DariDerek DariDerek komentáře u knih

Řezník Řezník Jennifer Hillier

Jedním slovem - perfektní. Od autorky mám zatím přečteno vše, co vyšlo, ale teď opět stoupla na mém žebříčku o několik příček nahoru. I když víme, hned od začátku vše, tak přesto je to napínavé jak kšandy, je to trochu nechutné a zvrácené a je to děsně cool. :-) Více když tak píšu v recenzi v záložkách, ale opravdu, tohle by si žádný fanoušek Jennifer neměl nechat ujít :-)

05.07.2016 5 z 5

Bez duše Bez duše Eva Molíková

Tahle kniha se mi líbila. Mám ráda upíry, takže to byl můj šálek kávy :-) Trocha krve, ale i lásky, všechno dávkováno po malých doušcích, ať se člověk nezalkne :-) Fajn to bylo :-) Více píšu v recenzi v záložkách, kniha samotná stojí za to :-)

01.07.2016 4 z 5

Případ Pegasus Případ Pegasus Gregg Loomis

Máte-li rádi špióny, střelné zbraně, templáře, tajemství, útěky, napětí, tak tahle kniha je to pravé. Užila jsem si čtení, templáři vždy měli pro mě kouzlo a teď mají zase o trochu více :-) Recenze bude psána pro portál Chrudimka.cz, kde ji i později naleznete, když budete chtít.

ale jednoduše, tohle dílo opravdu doporučuji :-)

25.06.2016 5 z 5

Jackaby Jackaby William Ritter

Tak tohle mě bavilo. Užila jsem si čtení a trochu víc se rozepsala v recenzi (je v záložkách) :-) Pokud se chcete pobavit nad dobrou knihou, tak tuto doporučuji :)

19.06.2016 5 z 5

Girl Online - Na turné Girl Online - Na turné Zoe Sugg

Příjemná letní oddechovka, rozepsala jsem se v recenzi, kterou najdete v záložkách a každopádně je to kniha, která jste v patách prvnímu dílu. :) Líbila se mi :)

18.06.2016 4 z 5

Když padne noc Když padne noc Jenny Milchman

Nebylo to špatné, bylo to jiné.. Ale na druhou stranu to mělo místa, která mě nebavila a pak zase jsem se nemohla odtrhnout. Recenze bude zveřejněna na Chrudimka.cz, takže zatím jen takovýto krátký komentář.
Za co přidávám jednu hvězdu je propracování psychologie postav, to bylo bravurní. A vrácení do minulosti - tyhle kapitoly mě bavily mnohem více než přítomnost. :)

17.06.2016 4 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Příběh plný emocí, podpory a přátelství, lásky, ale také samoty a deprese, touhy po "svobodě" a po pořádku, přesně tohle se ukrývá v knize s názvem Muž jménem Ove. Já si i pobrečela. A pokud chcete,více v recenzi v záložkách :)

13.06.2016 5 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Čtení jsem si užila, i když se to může zdát jako tuctová YA romantika, tak věřte, že není :) A jestli chcete, mám recenzi v záložkách :))

10.06.2016 5 z 5

Rudé paprsky severního slunce Rudé paprsky severního slunce Markéta Hejkalová

Tohle se mi líbilo, jsem překvapená jak dokáže být složitý příběh lehce napsán a mou osobu pochopen. A pokud je tato věta složitá, lehce to popisuju v recenzi v záložkách :))

06.06.2016 4 z 5

Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru Benjamin Alire Sáenz

No, bylo to příjemné, bylo to milé, ale nic převratného. Pokud budete chtít, recenze v záložkách. :)

04.06.2016 3 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Pouze 4*, možná 3,5... a proč... docela dost důvodů, hlavní a zásadní byl pro mne ale začátek knihy. Pokud to bude někoho zajímat, mám v záložkách recenzi, kde se ten důvod dozvíte :))

02.06.2016 4 z 5

Nocte Nocte Courtney Cole

Já nemůžu jinak než plný počet. I když jsem už dříve četla příběh na podobný způsob, tohle jsem opravdu nečekala a příjemně mě kniha překvapila.
Bavilo mě to a pokud si chcete přečíst více z mého názoru, tak recenze je v záložkách. :)

30.05.2016 5 z 5

Brenda Veliká Brenda Veliká C. D. Payne

Mládí v hajzlu mne provází mým životem již více jak 15let. Až teď jsem natrefila na Brendu a je to přesně to, co bych od borce, jako je C.D.Payne čekala. Správná "paynovka", která mě pobavila, líbila se mi a já si její čtení užila! :) kdo bude chtít, rozepíšu se určitě více v recenzi v záložkách :)

28.05.2016 5 z 5

Konec řetězce Konec řetězce Fredrik T. Olsson

Recenzi si vychutnám. Protože tato kniha ve mě neustále probouzela dva pocity - zájem a nudu. Téma bylo skvělé, ale přišlo mi to zbytečně moc "okudrlinkované". Spousta zbytečných vět, kdyby to autor pojal strhujícím způsobem, bylo by to kratší a záživnější. Ovšem tyto zbytečné věty vystřídaly hned poté věty, které mě donutily číst a číst až jsem nedokázala přestat. Recenze bude uveřejněna na stránkách www.Chrudimka.cz.

27.05.2016 3 z 5

Běsnící světlo Běsnící světlo Estelle Laure

Pro mě nádherné objevení nové knihy, která zasahuje do YA literatury, má zajímavé téma a super zpracované. Vše ubíhá a člověk se u knihy nenudí. Více mám napsáno v recenzi v záložkách. :)

26.05.2016 5 z 5

Jsem těhotná, NE nemocná Jsem těhotná, NE nemocná Renata Petříčková

Ideální kniha pro nastávající maminky, která vás provede krok za krokem vaším těhotenstvím. Mi odpověděla mnoho otázek, nad kterýma si lámu hlavu a už se těším, až otočím stránku na "porod". :) více v recenzi. :)

23.05.2016 5 z 5

Naostro Naostro Jana Javorská

Jak já tento žánr nemám ráda, tak tyto erotické, porno povídky byly super. Svižné, místy vtipné, někdy neuvěřitelné, sem tam vzrušující a určitě lepší než 50 odstínů čehosi, protože tuto knihu jsem spokojeně dočetla.. :) více v recenzi v záložkách. :)

19.05.2016 4 z 5

Amnézie Amnézie Michael Robotham

Strhující a dechberoucí... U tohoto autora už jsem se přesvědčila, že umí napsat dobrou knihu, u které se nudit rozhodně nebudu a budu nad ní i přemýšlet, když ji zrovna nečtu. A teď jsem si mou domněnku jen potvrdila. Výborné. A pokud budete chtít, recenze v záložkách. :)

19.05.2016 5 z 5

Láska mezi písmenky Láska mezi písmenky Jodi Picoult

Nádherná pohádka, při jejím čtení si každá holka, slečna či žena uvědomí, že láska dokáže být krutá, ale krásná zároveň a že s nadějí a vírou jde i nemožné. Já si čtení užila, odpočinula si a jen sama sobě potvrdila, že kde se mihne Jodi Picoult, tak je zaručeno pohlazení u srdce.

14.05.2016 5 z 5

Návrat z pekla Návrat z pekla Jan Vavřík

Kniha, která má duši, kniha, která opět má místo jak v mém srdci, v mé hlavě, tak i v mé knihovně. Více jsem se rozepsala v recenzi, takže tradičně v záložkách tady ji najdete. :)

10.05.2016 5 z 5