DariDerek komentáře u knih
Ty jo, naprosta bajecnost :) a oni jako nejsou prelozeny dalsi dily? To je hanebnost! Nechat mne takto zklamanou a v ocekavani co dal... kazdopadne vyborna cetba, doufam, ze brzo narazim na dalsi paradicku! ☺
Dloho, moc dlouho, mi tato kniha ležela bez přečtení a bez zájmu a teď se biju do hlavy proč???!!!! P.ary-děkuji za doporučení a vám všem ostatním říkám, je to luxus!! jsem z knihy nadšená, naprosto :) má to děj, tekly slzy, má to spád, smála jsem se, je to výborný příběh.
Wow :) Byly v knížce určité pasáže, u kterých jsem se tak bála, že jsem ztratila odvahu jít i na záchod, číst to večer bylo pro mě hooodně vysilující :) Bezvadně napsaná kniha, stojí za přečtení!
Už dlooooouho se mi nestalo, aby mě děj takto pohltil....jo, pohltí mě knita tak, že si to představuji jako 3D, ale tentokrát jsem tam fakt byla a co víc - já normálně s nima mluvila! :D Přistihla jsem se, jak si povídám s Tris a závidím jí Čtyřku :D
Já si teď uvědomuju, že jsem ani nebrečela, což běžně dělám, já byla s tou hlavní hrdinkou spojena tak, že jsem jako ona - no nic, říkejte mi DariDerek-Tris :D
5 z 5 je sakra málo!!!! :D
tahle knížka dopadla tak, že vypadávají stránky, denně otevřená, když jsem byla malá a Áju chci za kamarádku do dnešního dne :D
co to sákryš????? co to je ta poslední věta??? :D poslední věta z téhle knihy ze mě dělá naprostého šílence a v kontextu s tím zbytkem, no, myslím, že mě za chvilku zavřou do blázince :)
Výborná knížka, má spád, četla se super a neshoduji se s názory, že je slabší než jednička, má něco do sebe a pokračujeme dál v jízdě s trojkou :)
Je sranda, jak příběhy píše sám život a potom si něco takového přečtete a řeknete si, sakra, to jsem já nebo sakra, to je kamarádka... Je to perfetkně napsané, procítěné do posledního detailu :))
Tak....zase kniha o nadpřirozenu, zase andělé, ale přitom podané tak, že se to nepodobá ničemu, co jsem kdy četla. Tahle kniha má spád, trochu jsem se bála, přemýšlela u té knihy a i brečela.... Má všechno, co vždy od knihy očekávám :)) A teď hurá na Muka :-))))
Já už myslela, že Clary s Jacem zmizeli, ale né, našla jsem je, objevila a paráda :-) Tato kniha je sice více o Simonovi, ale není se čemu divit s tím jeho znamením na čele, a ty city Jace ke Clary se taky mění jako počasí :-)
Jace, Clary, Luke, Jocelyn, Simon, Maia, Alek, Isabela, Max, Krasomil.......ale taky Valentýn, Hodge, Sebastian......a další....budou mi chybět, uchvácena touto trilogií
Neskutečná kniha, úchvácená dějem, spokojená se vším a mít "svého" medvěda, to by se mi taky líbilo :-)
Nesmrtelný čtyřlístek :-) Mám doma, ale bohužel je to tak staré, že mi chybí poslední čtyři díly :-))))))
Patálie dráčka Gustíka je nejen pohádkovým příběhem o dráčkovi, čarodějnici, kocourovi a jednom trpaslíkovi, ale také kuchařkou, ať už pro holky nebo pro kluky. Autorka ve vyprávění zaúkolovala dráčka k tomu, aby uvařil a připravil Trinčky, Jetelíčky, Šumajstr nebo Šmorn. Že si myslíte, že takové kouzelné jídla jsou o ničem? Nenechte se zmýlit, v knize zjistíte, že to jsou jídla, která moc dobře známe! Více v záložkách v recenzi :)
Slunce v dešti je románem pro ženy, který je sice lehce předvídatelný, ale hrdiny si zamilujete a nebude vám vadit, že spoustu věcí uhádnete dopředu. Čte se s neskutečnou lehkostí, možná právě proto, že autorka dala do děje mnoho situací, které se v našich životech dějí dennodenně. (více v recenzi v záložkách)
Všichni čtenáři, kteří četli autorčinu první knihu Normálně jiní, už ví, co očekávat. Opět se na stránkách knihy Poslední velký den setkáme s okouzlujícím stylem psaní, s příběhem, který vám vezme dech a vžene do očí slzy – i těm nejotrlejším.
Po této knize jsem sáhla z důvodu její nádherné obálky. Lákala mě, jako by na mě volala, ať si ji přečtu. A vůbec toho nelituji! :-)
Naprostá dokonalost. Gemina předčila Illuminae. Gemina je dokonalá!
Mé první setkání s autorem a ihned pro mě naprosto fantastické. Líbilo se mi, užila jsem si to.