den_i komentáře u knih
Některé sny se splní. Některé se změní. Některé ztroskotají. A některé se díky odvaze a tvrdé práci znovu dají dohromady. Je třeba jen nevzdat se a bojovat dál.
Nádhera, jsem zvědavá jestli spisovatelka napíše knihu která mě nebude bavit:)
Supeerrr, ja prostě Jo Watson ,, žeru” zatím se mi od ní líbilo všechno, úsměv jsem měla celou dobu na tváři a u některých pasáži jsem měla výbuchy smíchu. Doporučuji ;)
Super čtení:) Od autorky jsem četla už více knížek a že tahle je jiný žánr na který jsem u spisovatelky zvyklá, vůbec neubralo na kvalitě tvorby. Čtivé od první stránky
Silný příběh, věrnosti, oddanosti, poslušnosti, násilí a běh života ....
Bílý tesák bude součástí připomínky jaké strasti, ale i radosti může život přinést. Jsem ráda, že mám knihu přečtenou v době kdy jsem do zrála v tenhle příběh.
Spisovatelka nezklamala. Opět hezký , vtipný příběh. Těším se na další knihu.
Chci do Thajska na mejdan ;)
Super čtivá, vtipná těším se na další knihu od autorky
Krásná. Nádherná. Příběh je dojemný a chytí za srdce. Knížku by měl přečíst každý kdo má rád tyhle příběhy. Dlouho ji budu mít v paměti, jsem ráda, že má své místo v mé knihovně.
Vůbec mě spisovatelka nezklamala. Kniha má krásný příběh. Matka a i Clare byly favoriti.Přečtené za jeden dech.
Krásný příběh Lucca a Sage, líbí se mi jak se postupně výviji jejich vztah k sobě. Moc se těším na pokračování a doufam že to rychle uteče.
Kniha má krásný děj, tři hvězdičky protože od spisovatelky mě její jiné knihy chytli víc za srdce.V žádném případě nevynechat přečíst :)