Disease Disease komentáře u knih

Parker: Lovec Parker: Lovec Richard Stark (p)

Trochu mě rušila kresba, která jako by vypadla ze stránek francouzských ženských časopisů ze šedesátých let. Příběh známý a vcelku dobře zpracovaný.

05.02.2018 3 z 5

Trojkoruna Trojkoruna Felix Francis

Jeff Hinkley se tentokrát vydává do Států, kde se chová jako naprostý jeliman. Tohle se nějak nepovedlo.

29.01.2018 2 z 5

Taven Bachtale - Buďte šťastni! Taven Bachtale - Buďte šťastni! Michal Kocián

Kvalitní kresba a dobrý příběh, který neshodí finále. Na české poměry velmi dobré.

29.01.2018 4 z 5

Obelix a spol. Obelix a spol. René Goscinny

Zábavné a pro někoho možná i poučné :-)

22.01.2018

Mrtví prezidenti Mrtví prezidenti Brian Edmund Posehn

Bavil jsem se o maličko víc než u následujícího (ale dříve čteného) Lovce duší.

22.01.2018 3 z 5

Návrat Sherlocka Holmese Návrat Sherlocka Holmese Arthur Conan Doyle

Slabší než předchozí dva svazky, zejména proto, že to občas, hlavně ke konci, připomíná Červenou knihovnu.

19.01.2018 3 z 5

Lobo: Incident na pánských záchodcích a další příběhy Lobo: Incident na pánských záchodcích a další příběhy Alan Grant

Po nějaké době kompletně premiérový book s kvalitními kraťasy.

15.01.2018 4 z 5

Cesta kolem světa za 80 dní (komiks) Cesta kolem světa za 80 dní (komiks) Libuše Štěpánková

Vůbec ne špatná adaptace a navíc mám slabost pro Štěpánkovu kresbu.

08.01.2018 4 z 5

Rdousící stín Rdousící stín Sapper (p)

Vtipné a zejména v první polovině napínavé. Le Bossu je tu sice samotným Drummondem komentován jako nebezpečnější než Petersen, ale ze čtenářského hlediska na něj nemá.

02.01.2018 4 z 5

Punisher: Na začátku Punisher: Na začátku Garth Ennis

Solidní rozjezd, ale to nejlepší přijde až později.

27.12.2017 4 z 5

Výpadek Výpadek Jimmy Palmiotti (p)

Slabší než první díl, ale stále přiměřeně zábavné.

18.12.2017 3 z 5

Dilbert: Schůzky s blbcem odkládejte na neurčito Dilbert: Schůzky s blbcem odkládejte na neurčito Scott Adams

Jako "pilotní" díl v pohodě, jen trochu jednostraně (Dilbert vs Dogbert) zaměřené. Ale bavil jsem se.

18.12.2017 4 z 5

Doba temna Doba temna Bill Willingham

Slabší díl. Doufám, že to je jen takové "nabrání dechu".

11.12.2017 3 z 5

Osm hor Osm hor Paolo Cognetti

Příběh obyčejných životů s výrazným stylem a horami.

11.12.2017 3 z 5

Asterix a cesta kolem Galie Asterix a cesta kolem Galie René Goscinny

Určitě jeden z těch lepších dílů.

27.11.2017 5 z 5

Šílená odměna Šílená odměna Jimmy Palmiotti (p)

Nejlepší hned první sešit. Ale zábavné je to i nadále. Rozhodně o dost lepší než nedávno čtený Sebevražedný oddíl.

20.11.2017 4 z 5

Při výkonu služby Při výkonu služby Greg Rucka

Za mně lepší než kdysi čtený první Criminal. Příběhově to pěkně graduje, i když ani ten první není špatný. Pohled na Gotham z druhé, civilnější, stránky.

20.11.2017 5 z 5

Asterix z Galie Asterix z Galie René Goscinny

Je vidět, že je to teprve rozjezd, jak podle scénáře, tak i podle ještě nevykresleného Uderza.

Kopanec do zubů Kopanec do zubů Adam Glass

Takový příjemný mainstream. Jen jsem čekal, že Harley Quinn bude vtipnější.

Devadesátka pokračuje Devadesátka pokračuje Jaroslav Foglar

Zejména v první polovině slabší než předchozí díl. Mirkův vnitřní život a řešení milostných trojúhelníků mě nebavilo. Ještěže je tu Alvarez pro statečné a silné.