cyril.gando cyril.gando komentáře u knih

Lionel Messi Lionel Messi Zalán Bodnár

Líbilo se mi to, protože chci být jako Messi. Nebo Mbappe. Nejvíc se mi líbilo, když byl v Barceloně.

01.12.2024 5 z 5

Velkej frajer Nate hraje vabank Velkej frajer Nate hraje vabank Lincoln Peirce

Je to tak skvělé, že jsem to reálně přečetl za 2 dny.
(Nate je mnohem vtipnější než Poseroutka.)

05.11.2024 5 z 5

Superstrašlivák Superstrašlivák David Walliams

Moje nejoblíbenější část je, jak doktorka Doctorrová proměnila Žížala v Hnusopela.

16.10.2024 5 z 5

91 pater 91 pater Andy Griffiths

Nejvíc se mi líbilo patro slávy. Bylo tam hodně medailí a pohárů. A ještě Terry a Andy hlídali Raťafákovy děti a ty děti zabloudily do nejsilnějšího vodního víru na světě.
Byla to moc hezká knížka a srandovní jako vždycky.

13.10.2024 5 z 5

Wíbuch Plýny Wíbuch Plýny Jeffrey Patrick Kinney

Bylo to o tom, jak jeho starší brácha měl kapelu, která se jmenovala Wíbuschná plýna a jejich největší hit byl Wíbuch plýny. A šli na rockovou soutěž, ale jejich zpěvák se zamiloval do jedné paní, která jim dělala donuty, a kvůli ní odešel do kapely Smrádek. A jak ztratili toho zpěváka a ještě kytaristu, tak ho nahradili malým poseroutkou. Nakonec to nevyhrála ani jedna z těhle kapel, ale Metal čivava (s bubeníkem se už potkali).
Líbilo se mi to, protože to bylo vtipný a kapely měly legrační jména.

13.10.2024 5 z 5

Záhada sedmi gólů do vlastní branky Záhada sedmi gólů do vlastní branky Roberto Santiago

Dal bych 10, kdyby to šlo.

25.09.2024 5 z 5

Na spadnutí Na spadnutí Jeff Kinney (p)

Greg je reálně pošuk. A jeho bratr taky. A proto je mám rád.

22.09.2024 5 z 5

Malý Mikuláš: původní komiks Malý Mikuláš: původní komiks René Goscinny

Komentář napíšu možná až pak, ale kniha byla fakt vtipná. Nejvíc se mi líbilo, jak táta to vždycky schytával.

20.07.2024 5 z 5

Týden bez televize Týden bez televize Debra L. Green

Tahle knížka se mi líbila, protože z toho může být ponaučení, že i když nejsme u televize, tak můžeme zažít zábavu. Kája je opravdu srandovní a sedí na něj přezdívka, že je superfrája.

05.05.2024 5 z 5

13 pater 13 pater Andy Griffiths

Bylo to hrozně bláznivé jako Andy a Terry. Vždycky chtěli napsat nějakou knížku, ale furt tam byla nějaká dobrodružství. Jednou tam byla mořská panna, která byla příšera, pak tam byly opičky, které bořily celý dům na stromě. A pak tam byla jedna obří gorila, která chtěla banány. Nejlepší je příběh o pejskovi Hafíkovi a velké díře, protože tam jsou jen obrázky a samé HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF, HAF a nakonec pejsek do díry spadl a pořád štěkal HAF.

24.04.2024 5 z 5

Záhada školní půdy Záhada školní půdy Zuzana Pospíšilová

(SPOILER) Knížku jsem dostal v první třídě. Teď už jsem druhák, ale ta knížka je o čtyřech prvňácích, kteří odhalili záhadu školní pudy. Byli tam: sýkora, kuna, výr, kočka a krokodýl a hráli v noci karty. Ale nejvtipnější na tom bylo, že si pan školník neuměl zavázat tkaničky.

20.04.2024 5 z 5

Příšerky a jejich historky Příšerky a jejich historky Cornelia Funke

Tahle knížka byla zajímavá díky tomu, že to bylo o příšerách, zvlášť když máš rád příšery. Nejvíc se mi líbila kapitola Převeliké přání. Bylo to o klukovi, který se chtěl proletět na drakovi. A to se mu splnilo.

08.04.2024 5 z 5

Na skok do Afriky Na skok do Afriky Zuzana Rabasová

Komentář musí být hezký, když máte třeba tátu z Afriky a ta knížka je o Africe.
Jsem rád, že ta holka vymyslela, jak by mohla dostat telefon do Afriky. A vymyslela fakt zajímavý způsob. A to se mi líbilo.

25.02.2024 5 z 5

Ti otravní králíci Ti otravní králíci Ciara Flood

Byla to moc vtipná knížka. Nejvtipnější byli ti králíci, jak se pořád medvěda na něco ptali. Pro někoho může být poučná v tom, že se máš kamarádit. Ale hlavně je to i zábavná knížka.

Králíček Sameťáček Králíček Sameťáček Margery Williams

(SPOILER) Jsem rád, že to dopadlo hezky a že se mohl stát králíček Sameťáček pravým kralíkem. A je to i o tom, že nemáte vyhazovat staré věci, když vám to třeba doktor řekne. A jsem rád, že na konci se tam potkal ten kluk a ten králíček.

Zubr si hledá hnízdo Zubr si hledá hnízdo Oksana Bula

Byla to moc hezká knížka a bylo to docela vtipný, protože ten zubr se nezeptal, že zubři nespí v noře ani v hnízdě.

Ne! řeklo strašidýlko Ne! řeklo strašidýlko Áslaug Jónsdóttir

Byla to zajímavá knížka. Hodně se mi líbila v tom, že byla hodně poučná, že když nebudeš škodit a nebudeš se bát, všechno dobře dopadne.

16.02.2024 5 z 5

Moby Dick: Bílá velryba (komiks) Moby Dick: Bílá velryba (komiks) Lance Stahlberg

(SPOILER) Zajimavá knížka. Byla hodně napínavá, ale je škoda, že tam Kvígkveg umřel.

29.12.2023 4 z 5

Strašidlo Sušinka Strašidlo Sušinka Astrid Lindgren

Komentář musí být hezkej,když je to hezká knížka. Nejvíc se mi líbilo, jak Sušinka strašil, protože to bylo docela vtipné.

28.12.2023 5 z 5

Mimoni – Sněží Mimoni – Sněží Brandon T. Snider

Byla to moc zajímavá knížka. Byla hodně zábavná. Nejvíc se mi líbilo, jak spolupracovali a dělali iglú.

28.12.2023 5 z 5