cmelda26 komentáře u knih
Slibně se odvíjející detektivní zápletka z doby Václava II,ale konec mě zklamal.
Kniha mě trochu zklamala,čekala jsem od ní víc,konec to vše vylepšil.
Kniha se mi líbila, líčí osudy rodiny Horákových bez zbytečného patosu.
Trochu idealisticky popsaný příběh dvou osamocených židovských bratrů v okupované Francii. Kniha se pěkně četla, trochu mi tam chyběly osudy lidí , kteří jim nezištně pomáhali. Bylo by zajímavé toto do knihy zapracovat např. setkání po letech. Nicméně knížka se mi líbila, i když je zřejmě určena mladším ročníkům .
Trochu idealistický popis carevny Marie Fjodorovny,ale pro mě zajímavý pohled do ruské historie , kterou zase tak nevyhledávám.
V knize mi chyběl silnější příběh , jednalo se spíš o popisný děj. Ještě zkusím nějakou starší autorovu knihu , ale tato mě vůbec nenadchla.
Dokonalá manželka - dokonalý thriller - dokonalý konec - za mě kniha čtivá od začátku do konce.
Hlavní hrdinka mě trochu rozčilovala s tou svou dokonalostí v boji za lepší svět a tím svým přešlapováním mezi Maxonem a Aspenem. Chybí mi tam trochu víc vášně mezi ní a Maxonem. Tak snad v třetím díle ........
I když mě hlavní hrdinka taky štvala , přesto se mi knížka líbila . A konec opravdu překvapivý a tak to asi má být u tohoto druhu literatury.
Po Šelmě za mě jedno velké zklamání , prvních 200 stran se skoro nic nedělo. Myšlenka zajímavá , ale to zpracování mě nenadchlo . Děj by vystačil na novelu a ne na 300 str román. Ještě mě čeká Hračkář tak věřím , že si u mě autor napraví reputaci.
Nejdřív se mi ta zápletka z tak trochu jiné "dimenze" nelíbila , ale nakonec mi to zase tak nevadilo.Knížka mě celkem nadchla.Krásný milostný příběh .
Brzy mi už bude ..... sát ,i přesto se mi kniha líbila . Velmi jednoduchý příběh , ale velmi lehounce a čtivě napsaný . Určitě si v knihovně půjčím další díly, i když je mi dopředu jasné jak tenhle "popelkovský " příběh dopadne.Prima letní čtení do horkých dnů,kdy nechcete řešit žádná "filosofická" témata.
Dočetla jsem sérii , tento díl se mi líbil nejvíc.
Jsem spokojená, autorka opustila předem čitelnou romantickou linii prvního dílu a příběhu to rozhodně prospělo.
Příjemná oddechovka ,červená knihovna , i když je pravda , že jsem čekala trochu složitější zápletku. I přesto se vrhám do pokračování.
zajímavá zápletka , pěkně se četla , ale mám raději "reálnější" thrillery
Klasika od pana Vondrušky , opět čtivé , napínavé a zábavné. Zatím mě žádná kniha z této serie nezklamala.