danuska danuska komentáře u knih

Lásko, kde jsi? Lásko, kde jsi? Nick Spalding

Priemerná kniha, sem tam sa zasmejete, ale inak celkom nuda. Čakala som rozhodne viac.

24.05.2014 3 z 5

Byť matkou  (nie) je prirodzené a ďalšie nebezpečné klamstvá Byť matkou (nie) je prirodzené a ďalšie nebezpečné klamstvá Jill Smokler

Oddychovka pre mamy, ktore neberu materstvo strasne vazne.

09.05.2014 3 z 5

Šesť rokov Šesť rokov Harlan Coben

Nebavilo ma to, začína to ako nejaký ľúbostný román, pokračuje ako nejaká paródia. Prekážali mi zdĺhavé opisy zmýšľania hlavnej postavy, ako aj opisy prostredia. Neverím, že toto je bestseller. Veľmi priemerné, až podpriemerné.

15.04.2014 2 z 5

Skleněný zámek: Vzpomínky na dětství Skleněný zámek: Vzpomínky na dětství Jeannette Walls

Priam az neuveritelny pribeh o dospelych, ktori odmietali prevziat zodpovednost za seba a svoje deti. Klobuk dole pred autorkou a jej surodencami.

16.03.2014 5 z 5

Ide o život Ide o život Petra Nagyová Džerengová

Moja prvá kniha od tejto autorky, aj keď to nie je jej typické dielo. Pekné úvahy, aj veselé, aj na zamyslenie sa.

07.03.2014 4 z 5

Nebezpečný muž Nebezpečný muž Adriana Macháčová

Hrozná "kniha", škoda papiera.

16.02.2014

Skočný příliv Skočný příliv Rolf Börjlind

Putave, ale trochu prekombinovane.

10.02.2014 4 z 5

Tak pravil hlemýžď Tak pravil hlemýžď Stephen Clarke

Celkom zábavné čítanie.

04.02.2014 4 z 5

Sedím si v Manchestri na kameni a je mi...? Sedím si v Manchestri na kameni a je mi...? Hana Lasicová

Pre mňa najlepšia kniha od Hany.

25.01.2014 4 z 5

Pracující máma - návod na přežití Pracující máma - návod na přežití Suzanne Riss

Slabé, mne to teda nič nové nepovedalo.

22.01.2014 2 z 5

Vyčuraná máma Vyčuraná máma Laurie Kilmartin

Zábavná kniha plná humoru a nadsázky.

18.01.2014 4 z 5

Vražda ve Slopákově Vražda ve Slopákově Daniela Kapitáňová

Tak u mňa teda celkom nuda.

17.01.2014 2 z 5

Profesionáli Profesionáli Owen Laukkanen

Slabe, nudne. Ani jedna z postav nie je sympaticka, cele je to pisane tak nejak o nicom.

13.01.2014 2 z 5

Pletky s osudem Pletky s osudem Simona Monyová (p)

Veľmi dobré opisy myslenia hrdinov knihy, miestami aj vtipné. Jasný dôkaz toho, že dobrá kniha nemusí mať veľa strán.

09.01.2014 4 z 5

Všetko, čo chcem Všetko, čo chcem kolektiv autorů

Slabé a o ničom.

05.01.2014

Budeš tam? Budeš tam? Guillaume Musso

Pekná kniha o sile priateľstva a lásky.

03.01.2014 5 z 5

Hra o manželství Hra o manželství Jeffrey Eugenides

Zaujímavá kniha, aj keď zo začiatku sa nečíta ľahko, postupne sa to zlepší, a človeka pohltí dej. Sledujeme príbeh troch mladých ľudí, ako sa pretĺkajú životom, ako bojujú so svojimi problémami. Každopádne je to niečo iné, ako zvyknem čítať, bolo to osviežujúce.

01.01.2014 4 z 5

Po večierku Po večierku Lisa Jewell

Krásny príbeh o láske dvoch ľudí, ktorí si k sebe dlho hľadali cestu.

28.12.2013 5 z 5

Striptíz duší Striptíz duší Adriana Macháčová

Obalka je zaujimavejsia,nez samotna kniha.

20.12.2013 2 z 5

Jane utíká Jane utíká Joy Fielding

Pre mňa taká priemerná kniha, asi do polovice ma to nebavilo, potom to bolo trochu napínavejšie, prekvapivý koniec. Celkový dojem, skôr sklamanie, po toľkých pozitívnych recenziách.

17.12.2013