danuska

Priemerná kniha, sem tam sa zasmejete, ale inak celkom nuda. Čakala som rozhodne viac.

Oddychovka pre mamy, ktore neberu materstvo strasne vazne.

Nebavilo ma to, začína to ako nejaký ľúbostný román, pokračuje ako nejaká paródia. Prekážali mi zdĺhavé opisy zmýšľania hlavnej postavy, ako aj opisy prostredia. Neverím, že toto je bestseller. Veľmi priemerné, až podpriemerné.

Priam az neuveritelny pribeh o dospelych, ktori odmietali prevziat zodpovednost za seba a svoje deti. Klobuk dole pred autorkou a jej surodencami.

Moja prvá kniha od tejto autorky, aj keď to nie je jej typické dielo. Pekné úvahy, aj veselé, aj na zamyslenie sa.

Pre mňa najlepšia kniha od Hany.

Slabe, nudne. Ani jedna z postav nie je sympaticka, cele je to pisane tak nejak o nicom.

Veľmi dobré opisy myslenia hrdinov knihy, miestami aj vtipné. Jasný dôkaz toho, že dobrá kniha nemusí mať veľa strán.

Zaujímavá kniha, aj keď zo začiatku sa nečíta ľahko, postupne sa to zlepší, a človeka pohltí dej. Sledujeme príbeh troch mladých ľudí, ako sa pretĺkajú životom, ako bojujú so svojimi problémami. Každopádne je to niečo iné, ako zvyknem čítať, bolo to osviežujúce.

Krásny príbeh o láske dvoch ľudí, ktorí si k sebe dlho hľadali cestu.

Pre mňa taká priemerná kniha, asi do polovice ma to nebavilo, potom to bolo trochu napínavejšie, prekvapivý koniec. Celkový dojem, skôr sklamanie, po toľkých pozitívnych recenziách.