujalo,hrůza.

24.11.2020

Démonologové Démonologové Gerald Brittle

O Warrenových jsem už pročítala nějaké stránky a když se o nich napsala knížka, chtěla jsem si ji přečíst.Pro mě opravdu zajímavý příběh,ale špatný spisovatel.Hodne zajímavé a děsivé byly přímo popsané případy,kde Warrenovi zasahovali,jen mi dost vadilo, když došlo na otázky a odpovědi, tak se jich tam ptaly asi čtyřikrát na stejnou otázku a čtyřikrát pak čtěte jednu a tu samou odpověď.

15.08.2020 3 z 5

Temné dny Temné dny Manel Loureiro

Pěkné napsané. Příběh není pořád jen o boji se zombi,ale jsou tam neustále nějaké zvraty a změny.Právnika s přáteli čeká opravdu boj o přežití jak mezi zombi,tak i mezi živými.

07.06.2020 5 z 5

Probuzení Probuzení Amanda Stevens

Tak kdyby tohle byl první díl autorky,tak si další už neprectu.Akce pomalu nulová, příběh byl převážně o domněnkách Amélie. Přemýšlení nad záhadou ducha holčičky a dořešení vztahu Amélie s Devlinem a jenom to mě právě nutilo knížku dočíst.Konec moc hezký,ale takový neúplný.

26.05.2020 3 z 5

Hříšník Hříšník Amanda Stevens

Nejlepší díl!

25.05.2020 5 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Tak chvilkami jsem si myslela,že to bude ještě lepší než zimní lidé,ale ne.Na to, jak to bylo pěkně rozvětvené a popsané,jak se postupně všechno událo,Helen odkrývala tajemství pomalinku kousek po kousku a do toho tajemný mokřad a duch hodné,nebo zlé čarodějnice? Vždycky byly nějaké pochybnosti.Celé to bylo napínavé ,ale konec, takový rychle useknutý,jako nedodělaný.To mě trochu sklamalo.

19.04.2020 4 z 5

Prorok Prorok Amanda Stevens

Trochu jsem doufala že se ještě něco dozvím o zlu co ovládá městečko Asher Falls,ale autorka to zatím asi utla,tak snad v příštích dílech?V tomhle příběhu,se rozebíral Devlin a jeho duchové.Opět pěkný děj,jen malinko táhlý.Přezto se mi líbí,jak autorka umí psát opravdu záhadné
a napínavé příběhy.

10.04.2020 4 z 5

Království Království Amanda Stevens

Teda, to byla jízda! Napínavý, strašidelný a zase opět silný románek.Nemam zrovna romány moc ráda,ale tady to bylo hodně zajímavý a ani samotná jsem si nebyla jistá, kterýmu chlapovi
bych měla vlastně fandit,komu v příběhu vůbec věřit a co se bude dál dít,co vlastně tam je, za to velké zlo.Dost věcí se vysvětlilo,ale ještě některé zůstaly skryté a já jdu hned na další díl!

03.04.2020 5 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Pěkný příběh,tajemno, záhady a osudová přitažlivost Amélie s detektivem.

30.03.2020 5 z 5

Mýtné Mýtné Cherie Priest

Dvě kmotry s magickou silou?Ale s jakou vlastně?Proti netvorovi použily jen motyku a bazuku.Skoda že autorka nerozvinula trochu víc jejich schopnosti.Nebo dům panenek,byl taky pěkný nápad,ale opět pořádně nevyuzitej,jen tak na okraj zmíněnej.Byl to docela strohý příběh, vlastně nejvíc,jen o tom jak Titus pohřešuje svojí manželku.Škoda,ale jinak se to četlo docela dobře.

24.03.2020 3 z 5

Dvanáctka Dvanáctka Justin Cronin

Tenhle díl,jsem myslela že ani nedoctu.Dalsi osady, další postavy navíc, opakující se popisy rozpadlé krajiny.Uz to nebylo tak pěkný,jak v prvním díle.Jen že zvědavosti jsem knížku dočetla,že jsem chtěla vědět konec,ale jestli přečtu i poslední díl,no nevim,třeba bude lepší.

20.03.2020 3 z 5

Přechod Přechod Justin Cronin

Pěkný, dlouhý a zajímavý příběh.

24.01.2020 5 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Jednoduchý ale přece napínavý příběh.Postavy hrozný,máma s tátou tupí a jejich holčička nebezpečnej spratek.Celá knížka mě rozčilovala,ale nutila mě číst dál a dál, a o to vlastně jde.Vůbec jsem se nenudila,jen škoda toho otevřeného konce.

06.01.2020 4 z 5

Zimní přízrak Zimní přízrak Dan Simmons

Škoda, pořád jsem doufala že si hlavní hrdina rozpomene na to co v městečku prožíval a naváže se tak na děj Temného léta,ale v tomhle příběhu Dale na duchy nevěřil, místo toho se děj točil okolo toho že pravděpodobně začíná strácet rozum.Pro mě to nemělo hlavu ani patu.Zbytečný příběh o ničem.

04.01.2020 3 z 5

Outsider Outsider Stephen King

Od Kinga se mi málo která knížka líbí. Zbytečně hodně rozepsaný děj,ale přitom se tam toho zas tak moc neděje.

15.11.2019 3 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

No nevím, četla jsem to pěkně dlouho, protože tahle knížka mě číst nenutila,musela jsem se nutit sama abych ji dočetla.Hlavní postavy nezajímavý a nudný a ta slova "POJĎ MIO, POJĎ"už mi lezla krkem.Celý příběh mi byl prakticky jedno.

25.09.2019 2 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Pěkný napínavý příběh, nebála jsem se,ale nic tam nechybělo.Duchové, staré sídlo,plus hádanka,kdo tam je vlastně ten zlí a hodný.Pekně se to četlo.

03.09.2019 5 z 5

Dítě útesů Dítě útesů Viveca Sten