cukrovka komentáře u knih
Tak tenhle díl už je zajímavější než předchozí dva. Objevuje se více akce, Sydney začíná více koketovat se svými magickými schopnostmi a i vztah s vampýrem se posouvá.
Vampýrskou akademii jsem nečetla, tak nemůžu srovnávat, ale tato knížka mě úplně nenadchla. 2/3 příběhu se vůbec nic neděje a až v poslední 1/3 je nějaká akce. Do dalšího dílu se přesto pustím, protože mě zaujali postavy, prostředí a vztahy mezi alchymisty a vampýry.
Skvělé a mrazivé.
Velmi dobře zpracované téma alternativní historie naší země po listopadu 1989. Zajímavý příběh lidských osudů které jsou ovlivněny politickými událostmi. Autorka velmi dobře vykreslila život v totalitě, všudypřítomný strach a zastrašování, oceňování bonzáctví a nucená převýchova mladé generace. Pro některé země to je realita a ne fikce.
Průvodce plný užitečných tipů které vám pomohou při návštěvě Benátek. Přehledně členěno a doplněno mapou.
Dobře zpracovaný průvodce po Benátkách. Přehledně členěno, ceny jízdenek stále odpovídají skutečnosti.
Zajímavá knížka krátkých příběhů z oblasti parapsychologie. Velmi čtivé, tajemné. U některých příběhů mi běhal mráz po zádech.
Stařík se vrátil a opět boduje. Zajímavě a vtipně napsáno. Jen ta současná politika mě nebavila tolik jako setkání s politiky v předešlém díle.
Čtivý příběh kde se prolíná minulost a současnost. Zajímavé prostředí Skotska a kousek jeho historie. Čtivé, mělo to spád a zajímavý závěr.
Vtipná romantická oddechovka. Příběh u kterého je jasné jak dopadne, ale hezky se čte.
Odpočinková četba, kde je nakombinována romantika s napětím. Knížka se dobře čte, příběh je zajímavý.
Krásná pohádka pro ženy. Kéž by každé ženě kterou podvádí manžel vycházelo vše jako hlavní hrdince. Příběh se hezky četl. Je to příjemná oddechovka.
Čtivý erotický příběh. Oddechovka u které víte jak dopadne, přesto se nedokážete odtrhnout.
Čtivá erotická oddechovka. Příběh je zajímavý prolínáním příběhů dvou hrdinek. Škoda, že konec je otevřený a další díl u nás nevyšel.
Příjemné čtení o historii některých pražských domů a lidech v nich žijících. Některé údaje byli dost zabíhající, ale neubírá to na zajímavosti. Konkrétní domy jsem si vyhledávala na internetu abych si je přiblížila.
Celkově zajímavý příběh, ale dost rozvláčný a místy až nudný.
Tak nějak nevím jak hodnotit. Na příběh jsem se těšila a očekávala humor a nadsázku, ale toho jsem se nedočkala. Evie jsem fandila v rozhodnutí ještě si něco užít, ale nakonec toho zas tak moc nenacestovala. A kdo mě ale neskutečně vytáčel byl její syn a snacha.
Docela čtivý psychothriller, ale při střídání současnosti s minulostí jsem se musela dost soustředit abych se v ději neztratila. Začátek se mi zdál pomalý a zdlouhavý, ke konci se příběh přece jen rozjel.
Další příjemná romantická oddechovka z prostředí FBI. Sympatičtí hlavní hrdinové mezi kterými to správně jiskří. Zajímavý a vtipný je jejich rozdílný pohled na společné začátky v akademii.
Čtivá oddechová romantika s předvídatelným dějem. Nenáročné, zábavné.