čika

ani slanuo ani mastnuo, viacmenej nuda, bez stipky korenia ci humoru

príjemné, ale tak nejak to plynulo bez toho, aby ma to nejak viac znepokojilo. určite ešte po detektívkach od tejto autorky siahnem, ale bombu nečakám

Veľmi sa mi páči istá priamočiarosť - či je to tým tykaním, úsečnými, večne nabrúsenými dialógmi - to je línia celkom ojedinelá v ostatnej severskej produkcii.

napisane lahkym perom, obcas krkolomny preklad, nevyhodou je zbytocne vela postav, ktore si clovek nestiha ani oblubit ani sprotivit, prekombinovana detektivna zapletka, vlastne niekolko zapletiek....

velmi pekny "princeznovsky prierez", ocenujem graficku podobu, pestrost ilustracii, vyber rozpravok. knizka mimoriadne vhodna aj ako darcek

trochu chaos ale tym, ze je to real, je to zaujimave, ako dokument. nic viac

nezacitala som sa, tieto bratislavske "atmosferky" nemusim...

Nie je to sice ziadna vypravna publikacia, ake pluje sucasny trh na desiatky, o to viac zaujimavych technik v nej najdete, celkom dobre vysvetlenych a popisanych.

knižka je krásnym predvianočným darčekom, najlepšie ju začať čítať naozaj prvého decembra, udrží v napätí dieťa i dospelého a je v nej krása i poučenie. navyše bonbónikom je krásne obrazové spracovanie vlada krála.

výborná pomôcka pre slovenské detičky a ich rodičov - ako si vtipne pocvičiť jazýčky