Dandulka komentáře u knih
Zajímavá myšlenka putování možnými životy v jedné velké knihovně. Každá kniha je vlastně takový možný život. Autor prý má velké zkušenosti s depresemi, a je to z příběhu patrné. Přesto je kniha velmi čtivá a zajímavě napsaná. Moc jsem se na ni těšila a musím říct, že mé očekávání nezklamala.
Další skvělá kniha! Příběh je plný zvratů a zajímavých odboček. Nabízí také několik "konců", které však konci ve skutečnosti nejsou. Mám horory moc ráda a tohle je opravdu skvělý příběh.
Zajimavy pripad. Pro me asi jedwn z nejlepsich. Doslova jsem jej zhltla na jeden zatah.
Tento díl byl opravdu super. Mnohem lepší než předchozí. Klasická duchařina, ale skvěle napsaná.
Začnu od konce. Srdceryvný konec u mě vyloudil i malou slzičku. Jinak byl příběh opět brilantně napsán. S radostí čekám na další díl.
Skvěle napsané. Opravdu poutavý příběh, který jsem přečetla doslova jedním dechem. Musím ocenit i formu, kterou autorka zvolila. Že by se objevila opravdu nová Agatha Christie?
Skvěle napsané, děj má spád a nenudí. S radostí si přečtu další díl.
Opět skvělý koncert vtipů a ostravštiny! Rychlost a spád příběhu - to je celý Kotleta! I sci-fi příběh se dá napsat vtipně a s nadsázkou!
Opět skvělá kniha! Zdá se, že autorka má potenciál. Tak uvidíme, co bude dál.
Tady není opět co dodat! Skvělý příběh. Moc ráda čtu Bryndzovy knížky. I když jedna malá výtka by tady byla (u autora to ale chápu), příliš moc se v poslední době babrá v gay komunitě. Opět musím konstatovat, že se jedná o módní záležitost. Jinak moc fajn čtení.
Typický Kotleta! Prostě paráda! Příběh má spád, je plný akce, lásky, nenávisti a klasického černého humoru. Klasická se asi tane hláška "... na rohu Kovidové a Prymulovy ulice...". Aspoň mně se tahle hláška moc líbila. Nemohla jsem se přestat smát!!!!! Prostě super paráda!
Skvele cteni! Mam tuhle autorku moc rada,jeji knihy hltam na jedwn zatah.
Super! Zdá se, že jsem objevila opět skvělého autora, který se čte sám!
Super! Je vidět, že autor ví, o čem píše. Napínavé až do konce, to mám ráda.
Tak tuhle knihu jsem doslova zhltla na posezení! Jsem citlivá povaha, atak to se mnou trochu zamávalo. Prostě skvělá kniha, která se čte sama.
Super! Paráda! Bomba! Už dlouho jsem nic tak skvělého nečetla!!!!! Opravdu, pozlatit každé jedno slovo!!!!!!! Naprosto souhlasím a velmi doporučuji k přečtení a hlavně k přemýšlení! Tahle kniha vám opravdu otevře oči, pokud jste byli až dosud slepí! Pro tuhle knihu je i 10 hvězdiček málo.
Trochu zvláštní konec, ale jinak velmi čtivý příběh. Ostatně jako vždy.
Celou dobu jsem doufala ve šťastný obrat. Děj byl napínavý a čtivý do samého konce. To mám ráda. Zdá se, že jsem objevila novou super sérii.
Asi nejlepší čtení, které se mi zatím dostalo do ruky. Jsem moc zvědavá, co přijde příště.
Opět další skvělý díl této série. Moc dobře se mi kniha četla a už teď se těším na další pokračování.