Človíček678 komentáře u knih
Skvělé... zaujalo mě to. Líbí se mi, když se podíváme na postavy, které jsou v pohádkách či jiných příbězích představovány jako naprosté zlo, víc do hloubky. Když zjistíme, že mají svůj vlastní příběh v němž jsou hrdinové.
Samozřejmě, že to není žádná složitá kniha, ale já jsem si ten příběh užila.
Nemůžu říct, že by mě kniha dostala natolik, že nedokážu myslet na nic jiného, což se mi někdy stává. Jenže mě naprosto dostal obraz divoké a kouzelné dívenky. A pohádky a legendy, které ožívaly na pozadí obyčejného života lidi ze severu, byli tak skutečné a svým způsobem drsné. Smrt nebyla přehnaně dramatická ani nic podobného, jednoduše někdo umrzl nebo umřel hlady, protože se to stává.
Nevím jestli je to příběh pro všechny, ale pro mě bylo příjemné vrátit se do pohádkového světa.
Krásná kniha... není pro každého, ale mě tak uchvátil tenhle dětský pohled na válku
Krásné ukončení série. Nemohla jsem jinak než pozorovat ten neuvěřitelný vývoj postav a příběhu od první knihy. To jak se změnili.
Kniha sama o sobě nebyla zas tolik překvapivá. Ale příběh mě po pár stránkách strhl a já jsem úplně zapomínala na svět kolem sebe. Jsem neuvěřitelně smutná, ale zároveň i ráda, že tato série skončila.
Knihu hodnotím vždycky podle celkového dojmu a tahle kniha byla příjemně nepredvidatelná. Ne přímo překvapivá jen se děj neodvijel podle žádného vzorce. 4,5 * protože i když ta kniha byla dobra četla jsem i lepší
Moc krásná knížka. Příjemná změna. Dojemné, krásné s úsměvné.
Ze začátku jsem byla zklamaná čekala jsem od té knížky něco jiného. Ale postupně jsem se do příběhu začetla a zdála se mi svým způsobem kouzelná. A konec ve mně zanechal jistý klid, který byl velmi příjemný, to většina knížek nedokázala. Byl to krásný nápad, ty 4 hvězdičky jsou za zpracování, které mi úplně nesedlo.
Kouzelné... příběh sám o sobě byl předvídatelný, ale tak krásně napsaný. Konec mě trochu zklamal, protože představa snílka, který má jen svoji představivost a tím je vyjmečný se mi líbila, ale i tak to je kouzelná knížka, která ovšem není pro každého
Moc pěkná knížka, miluju Adama je naprosto dokonalý a Kassiel taky. Jen mě trochu štvala hlavní hrdinka, byla na mě moc nijaká, byli chvíle kdy jsem ji nemohla prostě vystát. Ale vzhledem k tomu, že moc české autory nečtu, tak mě to mile překvapilo.
První kniha byla úžasná, ale díl co díl jako by se ztrácela ta jedinečnost, co byla u prvního dílu. I tak se mi, ale kniha hodně líbila.