Darktherka komentáře u knih
Hezká oddechovka. I kdyz mi přišel vztah Allie a Kadena trochu uspěchaný
Nejdřív jsem se nemohla vůbec začíst. Quincy mi byla celkem protivná, taková zvláštní osoba. Pak se objevila rádoby Sam a pořád jsem nevedela co si myslet. Jakmile jsem se ale blížila ke konci, knížku jsem úplně hltala. Přišlo velke finále.
Za mě skvělá kniha, sice nebylo slzavý údolí jako u předchozího dílu, ale i tak to stalo za to. Plno akce a úplně šílený konec. Takže teď zas netrpělivě čekat na pokračování.
Příjemná oddechovka. Žádný hluboký příběh, nic k zamysleni. Prostě romantická oddechovka. Plusovy bodík je, že je hlavní postava knihomolka, i když já bych knížkou nehodila.
Nijak to neokouzlilo, neoslovilo... podle anotace to vypadalo jako supr knížka, asi se to dalo rozpracovat lip a Lolu jsem nějak nepochopila
Je to skvělá série, jen když před novým dílem nepřečetu ty staré v některých jménech a osobách se lehce ztrácím. Nevím kam dál ještě muže autorka postoupit.
Oddechovka co neurazí. Celkem jsem se při čtení bavila.
Je to zajímavé, začátek je svým způsobem trochu morbidní... že to celé vlastně vypuklo na hřbitově. Ale jinak podobných příběhů už bylo mnoho. Hodnotím to jako příjemnou oddechovku, od které jsem se ale i tak nemohla odtrhnout.
Není to knížka kterou bych četla na jeden zátah, ale má v sobě určité kouzlo, které mě k ni přitahuje a vždy když jsem měla chvíli čas jsem se k ní vrátila dokud jsem ji nedočetla. Připomněla mi, jak jsou mnohé události pomíjivé a jak málo věci si člověk postupem času ze své minulosti pamatuje. Jak i na krásné okamžiky si člověk vzpomene mnohdy s obtížemi.
Mě se celá série moc líbila, vůbec nevím proč jsem ji tak dlouho odkládala. Je ale fakt, že mi to chvílemi přišlo trochu uspěchané a některé vedlejší postavy by si zasloužili víc místa v příběhu.
Nejprve jsem se vůbec nemohla začít. Pak už to bylo lepší, takže precteno za týden, ale asi mi víc vyhovují knížky kde se nemicha minulost a současnost. Tady mi ta minulost nějak nesedla. Víc mě zajímal Mathew.
Celou dobu jsem doufala pro Maru v trochu jiný konec. Jinak mi přišlo zvláštní spojit dva takovéto příběhy dohromady díky fóru. Myslím, že kdyby se příběh Mary zpracoval samostatne a více rozpracoval mohla to být lepší kniha. Ale i tak to nebylo špatné, ale úplně mě to neoslovilo.
Oddechovka hezká. Prostředí v kulinářském světě hodnotím kladně. Ale jinak je to jako spousta jiných knížek, kde je naivní dívka a nafoukanej, bohatej , sexy chlap. Neoslní ani nezamrzí.
Tento příběh mě úplně pohltil. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout, přečteno za den. Doufám, že brzy bude pokračování.
Zajímavá myšlenka jak napsat něco, co tu ještě docela tak nebylo. Četlo se to rychle ale znovu už bych to asi nečetla.