Dandulka Dandulka komentáře u knih

Strašák Strašák Matthew Reilly

Je vůbec možné, že takoví lidé opravdu chodí po světě, nebo je ot jen autorova představivost? Všechny tyto knihy jsou velmi čtivé.

22.08.2015 5 z 5

Christiane F.: Můj druhý život Christiane F.: Můj druhý život Christiane F. (p)

Upřímně jsem si myslela, že aktérka Dětí ze stanice ZOO už nežije. Její příběh mě ale opravdu překvapil.

22.08.2015 5 z 5

Kunhuta Přemyslovna: Vynucený sňatek českého a polského království Kunhuta Přemyslovna: Vynucený sňatek českého a polského království Hana Parkánová-Whitton

Málo známá osobnost českých dějin, sestra Václava II. Její příběh autorka moc hezky zpracovala, mám ráda tyto knihy i autorku.

Zločin na Bezdězu Zločin na Bezdězu Vlastimil Vondruška

Dvacátý díl o Oldřichovi z Chlumu se odehrává právě na jeho Bezdězu, kde jinde. Autor podle mne tento díl pojal maličko jako vzpomínkový, ale u dvacátého dílu se není co divit. Zajímavý a čtivý příběh, ve kterém "pátrají" i Oldřichovy a Ludmiliny děti- Oldřich a Ludmila.

Vykoupení Vykoupení Lisa Jane Smith

Mám tuto sérii moc ráda a pokaždé se těším na nový díl. Škoda, že jednou skončí.......

Omámení Omámení Jessica Shirvington

Lehké a velmi odpočinkové čteníčko. Doporučuji všem jako lehárko někde u vody.

21.08.2015 5 z 5

Objetí Objetí Jessica Shirvington

Super čtení, pro mě jdou tyhle knížky relaxační. Krásné čtení na večer.

15.03.2015 5 z 5

Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště Jan Otčenášek

Film miluji a kniha byla jako bych před sebou viděla běžet film. Nádhera!

14.03.2015 5 z 5

Slabé místo Slabé místo Lisa Jane Smith

Jedna z mých nejoblíbenějších sérií vůbec. Budu moc smutná, až jednou skončí!

21.02.2015

Růže podzimu Růže podzimu Abigail Gibbs

I když je autorka velmi mladá, povedlo se jí vymyslet a napsat opravdu poutavý příběh. Klobouk dolů!

21.02.2015 5 z 5

Bratrstvo tajných hrobů Bratrstvo tajných hrobů Viktorín Šulc

Při čtení této knihy mi běhal mráz po zádech. Místem jedné vraždy jsem chodila jako holka na praxi a to v té době, kdy se vražda stala. Od místa druhé vraždy jsem bydlela jen kousek. Aktéry tohoto případu jsem dokonce znala osobně. Čas je milosrdný a člověk po letech zapomene. Tato kniha mi události dávno minulé dokonale připomněla.

21.02.2015 5 z 5

Odhalená Odhalená Kristin Cast

Skvělé, ale jen doufám, že to nebyl poslední díl. Těším se na další, už se nemůžu dočkat.

08.11.2014 5 z 5

Rožmberské dědictví Rožmberské dědictví Jan Bauer

Mnich Blasius si v tomto příběhu užil svoje, ale konec byl opravdu překvapivý. Doporučuji, určitě se nebudete nudit!

10.10.2014 5 z 5

Posedlost Posedlost J. R. Ward (p)

Ani pátý díl nezklamal. Jsem moc zvědavá, jak celá tato série dopadne.Byla bych spokojená, kdyby autorka psala rychleji a překladatelé zase rychleji překládali! To čekání na další díly je strašné!!!!!

23.09.2014 5 z 5

Smrt nosí rudé škorně Smrt nosí rudé škorně Pavel Hrdlička

Velmi zdařilá prvotina, autor použil i historické osoby. Mělo to spád a nenudila jsem se. Třeba se autorovi povede další takhle pěkná knížka.

18.09.2014 5 z 5

Doktor od Jezera hrochů Doktor od Jezera hrochů Miloslav Švandrlík

Typický Švandrlík plný humoru, hrající si s češtinou jako málokdo. Kniha byla i zfilmována panem Troškou, ale kniha je kniha.

13.09.2014 5 z 5

Večeře s vampýrem Večeře s vampýrem Abigail Gibbs

Tak trochu směska Stmívání a Vampýrské akademie, ale čtivé. Vzhledem k věku autorky je to příjemné čtení. Uvidíme, co nám prozradí druhý díl.

23.07.2014 4 z 5

Posel z Liptákova Posel z Liptákova Zdeněk Svěrák

Super čtení, ale divadelní hra je prostě jedinečná! Velmi doporučuji obojí!

20.07.2014 5 z 5

Černý úsvit Černý úsvit Lisa Jane Smith

Super čtení na dnešní horké odpoledne, odpočinula jsem si u toho a moc se těším na pokračování.

19.07.2014 5 z 5

Ohnivé srdce Ohnivé srdce Richelle Mead

Moc hezký konec. Zatím všechno, co jsem četla bylo moc fajn. Těším se na další knihy, jako čtení na léto jsou tyto knížky ty pravé.

17.07.2014 5 z 5