Danilla komentáře u knih
Kniha rozhodně nebyla špatná ale na začátku jsem byla úplně mimo z toho, že Fabian má úplně jiný kolegy, než jsou v prvním díle a docela mi trvalo, než mi došlo, že tento díl dějem předchází prvnímu dílu ze série. Takže když jsem se prokousala novými jmény, knihu jsem si konečně užila.
Na Pavouka jsem se moc těšila a nová kniha od této dvojice nezklamala.
Tohle je přesně ta kniha, kde končí kapitol tak, že si nutně musíte přečíst další a pak ještě jednu…
Výborná kniha, která má spád a napínavý děj. Na to, kdo je za všechno odpovědný jsem přišla přesně o jednu stránku dřív, než to bylo autorem řečeno. Čtyři hvězdy dávám proto, že Harlan umí takový ty konce, kdy dočítám knihu s otevřenou pusou a to tady nebylo. I tak to byla parádní kniha.
Kniha se mi velice dobře četla, děj byl svižný ale co ten konec?
Velmi dobře a poutavě napsaná kniha. Napětí bylo dávkováno postupně a příběh malé Mii chytne snad každého.
Úžasná kniha! Už podle anotace jsem si říkala, že kniha bude hodně zajímavá a Sharon fakt nezklamala. Ač jsem konec tušila, i tak mě příběh držel v napětí a knihu jsem doslova hltala.
Jako jo, kniha se mi líbila, děj byl svižný ale proste ten konec byl uspěchaný a nedotažený. Těším se na další díl.
Jsem ráda, že na mě někde vyběhla reklama na knihu Vesnice a já se o této autorce vůbec dozvěděla.
Kniha je čtivá a děj svižný. Dvojice detektivů s jejich chybami, špatnými úsudky i hádkami, mně přišla taková lidská. Kdo je vrah, jsem neuhodla.
Jdu na Vesnici.
Stejně jako první díl, je i ten druhý naprostá bomba. Jakmile vezmu knihu do ruky, nevím kdy přestat číst. Vždy si říkám ještě jednu kapitolu a jdu spát - no, moc jsem toho nenaspala. Takže Šesté dítě, jdu do tebe :-)
Vůbec nechápu, jak je možné, že jsem tohoto autora dosud neznala. Kniha je naprostá pecka. Napínavá a velmi čtivá kniha, dokonalá a propracovaná zápletka, prostě super. Jdu na Pátou oběť.
Mně se kniha fakt líbila. Děj byl svižný a nemohla jsem se od knihy odpoutat. Je pravda, že tam bylo několik těžko uvěřitelných “náhod” a v knize nebylo vysvětleno, jak se to povedlo zrovna u konkrétní osoby ale i tak to bylo fajn čtení.
Na knihách Lenky Lanczové jsem vyrostla a potěšilo mě, že Těžká noc je psaná pro “velký holky”.
Takový příjemný a oddechový román.
(SPOILER) Kniha je čtivá ale to je asi tak všechno. Dle anotace jsem si říkala, bude to kniha s výbornou psychologickou zápletkou.
Livie mi v jejím věku přišla jako puberťačka, která prostě MUSÍ mít svou oslavu, Adama jsem absolutně nepochopila, když má podezření, že s jeho dcerou spadlo letadlo, jak vůbec dokáže mlčet, nezjistil ihned podrobnosti a Marniin zamilovaný úlet tomu zamotanému příběhu dodal grády.
Příběh se dost táhl, některé Liviny úvahy tak byli úplně zbytečné. Když se čtenář zorientoval v postavách, kniha se číst dala ale znovu po ní v knihovně nesáhnu.
(SPOILER) Tato kniha mi oproti jiným knihám od autora nesedla. Neuvěřitelně zamotaný a překombinovaný děj.
Knihu jsem dočetla jen proto, že jsem chtěla vědět, který z těch dvou magorů je vrah. Za mě je kniha velké zklamání.
Podle mě nejlepší díl ze série. Ač jsem si dle anotace myslela, že zápletka bude tak nějak obyčejná, byla jsem velmi rychle přesvědčena o opaku.
I tento díl byl perfektní. Bez toho, aby děj nebyl ve filmovém prostředí, by tento příběh ani nemohl vzniknout, vše na sebe krásně navazovalo.
Přečten další perfektní díl. Netuším, kam autor na nápady chodí ale vždy mě dokáže překvapit. Moc se mi líbilo, že děj se odehrával na mole, vše bylo krásně popsáno a moje fantazie mohla pracovat na plné obrátky.
Byla jsem při rozuzlení celého příběhu překvapená. Tušila jsem, jak by to mohlo být ale toto mě nenapadlo.
Kniha je čtivá a napínavá.
Jako vždy perfektní kniha od této autorky. Výborný příběh s dokonalou zápletkou. Jen mě vždy mrzí, že musím čekat na novou knihu.
Podle mě zatím nejlepší díl ze série. Od začátku jsem nemohla knihu odložit a neustále mě konec jedné kapitoly nutil začít číst kapitolu následující.
Zápletka napínavá, vždy když jsem si myslela, že už vím, jak to bude dál, tak změna a vše je jinak.
Konec fakt krásný.