Damonka12 komentáře u knih
Skvělé pokračování úžasné série. Jedné co mi vadilo, bylo, že komiks je většinou jednoduchý a tento příběh Iko by si zasloužil mnohem víc. Já si také komiks nedokážu tak dobře vychutnat. Jinak byla kniha od začátku do konce.
Tato kniha je má srdcovka. Miluji příběh Sydney a Adriana a konec této knihy je úžasný, mohla bych ho číst pořád dokola. Tuhle sérii všichni musíte číst.
3,5. Kniha na mě měla málo děje. Byla spíše o vztazích mezi sestrami a hodně popisná. Je znát že je to na motivy klasiky. Ale byla hodně čtivá. Nejvíce mě zklamal konec, kdy některé věci zůstali nevyřešené.
Průměrná fantasy. Čekala jsem skvělé zakončení a ten konce mě trochu zklamal.
3,5. Knihu už jsem četla podruhé. A musím říci, že už mě tolik neuchvátila. Byla skvělá, ale bylo tam málo akce a málo fantasy prvků. Četla jsem i lepší knihy o andělech. Zato postavy byly úžasné.
Jestli někdo má rád erotiku a fantasy, tak určitě doporučuji.
4,5. Skvělá kniha. Miluji takovéto fantasy. Jediné, co mi přišlo trochu moc byli ty dimenze. Ale líbil se mi překvapivý konec, který jsem neodhadla.
Obálka je úžasná, ale děj mě vůbec nezaujal, knihu jsem četla spíše z donucení, že když už jsem si ji půjčila, tak ji i přečtu.
Ještě horší než první díl. Vadilo mi, že to chronologicky nepokračovalo, ale odehrávalo se to ve stejném čase akorát z pohledu jiné postavy. Úplně obyčejná už ohraná fantasy.
2,5 hvězdiček, ta kniha je tak průměrná až je podprůměrná. Zajímavé bylo asi jen tak 50 stránek.
Úžasná romantická a vtipná kniha. Pokud máte romance rádi, tuhle si musíte přečíst.
Rozhodně lepší než první díl. Zajímali mě všechny postavy. A konec je také skvělý. Ale ani tak to není žádná pecka, kterou chci číst znovu.
Příběh byl čtivý, ale ne tak zajímavý. Za mě průměrná kniha, dobré si ji přečíst, ale nečekejte nic velkého.
2,5 hvězdiček, příběh byl zároveň divný, ale i poutavý. První díl se mi líbil více.
Kniha mě oslovila hlavně svým námětem a postavami. A také miluji tajemství a těch je v této knize opravdu hodně.
Opět skvělé, jako první díl. Zde mě i více zajímal osud obou sourozenců, nikoli jen Lady. Těším se jak to celé dopadne.
Super - líbí se mi námět a také to že zde vystupuje "Dracula". Jediná věc, která mi na knize vadí je prostředí, nemám ráda knihy z této kultury, ale aspoň jsem se o ní dozvěděla více a bylo to tu poměrně hezky zpracované.
Mělo jít o hezkou letní cestovatelskou romanci, ale to co se mezi hrdiny odehrávalo mi přišlo dětinské a divné. I když jako letní oddechová kniha k bazénu to je ideální.
Kniha, kterou všichni milují a mě způsobila čtecí krizi, četla jsem jí hrozně dlouho. Bavila mě nejvíce první a poslední kapitola a to je asi tak vše. Také jsem si zamilovala Kaze, ale nikdo jiný mi k srdci nepřirostl, spíše naopak.