DeepSea21 komentáře u knih
Přečteno celé. Naprostá ztráta času, pohádky pro malé děti.
Náboženství zapříčinilo víc smrti a destrukce než nacismus a komunismus dohromady.
Nechápu že ve 21.století není náboženství terčem drsného výsměchu.
Pokud máte rádi tento typ příběhů, přečtěte si Červenou karkulku.
Je to lepší než tento odpad. Blbost.
Příběh člověka který si žije po svém,nikomu tím neubližuje a stal se tak svobodným že už jeho samotná existence je projevem rebelie a odporu.
Filozofický pohled na život a hlavně názor že by bylo lepší nikdy neexistovat.
Antinatalismus.
Protože kdybych nikdy nebyl, tak mi přece nemůže ani nic chybět, ani mi nic ublížit.
A argument který nadhodí naprostá většina lidí - nebylo by ti líto že nejsi naživu a že nemůžeš prožívat život a zažívat příjemné věci?
Nebylo, protože by to ani nebylo možné. Neexistujícího mravence nelze rozšlápnout. Neexistujícímu dítěti nemůže být líto, že nedostalo zmrzlinu.
Protože by nebyl nikdo ,komu by to bylo líto.
Zajímavé nahlédnutí do Lennonova života formou dopisů.
The Doors
Nejlepší a nejdůležitější kapela v historii.
Jim Morrison byl rebel s velkým R a geniální textař a básník.
Ray Manzarek byl hudební génius.
Robby Krieger byl unikátní,geniální kytarista.
John Densmore byl jazzový blázen,také génius.
Nejgeniálnější kapela v historii hudby.
Waiting For the Sun
Perfektní biografie jedné z nejlegendárnějších kapel historie.
Divoké večírky, incident s žralokem, groupies,drogy, okultismus,sláva, moc, tragédie.
Hard Rock
Fantastická biografie legend metalu.
Rozepře,hádky ale i přátelství,genialita členů kapely a mistrovství ve svém oboru.
Velice obsáhlé,autentické zápisy z Kurtových deníků,detailní popisy pocitů a závislostí.On nebyl depresivním sebevrahem.
On se jím stal.A to je tragédie.
Ikona.
Queen jsou legendy.Nejenom Freddie.
Popisy prvních zkoušek a Freddieho panovačnosti mě vždy rozesmály.
Bomba
Nejlepší autobiografie jakou jsem kdy četl.
Drsný boj o místo pod jazzovým sluncem ve společnosti Charlieho ,,Birda´´ Parkera,
Thelonia Monka,Dizzyho Gillespieho,
Sonnyho Rollinse,Sonnyho Stitta,Charlieho Minguse a ostatních hudebních géniů.
Vztah s otcem a popisy odvykaček byly opravdu surové.
Legenda
Blázen.
Popisy stavů v léčebnách byly super.Řezal jsem se smíchy.
Clapton je společně se Steviem Rayem Vaughanem nejlepším bluesovým kytaristou všech dob.
Prožil si toho až příliš a přece dokázal ze své zkušenosti vytěžit to nejlepší.
Skvělé,netypická autobiografie,bylo to poslepované z toho co kdy kde Hendrix napsal nebo řekl.Zajímavé rozhovory.
Legenda
Psané formou dopisů,zajímavý styl a neuvěřitelný a děsivý dopad na společnost ve formě ,,Wertherovy horečky´´.
Miluju knihy které jsou psány formou deníkových zápisů nebo dopisů.
Úžasně atmosférické. Přímo hmatatelná atmosféra. Zajímavě vystavěný příběh.
Klasika.Legendární kniha o sirotkovi a jeho boji s životem.
Úžasné popisy.
Moc pěkný příběh také i o tom že honba za statusem a bohatstvím vám nemusí vždy přinést štěstí a spokojenost.