Devil-Ivet komentáře u knih
Zatím nejslabší díl. Začátek se táhne (respektive víc jak polovina knihy) a pak je rychlý konec. Přesto je tu pár úsměvných scén a kniha se čte rychle.
Můžete čekat nějaký ten vtípek, sex, intriky a strach. Pohlazení soumraku je lehké čtení, jaké můžeme od autorky čekat. Pobavíte se a někdy i zasmějete. Bylo to o fous lepší jak první díl, ale pořád nedostačující...
Skvělé pokračování o naší Lotě. Přečetla jsem ji skoro okamžitě a pobavila. Lota holt nezklame.
Psí zima je skvělá kniha. Je to vtipné, čtivé a tak trochu napínavé. Protože zvědavost je silná a potřeba vědět, co Lota provede na dalších stránkách ještě větší.
Povídková knížka o mé oblíbence Lotě. První kapitola nic moc, ale pak se to rozjelo. Nejvíce se mi líbila Vlasy jak tráva. Ještě pak Zmetek z temnot a Otec rodiny.
Zajímavý příběh z venkovského prostředí. Četlo se to velmi pěkně, jen některé postavy jsem až tak nepochopila. Přesto to nebylo zase tak dobré, jak se o knize píše.
Skvělé uzavření téhle série. Nemám co vytknout, příběh jsem si užívala plnými doušky. Bylo to čtivé, zábavné, napínavé. Ale až po druhém přečtení jsem dokázala ocenit závěr knihy.
Nejsem si jista, co o této knize napsat. Svým způsobem byla zajímavá. Ale svým způsobem také nudná. Ano, je to zatím nejslabší kniha, kterou jsem od Arta četla. Autora mám hrozně moc ráda, ale tahle asi upadne v zapomnění…
Na novou sérii od Laurell jsem se těšila jako nikdy. Jenže… Byla jsem zklamána. Ne že by se mi příběh nelíbil. To rozhodně ne. Bylo to zajímavé, poutavé, a svým způsobem okouzlující. Už mám dokonce i své hrdiny :D Ale to, co mě zklamalo, byla hrdinka samotná. Až moc se podobala Anitě. A přesně toto mě odrazovalo číst dál. Ale vydržela jsem a jsem svým způsobem i ráda. Na další díly se těším, ale už ne tak, jako na začátku. Protože pořád budu místo Merry vidět Anitu a to mě štve. Štve mě, že se autorka nedokázala od Anity oprostit a nedala šanci zcela jiné hrdince.
Na tu dobu to muselo být nadčasové dílo. A abych řekla pravdu, nikdy mě divadelní hry nebavily. Pro mě to byl, dá se říct, zbytečně promarněný čas. Ale Wilde mě přesvědčil, že to může být i zábavné.
Další skvělý díl ze zaklínačského světa. Ciri jsem fandila po celou dobu, s Geraltem a jeho partou zase putovala. Prožívala jejich dny s napětím a okouzlením. Jeden z nejlepších dílů!
Na Ďáblíka jsem byla zvědavá. Četla jsem Muž, který zemřel jako losos a to se mi moc líbilo. Bohužel tahle kniha byla zklamáním. Nebavila mě, ani nic nedala...
Knížku jsem otevřela s (asi) velkým očekáváním. A mohu říct, že jsem se začetla téměř okamžitě a nemohla přestat. Skvělý nápad, úžasné kresby, dobrodružství, napětí. A taky trochu toho očekávání, jak se dostanou domů. Myslím, že se to bude líbit jak malým čtenářům, tak i těm velkým :)
Kniha mě mile překvapila. Bylo to zajímavé a čtivé. Sice mě ničím moc nepřekvapila, ale jako odpočinková četba je to dobré :)
Sapkowski se překonal. Poutavý a napínavý příběh Vás nenechá odpoutat se od knihy. Tak skvělé to bylo. Z některých věcí jsem byla překvapena (nečekaně) a některé jsem očekávala. Z něčeho jsem byla znechucena (respektive z někoho) a z něčeho nadšena. Myslím, že je to zatím nejsilnější díl z celé série.
Rudá jako krev je kniha, která má něco do sebe. Ze začátku jsem byla trochu zmatená a mé pocity byly rozporuplné. Obzvlášť, když jsem zjistila, že přímá řeč je značena jinak, než jak bývá zvykem. Ale rychle jsem si zvykla a od knihy se takřka nemohla odtrhnout. Jasně, mělo to pár much, ale ty jsem odsunula do pozadí a knihu si opravdu užila :)
Trochu slabší díl, než ten první. A i když je to skvělý příběh, plný akce, napětí a trochu i zábavy, podle mě mu něco chybělo. Jen nemůžu přijít na to "něco"…
Kalpzubovu jedenáctku jsem poprvé četla kvůli čtenářskému deníku. A myslím, že právě teď mohu docenit to, co jsem tenkrát neviděla.
Kniha se mi zalíbila až na druhé přečtení. Lépe jsem se začetla, vžila se do postav a víc ji dokázala ocenit. Asi nastala ta správná chvíle.