dexeded

Není to VA a podle mě se jí nevyrovná, ale stejně mě uchvátila. :)...začátek slabší ale od konce jsem se nemohla odtrhnout.

Do půlky to docela šlo, ale potom to šlo z kopce...do konce jsem se již nutila.

Kniha možná spíš pro mladší čtenáře, ale svou "čtivostí" zaujme i dospělé. Moc se mi líbila.

No nadšená teda moc nejsem, čekala jsem, že bude lepší. Skoro se mi ji nechtělo dočíst.

Čtivá, zamilovala jsem si Drakoniány, i když to jsou Ti "zlý". Doporučuju přečíst.

První díl se mi líbil o trochu víc...tady mi trvalo než jsem se pořádně začetla a potom byl konec. Určitě si přečtu i další díl.

Bylo trošku divné, že jsem veděla, že to skončí špatně. A popravdě si myslím, že to autorka napsala proto aby z čtenářů vytřískala, ještě nějaké peníze. Ale to neznamená, že jsem ji neměla přečtenou za den a že se mi nelíbila. Autorka píše čtivě a myslím, že kdyby psala ještě o věších krav...., tak bych to stejně četla.

Nic moc, čekala jsem, že to bude lepší. První třičtvrtě knihy je akorát o tom koho si má vybrat z kluků. A pak najednou jsem anděl a musíš pryč. Další díl číst nebudu.

Super. Ve Vampýrské akademii bylo možná víc akce, ale mě se líbí Pokrevní pouta skoro stejně.

Začátek dobrý ale od poloviny mě knížka přestala bavit a musela jsem se nutit abych dočetla konec.

Kdyby tam nebylo tolik toho sexu, tak bych dala o hvězdičku víc, takhle to byla spíš červená knihovna ;)

Opravdu mnohem lepší než první díl ;). Přečteno jedním dechem, už se těším až si půjčím další.

Dostala jsem, co jsem očekávala. Klidnou feelgood romanci. Prostě pohodinda. Příjemná změna od thillerů. Určitě si nechám v knihovně a přikoupim další díl

Začátek trochu zdlouhavý, asi od poloviny se kniha rozjela a už jsem ji neodložila. :)