DDanča komentáře u knih
Četlo se to jedním dechem. Napínavé, plné zvratů, prostě skvělé. V popředí stojí notář Barbarič, který na sobě zapracoval a není takový zbabělec . Červenák příběh okořenil tradovanými pověstmi o hradě na hoře Sitno. Už se těším na další díl.
Úžasná kniha. Začátek je takový, no kdyby člověk autora neznal, tak by řekla nijaký. Stará paní, co umí urazit jednou větou. Ale poučena z jeho ostatních knih, četla jsem dál. A vyplatilo se to! Backman prostě umí zaujmout a ještě tomu donutí člověka se zamyslet. Nad vším.... I nad jedlou sodou. Která je mimochodem vážně skvělá :)
Byl to dárek, mám tohoto autora ráda a ještě čekáme syna, takže jsem byla nadšená. Místy to bylo slabší, ale jinak jsem se dost pobavila. A i tam autor dokázal dostat i hlubší myšlenku. Takže pro budoucí rodiče to je dobrá kniha :)
Skvěle napsané! Nemohla jsem se dočkat, až vyjde Hradba západu. Dokonce jsem si teď přečetla znovu celou sérii (přeci jen, čekání bylo dlouhé a není na škodu si obnovit všechny důležité momenty). Příběh začíná přesně tam, kde skončil Železný půlměsíc. Napínavé od začátku do konce a závěr byl dost nečekaný. Jako vždy, super kniha.
Skvěle napsaná kniha o cestování, doplněná zajímavými postřehy s krásnými obrázky. Kniha o ničem nepoučuje a zároveň člověka obohatí.
Skvělá kniha. Od začátku mě to chytlo, je to skvěle napsané. Postupné odhalování minulosti, historie a magie. A Goryvlad, vůdce Černobohovy záhrobní vlčí smečky, je prostě nejlepší.
Nejlepší díl! Četla jsem jedním dechem a už netrpělivě vyhlížím další, protože jsem děsně zvědavá :)
Na začátku jsem si říkala, že to nebude tak skvělé, jak všichni píšou. Že to teda dočtu no a pak už to jelo. Příběh mě pohltil, i na styl vyprávění jsem si zvykla. Určitě stojí za to si Zlodějku knih přečíst.
První knížka od Cobena a už vím, že nebude poslední. Naprosto skvěle napsané, nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Protože čekáme první dítě, říkala jsem si, že to bude chtít nějakou knihu. Pro sebe jsem koupila Poprvé mámou. A abych v tom nebyla sama, tak jsem vzala tuto pro muže. Jelikož čtu rychle, stihla jsem si přečíst i tu jeho :) Shodli jsme se, že je plná rad ale v podání, které vydrží i on. Žádné zdlouhavé texty, plné toho, co musíte/nesmíte dělat. Pouze otázky a rady, doplněné zkušenosti.
Knížka mě doopravdy bavila. Jak příběhem, tak názvy postav a zvířat. Na autorovu prvotinu ( i když pak upravenou) je to dost dobrý.
Myslela jsem si, že ji ani nedočtu. Konec to trochu zachránil ale jinak to tedy byla bída..
Kniha mě bavila o dost více než první díl, už se těším na další!