cmelda26 komentáře u knih
Tolik krutosti , autor psychicky vyšinutý jedinec jinak si to neumím vysvětlit.
Pár thrillerů jsem už přečetla,ale ten závěr .... nemám slov.To jsem opravdu nečekala.
Kniha mě celkem brzy vtáhla do děje , zajímavý psychothriller.
Kniha Leo (1.část) byla rozhodně lepší, ale je to zřejmě způsobeno krátkou pauzou mezi knihami. Autorka patří k mým oblíbenějším u tohoto žánru.Doma na mě čeká další její příběh, tak snad nezklame.
Pan Vondruška opět nezklamal. Napětí , humor..........
Opět spokojenost,jenom ta poslední kapitola byla trochu "useknutá". Ale kdo má rád toto trio vyšetřovatelů jistě odpustí.
Příjemné odpočinkové čtení, určitě není vhodné do klubu náročného čtenáře , ale mě splnilo moje očekávání.
Trochu zklamání , příběh se táhnul . Co mi také vadilo příliš mnoho postav, trochu jsem se v těch jménech ztrácela,dokonce jsem si musela napsat pavouka,aby mi příběh dával smysl. Ale konec (cca posledních 150 stran) vše napravil.
Tahle knížka se autorce rozhodně povedla,nezůstanu jen u této a už běžím do knihovny pro další. Nejedná se o žádné literární veledílo , ale splňuje přesně účel tohoto žánru - červené knihovny s erotickým nádechem. S přimhouřeným okem u přeslazeného závěru , který mě trochu iritoval, si zaslouží plný počet hvězdiček .
Škoda od knihy jsem čekala trochu víc, ale špatná nebyla.Se začátkem jsem se trochu prala,ale posledních sto stránek to vynahradilo, určitě lepší průměr.
V pořadí třetí kniha od autorky i pro mě nejslabší , ale to neznamená , že by byla špatná - jen prostě Hana a Slepá mapa je ještě o špetičku lepší.
Opět spokojenost už mám doma další díl tohle trio " vyšetřovatelů" a zápletky mě prostě baví.
Opět skvělé odpočinkové čtení a honem pro další titul z této serie.
Není to moje první kniha z prostředí Osvětimi. Abych pravdu řekla kniha mě trochu zklamala.Příběh byl podán moc zjednodušeně,všichni Lale zbožňovali včetně jeho věznitelů.Příběh jak z rodokapsu.
Opět Vondruška,opět příjemné čtení. Vzpoura Goliardů se mi líbila o trošinku víc , ale stejně skvělé pohodové čtení , už se chystám na další autorovu knihu. Tyhle příběhy - středověké detektivky mě fakt baví.
Nelíbila se mi , musím se přidat ke kritikům. Vadilo mi přeskakování v ději, snaha o upřímnou zpověď , ale většinu jen nakousne a nedopoví,nevysvětlí.Jako sportovkyni jsem měla ráda , ale po tomhle .....
Tak tahle kniha fakt neuvěřitelná , sice jsem se do prvních cca 50 stran musela trochu nutit,ale konec stál za to. Asi nejlepší kniha za poslední rok.