cyril.gando komentáře u knih
Líbilo se mi to, protože chci být jako Messi. Nebo Mbappe. Nejvíc se mi líbilo, když byl v Barceloně.
Je to tak skvělé, že jsem to reálně přečetl za 2 dny.
(Nate je mnohem vtipnější než Poseroutka.)
Moje nejoblíbenější část je, jak doktorka Doctorrová proměnila Žížala v Hnusopela.
Nejvíc se mi líbilo patro slávy. Bylo tam hodně medailí a pohárů. A ještě Terry a Andy hlídali Raťafákovy děti a ty děti zabloudily do nejsilnějšího vodního víru na světě.
Byla to moc hezká knížka a srandovní jako vždycky.
Bylo to o tom, jak jeho starší brácha měl kapelu, která se jmenovala Wíbuschná plýna a jejich největší hit byl Wíbuch plýny. A šli na rockovou soutěž, ale jejich zpěvák se zamiloval do jedné paní, která jim dělala donuty, a kvůli ní odešel do kapely Smrádek. A jak ztratili toho zpěváka a ještě kytaristu, tak ho nahradili malým poseroutkou. Nakonec to nevyhrála ani jedna z těhle kapel, ale Metal čivava (s bubeníkem se už potkali).
Líbilo se mi to, protože to bylo vtipný a kapely měly legrační jména.
Greg je reálně pošuk. A jeho bratr taky. A proto je mám rád.
Komentář napíšu možná až pak, ale kniha byla fakt vtipná. Nejvíc se mi líbilo, jak táta to vždycky schytával.
Tahle knížka se mi líbila, protože z toho může být ponaučení, že i když nejsme u televize, tak můžeme zažít zábavu. Kája je opravdu srandovní a sedí na něj přezdívka, že je superfrája.
Bylo to hrozně bláznivé jako Andy a Terry. Vždycky chtěli napsat nějakou knížku, ale furt tam byla nějaká dobrodružství. Jednou tam byla mořská panna, která byla příšera, pak tam byly opičky, které bořily celý dům na stromě. A pak tam byla jedna obří gorila, která chtěla banány. Nejlepší je příběh o pejskovi Hafíkovi a velké díře, protože tam jsou jen obrázky a samé HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF a nakonec pejsek do díry spadl a pořád štěkal HAF.
(SPOILER) Knížku jsem dostal v první třídě. Teď už jsem druhák, ale ta knížka je o čtyřech prvňácích, kteří odhalili záhadu školní pudy. Byli tam: sýkora, kuna, výr, kočka a krokodýl a hráli v noci karty. Ale nejvtipnější na tom bylo, že si pan školník neuměl zavázat tkaničky.
Tahle knížka byla zajímavá díky tomu, že to bylo o příšerách, zvlášť když máš rád příšery. Nejvíc se mi líbila kapitola Převeliké přání. Bylo to o klukovi, který se chtěl proletět na drakovi. A to se mu splnilo.
Komentář musí být hezký, když máte třeba tátu z Afriky a ta knížka je o Africe.
Jsem rád, že ta holka vymyslela, jak by mohla dostat telefon do Afriky. A vymyslela fakt zajímavý způsob. A to se mi líbilo.
Byla to moc vtipná knížka. Nejvtipnější byli ti králíci, jak se pořád medvěda na něco ptali. Pro někoho může být poučná v tom, že se máš kamarádit. Ale hlavně je to i zábavná knížka.
(SPOILER) Jsem rád, že to dopadlo hezky a že se mohl stát králíček Sameťáček pravým kralíkem. A je to i o tom, že nemáte vyhazovat staré věci, když vám to třeba doktor řekne. A jsem rád, že na konci se tam potkal ten kluk a ten králíček.
Byla to moc hezká knížka a bylo to docela vtipný, protože ten zubr se nezeptal, že zubři nespí v noře ani v hnízdě.
Byla to zajímavá knížka. Hodně se mi líbila v tom, že byla hodně poučná, že když nebudeš škodit a nebudeš se bát, všechno dobře dopadne.
(SPOILER) Zajimavá knížka. Byla hodně napínavá, ale je škoda, že tam Kvígkveg umřel.
Komentář musí být hezkej,když je to hezká knížka. Nejvíc se mi líbilo, jak Sušinka strašil, protože to bylo docela vtipné.
Byla to moc zajímavá knížka. Byla hodně zábavná. Nejvíc se mi líbilo, jak spolupracovali a dělali iglú.