ctenarkaEva komentáře u knih
Bohužel mě kniha nezaujala, nebavila mě, nedokázala jsem se do ní začíst.
Tento díl se mi zdál dost natahovaný a místy až moc rozvláčný, ale četl se dobře a příběh byl zajímavý a napínavý. Ale zdálo se mi, že oproti předchozím dílům mu něco málo chybí. Jsem zvědavá na další díl.
Zajímavý příběh, i když thrillerem bych ho zrovna nenazvala. Spíše něco jako psychologický román z prostředí střední školy s tragickou zápletkou. Některé popisy mi přišly až zbytečně podrobné a zdlouhavé.
Opět skvělé čtení jako všechny knihy od Angely Marsons. Doufám, že zase brzy vydá další díl. Sympatičtí hrdinové, krátké čtivé kapitoly, žádná zbytečná omáčka. Rozhodně doporučuji.
Zajímavý příběh, napětí, sympatické postavy. Pachatele jsem uhodla docela brzy, což se mi jindy nestává. Nic to ale neubralo na napínavosti. Jsem zvědavá, co se vyklube z Asada.
Na knihu jsem se hodně těšila, ale nebyla jsem z ní až tak nadšená. Líbila se mi, ale ne tak jako jiné thrillery. Něco mi chybělo. Přečtu Loutkáře a uvidím.
Kniha mi místy připomínala knihy Sandry Brown. Líbil se mi otevřený konec, hned si přečtu pokračování. Na pachatele jsem zvědavá, mám jistou představu, ale možná budu vedle jak ta jedle :-)
Zamotaný příběh, čtivý, napínavý, místy ale hodně brutální. Sympatičtí detektivové. Chystám se i na další díly.
Čtivá kniha, sympatičtí detektivové. Pachatele známe docela brzy, ale přesto je příběh napínavý. Jen tedy některé popisy jsou na mě až moc brutální.
Bohužel mě tato kniha nezaujala. Do mrazivého thrilleru má podle mě opravdu hodně daleko. Já jsem viděla pomalu plynoucí rozvleklý příběh, ve kterém se ale téměř nic neudálo.
Skvělé čtení. Mnohokrát popsané téma tentokrát zpracované úplně jinak. Obdivuji fantazii autorů thrillerů, kam chodí na ty nápady :-) Rozhodně doporučuji ke čtení.
Výborné čtení, ale brutální scény na mě byly až moc brutální. První díl se mi líbil o trochu víc. U tohoto dílu se mi hodně líbí konec a těším se na pokračování. Co se mi líbí nejvíc je název knihy v originále - The body counter, ten se opravdu povedl.
Skvělé čtení, konečně jsem se zase jednou trefila do thrilleru a ne do knihy, která se tak jen tváří. Líbilo se mi propojení toho, že hlavní hrdinka Jude je zároveň vyšetřovatelka, ale také byla oběť, což ji samozřejmě poznamenalo fyzicky i psychicky. Příběh byl zajímavý, knihu jsem přečetla na jeden zátah. Už se těším na další díly.
Kniha se mi četla dobře, krátké kapitoly rychle odsýpaly, jen jsem se ze začátku trochu ztrácela ve jménech. Připomínala mi knihy Liane Moriarty. O thriller se ale opravdu nejedná. Spíš taková oddychovka o životě několika rodin a o jejich tajemstvích.
Bezva čtení z českého prostředí. Otevřený konec nabádá k tomu ihned si přečíst i pokračování. Neodolala jsem a byla jsem spokojená.
Tato kniha mě moc nenadchla, čekala jsem od ní víc. Jak už psal někdo přede mnou, ze začátku mi trochu připomínala Sedmilhářky, které se mi také úplně netrefily do vkusu. Postupně se příběh rozjel, ale pro mě to byla kniha, kterou jsem přečetla a ihned ji vypustila z hlavy a už ani pořádně nevím, o čem vlastně byla.
Divný příběh. Top thriller si představuji úplně jinak. Příběh mě moc nezaujal, sice jsem dočetla, ale okamžitě vypouštím z hlavy.