cmelda26 cmelda26 komentáře u knih

Nabarvené ptáče Nabarvené ptáče Jerzy Kosiński

Tolik krutosti , autor psychicky vyšinutý jedinec jinak si to neumím vysvětlit.

03.02.2020 1 z 5

Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Splnila co jsem očekávala

03.02.2020 4 z 5

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Pár thrillerů jsem už přečetla,ale ten závěr .... nemám slov.To jsem opravdu nečekala.

15.12.2019 5 z 5

Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Kniha mě celkem brzy vtáhla do děje , zajímavý psychothriller.

03.12.2019 5 z 5

Leova šance Leova šance Mia Sheridan

Kniha Leo (1.část) byla rozhodně lepší, ale je to zřejmě způsobeno krátkou pauzou mezi knihami. Autorka patří k mým oblíbenějším u tohoto žánru.Doma na mě čeká další její příběh, tak snad nezklame.

20.11.2019 4 z 5

Znamení rožmberské růže Znamení rožmberské růže Vlastimil Vondruška

Pan Vondruška opět nezklamal. Napětí , humor..........

20.11.2019 5 z 5

Zločin na Bezdězu Zločin na Bezdězu Vlastimil Vondruška

Opět spokojenost,jenom ta poslední kapitola byla trochu "useknutá". Ale kdo má rád toto trio vyšetřovatelů jistě odpustí.

10.10.2019 5 z 5

Leo Leo Mia Sheridan

Příjemné odpočinkové čtení, určitě není vhodné do klubu náročného čtenáře , ale mě splnilo moje očekávání.

25.09.2019 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Trochu zklamání , příběh se táhnul . Co mi také vadilo příliš mnoho postav, trochu jsem se v těch jménech ztrácela,dokonce jsem si musela napsat pavouka,aby mi příběh dával smysl. Ale konec (cca posledních 150 stran) vše napravil.

26.08.2019 3 z 5

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Tahle knížka se autorce rozhodně povedla,nezůstanu jen u této a už běžím do knihovny pro další. Nejedná se o žádné literární veledílo , ale splňuje přesně účel tohoto žánru - červené knihovny s erotickým nádechem. S přimhouřeným okem u přeslazeného závěru , který mě trochu iritoval, si zaslouží plný počet hvězdiček .

14.08.2019

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Opět standard od paní Mornštajnové - takže skvělé.

01.07.2019 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Škoda od knihy jsem čekala trochu víc, ale špatná nebyla.Se začátkem jsem se trochu prala,ale posledních sto stránek to vynahradilo, určitě lepší průměr.

22.05.2019 3 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

V pořadí třetí kniha od autorky i pro mě nejslabší , ale to neznamená , že by byla špatná - jen prostě Hana a Slepá mapa je ještě o špetičku lepší.

23.04.2019 5 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Nedočetla jsem - od půlky mě nebavila

15.04.2019

Záhada zlaté štoly Záhada zlaté štoly Vlastimil Vondruška

Opět spokojenost už mám doma další díl tohle trio " vyšetřovatelů" a zápletky mě prostě baví.

15.04.2019

Msta písecké panny Msta písecké panny Vlastimil Vondruška

Opět skvělé odpočinkové čtení a honem pro další titul z této serie.

26.03.2019 5 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Není to moje první kniha z prostředí Osvětimi. Abych pravdu řekla kniha mě trochu zklamala.Příběh byl podán moc zjednodušeně,všichni Lale zbožňovali včetně jeho věznitelů.Příběh jak z rodokapsu.

22.03.2019 3 z 5

Dýka s hadem Dýka s hadem Vlastimil Vondruška

Opět Vondruška,opět příjemné čtení. Vzpoura Goliardů se mi líbila o trošinku víc , ale stejně skvělé pohodové čtení , už se chystám na další autorovu knihu. Tyhle příběhy - středověké detektivky mě fakt baví.

18.03.2019 4 z 5

Jiná Gabriela Koukalová Jiná Gabriela Koukalová Martin Moravec

Nelíbila se mi , musím se přidat ke kritikům. Vadilo mi přeskakování v ději, snaha o upřímnou zpověď , ale většinu jen nakousne a nedopoví,nevysvětlí.Jako sportovkyni jsem měla ráda , ale po tomhle .....

01.03.2019 2 z 5

Malinka Malinka Dita Táborská

Tak tahle kniha fakt neuvěřitelná , sice jsem se do prvních cca 50 stran musela trochu nutit,ale konec stál za to. Asi nejlepší kniha za poslední rok.

23.02.2019 5 z 5