Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Odkaz Odkaz Elle Kennedy

Skvělá kniha, zjistili jsme, co se s hrdiny stalo dál. A já jsem za to moc ráda.

14.12.2024 4.5 z 5

Průvodce Průvodce J. R. Ward (p)

Kniha měla zajímavé části, ale i takové, které mě vůbec nebavili. I tak ale pro fanoušky nutností.

Neměli bychom Neměli bychom Vi Keeland

Knihy od této autorky jsou pro mě sázka na jistotu a vždy si je užiju.

Království Království Amanda Stevens

Skvělá kniha s originálním tématem a tajemnou minulostí hrdinky, přesně tak to mám ráda.

14.12.2024 4.5 z 5

Znovuzrozený milenec Znovuzrozený milenec J. R. Ward (p)

Miluju tuhle sérii.

Naše ztracená srdce Naše ztracená srdce Celeste Ng

Tahle kniha mi moc nesedla. Jsem ale ráda, že jsem ji díky čtenářskému klubu dočetla a rozšířila si tím obzory.

14.12.2024 2.5 z 5

Přežila jsem Tinder Přežila jsem Tinder Sandra Sudrich

U příběhů jsem se skvěle pobavila i zamyslela. Můžu jen doporučit, ať už sami máte s Tinderem zkušenosti nebo ne.

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Rozhodně zatím nejlepších díl. Příběh i prostředí Islandu mě dost zaujaly a kniha se mi díky tomu četla moc dobře.

Kdykoliv Kdykoliv Sarah Sprinz

Za mě rozhodně nejlepší díl série! Nemám, co vytknout.

Vezmi si mé srdce Vezmi si mé srdce Kasie West

Skvělá romantika, jen mi tady úplně nesedlo téma psů.

Spřízněné duše Spřízněné duše Susan Lee

Průměrná YA romantika, která pobaví.

Císařovna Císařovna Gigi Griffis

Příběh Sisi miluju a to v jakémkoliv zpracování. Kniha popisuje mou nejoblíbenější část jejího života a to seznámení se s Františkem Josefem. Některé věci bylo moc "zmodernizované", ale díky tomu byl příběh originální. Za mě určitě super, ale je třeba k tomu přistupovat s nadhledem.

Kde jsme ještě nebyli Kde jsme ještě nebyli Kasie West

Klasická YA romantika na jakou jsem od autorky zvyklí.

14.12.2024 4 z 5

Vytoužený milenec Vytoužený milenec J. R. Ward (p)

Miluju to. Na tento díl jsem se neuvěřitelně těšila a byla nadšená. Oba hlavní hrdiny miluju a jejich příběh je super.

Ukradený dědic Ukradený dědic Holly Black

Kniha ani zdaleka nedosahuje na sérii Krutý princ, ale na navrácení se do světa dobrý. Měla pasáže, při jejichž čtení jsem se nudila, ale hrdinové mi to vynahrazovali svými rozhovory.

Jediná šance Jediná šance Kendall Ryan

Klasická hokejová romance, která se rychle čte :D V některých částech je možná trochu uspěchaná, ale i tak jsem si ji dost užila.

Médea Médea Rosie Hewlett

Moc hezké zpracování této staré řecké báje. Příběh Médey jsem si maximálně užila a kéž by takových retellingů bylo víc.

Hate Mail Hate Mail Donna Marchetti

Velmi čtivá a poutavá romantika, jejíž čtení jsem si moc užila.

Vztahy a mýty Vztahy a mýty Jan Vojtko

Kniha plná zajímavých příběhů a věcí na zamyšlenou.

14.12.2024 4 z 5

Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra Gabrielle Zevin

Skvělý příběh, který ukazuje život dvou kamarádů a vše s čím se musejí vyrovnat. Kniha se mi líbila a dobře četla, i přesto že tohle není můj běžný žánr a počítačové hry mi nic neříkají.