ctenarkaEva komentáře u knih
Další rozvětvený příběh se spoustou postav a spoustou událostí, které do sebe nakonec zapadnou. Tuto sérii mám ráda, Erika a Patrik jsou sympatičtí, i když je udivující, že Erika často odhalí více než samotná policie
Reálný, drsný, uvěřitelný příběh o tom, jak je snadné spadnout do dluhů a těžké dostat se z nich ven.
Reálný příběh, čtivý, uvěřitelný... Líbily se mi zmínky o písničkách a různých drobnostech a detailech z dob minulých. Také doporučuji nečíst anotaci, která popisuje dost velkou část děje.
Pozvolně plynoucí, více popisná detektivka ze zajímavého prostředí Aljašky. Na svou dobu (byla napsaná v roce 1992) fajn příběh i sympatická hlavní hrdinka se svým psem Obludou. Jak už napsal někdo přede mnou, je to taková jednohubka na jedno odpoledne.
Podle anotace na přebalu jsem asi čekala něco jiného... Jak už psalo více čtenářů přede mnou, také mi příběh připadal natahovaný, některé věty jsem přeskakovala, hlavní hrdinka a její chování mi bylo hodně nesympatické. Knihu jsem dočetla, abych věděla, jak dopadla, ale spíše u mě bude patřit mezi knihy, na které brzy zapomenu
Skryté okno, spousta záhad a tajemství... Čtivá kniha, ale příběh mi připadal až moc překombinovaný a místy neuvěřitelný, i chování některých postav.
Tuto sérii mám ráda a čtu ji postupně celou, ale tento díl mě nezaujal tak moc, jako předchozí díly. Příběh byl brutálnější a zdál se mi až moc překombinovaný. Mám z něj trochu rozporuplné pocity a doufám, že další díl bude zase lepší.
Tento díl se mi líbil trochu méně než jiné díly série, přesto se také jednalo o napínavé a zajímavé čtení. Rozuzlení bylo překvapivé, i když některé momenty, které byly odhaleny až na konci knihy, jsem tušila. Už se chystám na další díl.
Super čtení, tato série se mi hodně líbí. Líbí se mi propojení s historií, vždycky dlouho přemýšlím, o jakou postavu se ve vyprávění kurzívou jedná. Doporučuji číst sérii postupně.
Oddechová detektivka se sympatickými hrdiny. Podobný styl vyprávění jako v minulých dílech, prolínání současnosti a minulosti. Dlouho jsem nemohla poznat, kterých postav se týká vzpomínkové vyprávění psané kurzívou. Už se těším na další díly.
Tento první díl série jsem četla až jako třetí, ale ničemu to nevadilo. Kniha je čtivá, vyšetřovatel Patrik a jeho přítelkyně Erika sympatičtí. Přece jen se mi ale trochu víc líbily další díly. Tento byl místy až překombinovaný, aspoň tedy podle mě.
Zajímavý, i když smutný příběh. Líbilo se mi prolínání 2 dějových rovin. A také se mi v knihách autorky líbí vykreslení osobního života hlavních hrdinů. Těším se na další díly.
Zajímavý příběh, čtivý, byla jsem zvědavá, jak vše dopadne. I když se mi také pletly některé postavy a příběhy s náboženskou tématikou moc nemusím, tak se mi tato kniha líbila a těším se na další díly.
Celkem čtivý příběh se zajímavým koncem. Ale stejně jako někteří jiní čtenáři si moc nedokážu představit, o čem by mělo být pokračování.
Tak tohle byl pro mě asi ten nejpodivnější příběh, jaký jsem kdy četla... Kniha byla čtivá, byla jsem zvědavá, jak všechno dopadne, ale chvílemi jsem jen žasla, co autorka dokázala vymyslet. Místy byl příběh opravdu bizarní.
Čtivá kniha, stejně jako celá série o Kim Stoneové. Některý díl se mi líbil trochu víc, některý trochu méně, ale zajímavé byly všechny.
Příjemné čtení, chvílemi mi připomínalo knihy Roberta Bryndzy. Hrdinky- policistky mi byly sympatické a těším se na další pokračování, pokud bude.
Jak už psalo více čtenářů přede mnou, také bych tuto knihu nazvala "detektivní jednohubkou". Přečteno během krátké chvíle, fajn na odreagování, nebylo třeba žádné velké přemýšlení. Ráda si od této autorky přečtu i další knihy.
Zvláštní kniha... Pořád se nic nedělo, ale bylo jasné, že NĚCO se stalo. Ale co? Hlavní hrdina mi sympatický nebyl a děj se mi zdál místy až moc překombinovaný, ztrácela jsem se v postavách i některých situacích, ale nakonec nic nemusí být takové, jak to nejdříve vypadá. Obzvlášť v knize, která se celá točí kolem lží. Konec byl super, kvůli tomu stálo za to si knihu přečíst.