daniela58 daniela58 komentáře u knih

Uvnitř mé hlavy Uvnitř mé hlavy Francesca Zappia

Knihu jsem koupila spontánně. Nečekala jsem od toho žádný zázrak. Kniha se ale rychle četla, líbilo se mi, že jsem se mohla vžít do role schizofreničky. Příběh byl ale i zábavný a hodně emotivní. Překvapila mě i jedna část, kterou jsem četla s otevřenou pusou. Bylo to oddychové a já jsem ráda, že jsem si knihu pořídila a přečetla.

26.02.2017 4 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Do poloviny knihy mě to nebavilo,části s Manon též. Oblíbila jsem si Jeřába i Sorschu (nové postavy v sérii).Musím uznat,že tu bylo hodně odhalování minulosti Celeany. Měla jsem tedy šanci poznat i její druhou tvář - Aelin. Pro mě zatím nejslabší díl, ale ještě dneska se pustím do dalšího dílu :).

11.01.2017 4 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Vůbec nevím kde začít.
Kniha byla čtivá, ale občas mě některé stránky nudily. Ale i přes to, dostane knížka pět hvězdiček. Většinou je to u sérii tak, že první díl je nejlepší a ostatní díly jsou už horší a horší ( viz. Divergence ) ale tohle?! Panebože, příběh byl akčnější a ti , co psali o Celaeně , že v prvním díle se moc neukázala jako vražedkyně, teď budou koukat s otevřenou pusou.
Co se týká vztahů.. No, měla jsem v prvním díle Doriana a teď u mě vítězí Chaol. Ale tuším, že v dalším díle se to zase změní.
V knize bylo i více magie, to je další důvod, proč dám knížce 5*.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strašně mě mrzí, že zemřela má oblíbená postava. Měla jsem ji strašně ráda, a když jsem četla její smrt, tak mi bylo do breku.

04.01.2017 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

No, do půlky knihy jsem nechápala, co na tom ostatní vidí. Furt jsem si ale dokola říkala, že se to určitě zlepší. A měla jsem pravdu. Do postav jsem se naprosto zamilovala. Celaena je naprosto úžasná, je to prostě badass :D. Mimochodem jsem team Dorian.
Forma vyprávění mi vyhovovala, zvykla jsem si rychle.
Příběh je super, jen mi to občas připomínalo Americu a Maxona ze Selekce. Dnes ráno jsem ST dočetla a dnes večer se ještě pustím do Půlnoční koruny. *

02.01.2017 5 z 5

Legenda Legenda Marie Lu

Nečekala jsem, že bude tak dobrá. Viděla jsem ji u zahraničních booktuberek a musím říct, že mě děj opravdu bavil. Zítra se chystám hned na druhý díl. Co se týká postav, tak mě osobně byl víc sympatický Day než June. Příběh byl originální.

29.12.2016 5 z 5

Mrazivý oheň Mrazivý oheň Amanda Hocking

Kniha mě překvapila. Hrdinka byla super, dalo by se říct,že jsem se do ní vžila. Příběh byl fajn, ale občas tam byli nudné části. Určitě si přečtu i ostatní díly série.

29.12.2016 4 z 5

Večeře s vampýrem Večeře s vampýrem Abigail Gibbs

Přečteno za jeden den!
Nemám moc v lásce upíry,tím myslím 'Twilight ságu',takže jsem si říkala,že ta kniha asi nebude nic pro mě..ALE!!Kniha byla ale naprosto úžasná.Je to typ knížky,kdy si pobrečíte,zasmějete a úplně se vžijete do příběhu.

24.11.2016 5 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Tahle kniha mě nesmírně bavila!Vtipný a zároveň krásný příběh.O Vánocích si ji plánuji přečíst ještě jednou.

24.11.2016 4 z 5

Girl Online Girl Online Zoe Sugg

Kniha byla fajn,taková jednodušší.Po druhé už asi po ní nešahnu..Ale dokoupím si druhý díl,abych věděla jak to dopadne.

24.11.2016 3 z 5

Děti paranoie Děti paranoie Trevor Shane

Knihu jsem koupila za 29 korun v levných knihách..Upřímně.Lepší kup jsem ještě nikdy neudělala! :D Super nápad na knihu,jen mě mrzí,že u nás nejsou další díly.A ten konec?Ten byl neuvěřitelný!

Na útěku Na útěku Rachel Ward

Super série!Nedávno jsem dočetla poslední díl,a opravdu mě mrzí,že už není další díl.Doporučuji!

24.11.2016 5 z 5

Prokletý maturiťák Prokletý maturiťák Stephenie Meyer

Na knihu jsem narazila přesně před rokem v levných knihách.Bohužel jsem ji nedočetla.Bavila mě pouze první povídka.Možná se k ní ještě vrátím,ale nevím,jestli změním na ni můj názor.

24.11.2016 1 z 5

Steve Jobs Steve Jobs Walter Isaacson

Tuhle knihu jsem si naprosto zamilovala!

V pasti V pasti Michael Northrop

Taková oddechovka.Přečteno za jeden večer.Bohužel mě mrzí,otevřený konec.

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Knížka se mi dostala do rukou úplně náhodně.Dostala jsem ji od kamarádky minulý rok k Vánocům.Předtím jsem zaregistrovala,že vyšla DVV,ale nikdy jsem si ji neplánovala koupit.Překvapila mě.Poslední kapitoly jsem četla se zadrženým dechem.
Teď jsem byla nedávno v kině na Dívce,a musím říct,že se film opravdu povedl.Teď se chystám na 'Zmizelá' a doufám,že to nude stejně dobré!

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Knížka byla fajn, ale občas se mi zdálo, že knížka 'vykrádačka'. Hodně mi to připomínalo Selekci. Přečtu si i ostatní díly, ale jen proto, že mě zajímá, jak to dopadne.

24.11.2016

Báječné mininakupování Báječné mininakupování Sophie Kinsella (p)

Kniha byla velice vtipná. Od knížky jsem nic extra neočekávala, ale velice mě překvapila.Předešlé díly jsem nikdy nečetla, ale to vůbec nevadilo. Vše bylo dobře popsané:Velice doporučuji!