Dandulka Dandulka komentáře u knih

Kronika ohně Kronika ohně John Stephens

Stejně jako u Atlasu je děj super, ale ty chyby v překladu a skloňování jsou příšerné!!!!! Přes všechny nedostatky se stejně těším na závěrečný třetí díl. Uvidíme, jak to vše dopadne.....

18.06.2014 5 z 5

Otrokyní v 11 letech Otrokyní v 11 letech Fatima Boscaro

Tak na tuto knihu mi stačilo doslova pár hodin! Byl to zvláštní příběh předčasně vyspělé dívenky, která řeší svůj život, jak umí nejlépe. Na některých místech jsen doslova bojovala se slzami.

31.05.2014 5 z 5

Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Ten konec byl prostě skvělý! Vše nakonec dopadlo dobře, jak jinak? Oba díly byly výborné a mohu je všem vřele doporučit!

12.05.2014 5 z 5

Anna krví oděná Anna krví oděná Kendare Blake

Zpočátku jsem si myslela. že tahle kniha nebude nic moc, ale pak děj dostal spád a přečetla jsem ji jedním dechem. Moc se těším na Dívku z nočních můr,druhý díl Anny.

09.05.2014 5 z 5

Malý biblický atlas Malý biblický atlas kolektiv autorů

Spousta nových informací i pro toho, kdo se zajímá o Starý zákon. Velké množství fotografií a obrázků dělá z tohoto dílka velmi čtivou knížku. Mohu jen doporučit!

01.05.2014 5 z 5

Kůže Kůže Ben Mezrich

Ze začátku nic moc, asi od poloviny začal mít děj spád a konec mi hodně připomínal Univerzálního vojáka. Agenti FBI jsou nezničitelní!!!!!

29.04.2014 4 z 5

Výtah do pekla Výtah do pekla Jiří Pavlovský

Ze začátku nic moc, ale pak to chytlo spád a konec byl úžasný! Tohle bylo páté pokračování, tak jsem zvědavá na to šesté!

25.04.2014 5 z 5

Skrytá tvář českých dějin: Mýty a realita osudových okamžiků Skrytá tvář českých dějin: Mýty a realita osudových okamžiků Jan Bauer

Po přečtení této knížky jsem se opět dozvěděla něco nového. Při představě, že by mohl Hitler pocházet z Čech, mi běhal mráz po zádech! Ale jinak spousta informací podaných velmi čtivě, k tomu množství obrázků. Mám Bauerovy knížky moc ráda.

22.04.2014 5 z 5

Ulička hanby Ulička hanby Vlastimil Vondruška

Další úspěšně vyřešený případ Jiřího Adama z Dobronína, tentokrát s maličko překvapivým koncem. Na všechno byl Jiří sám, ale poradil si i bez Rozárky a bakaláře Petra.Našel však po 25 letech Martina....... Moc hezký příběh, čtivý. Co jiného můžeme chtít od pana Vondrušky. Vždy jen to nejlepší!!!!!!

17.04.2014 5 z 5

Spřízněné duše Spřízněné duše Lisa Jane Smith

Ani tento díl neměl chybu a doslova jsem ho zhltla za jediný den. Tak honem, honem další díl a nejlépe díly! Tato série se moc povedla.

10.04.2014 5 z 5

Vítězství orlů Vítězství orlů Naomi Novik

Sága o jednom drakovi a jeho kapitánovi pokračovala pátým dílem a jen doufám, že to nebyl díl poslední! Byla by to moc velká škoda.

30.03.2014 5 z 5

Město upírů Město upírů Ellen Schreiber

Raven a Alexandr prožili další dobrodružství se zlými upíry. Z konce knihy je patrné, že se můžeme těšit na další díl. A to je dobře.

28.03.2014 5 z 5

Smolná kniha velkobítešská (1556-1636) Smolná kniha velkobítešská (1556-1636) Antonín Veselý

Úžasná kniha! Chce to jen si zvyknout na starou češtinu a pak jse čtení samo! Autentické záznamy výpovědí lidí, žijících v té době, prostě super! Jednou bych se chtěla dostat někam do archívu a tam se zahrabat mezi staré folianty a knihy!

06.03.2014 5 z 5

Vlny zmítané smrtí Vlny zmítané smrtí Carrie Ryan

Jelikož zase začínám od druhého dílu, nemůžu posoudit, jaký byl ten první díl, ale tento se mi moc líbil a doufá, že i první a třetí budou stejně dobré!!!!!

06.03.2014 5 z 5

Čarodějnice ďáblovy nevěsty Čarodějnice ďáblovy nevěsty Jean-Michel Sallmann

Moc hezky zpracováno téma čarodějnic od středověku do novověku. Bylo by fajn, kdyby někdo zpracoval toto téma i v Čechách. Tuto knížečku jsem přečetla během odpoledne.

02.03.2014 5 z 5

Sonáta pro Azazela Sonáta pro Azazela Dušan Fabian

Co všechno se může stát za jeden den!
Napínavé a čtivé, místy i humorné! Tak jsem moc zvědavá, co bude v dalších dílech! Laťka je dost vysoko.

28.02.2014 5 z 5

Ztracený svět v podzemí Ztracený svět v podzemí Roderick Gordon

První díl série je opravdu hezký a napínavý. Moc se mi to líbilo a těším se na další díly!

25.02.2014 5 z 5

Záskok Záskok Zdeněk Svěrák

Super, skvělé a nádherné! Skvělá ukázka krásy češtiny! Na základě klasiky vzniklo toto malé, ale krásné dílko!

20.02.2014 5 z 5

Lov Lov Aubrey Clark (p)

Trochu slabší, méně akce než obvykle. Nechce se mi věřit, že by autorce docházel dech. Uvidíme, čím nás překvapí příště. Věřím ve zlepšení!

26.01.2014 3 z 5

Kouř a zrcadla Kouř a zrcadla Sue Tanya Huff

Skvělé čtení! Moc hezky zpracované téma strašidelného domu, který se živí smrtí a hrůzou. Tony využívá svých nových schopností čaroděje, ale bez Henryho pomoci má co dělat, aby vše zvládl. Není dám, kdo vidí duchy..... Svižné a pohodové čtení.

26.01.2014 5 z 5