Ditules komentáře u knih
(SPOILER) V knize vystupují postavy z autorovy knihy Život k sežrání. Zajímavý nápad s e-drogou.
Rosie mi z první knihy docela přirostla k srdci, o to víc jsem se těšila na její příběh. Oddechovka.
Autor opět nezklamal. Příběh rychle ubíhá. Zajímavý nápad s ostrovem Jersey.
Část z ,,budoucnosti" mi moc nesedla a byla místy trošku zmatečná. Linka z Osvětimi drsná, napínavá a navíc hodnotím kladně ponechané věty v cizím jazyce i s překladem v poznámce pod čarou.
(SPOILER) Hodně náročné čtení... Mladé ženy, které mnohdy měly pár měsíců po svatbě a dítě na cestě přišly najednou o manžela...
Na začátku nutno podotknout, že rozhodně nejsem cílovka, takže všechny ty rodičindry a podobné šmakulády mi dělaly trošku problém rozklíčovat. Humor to má, ale po chvilce vás to trošku začne nudit.
Vůbec jsem se nemohla začíst... Asi nesympatické postavy. :(
Představuji si devatenáctku, která sází kytky s radostí. :D
Věkový rozdíl mezi nimi mi přišel taky vtipný. Ale čtivé to je, to zas ano.
Četla jsem i lepší. Jsem zvědavá, jak se s tím popere Netflix... Když to bude trošku víc humorné, tak tomu možná dám šanci.
(SPOILER) Odpočinková četba z kategorie neurazí nenadchne. Naštěstí bez nějaké temné minulosti. :D
Tak já se přiznám, že se mi nejvíc líbila hned první povídka o kanibalech. Ale i ty další byly zajímavé.
Prima spojení současnosti a válečných dob pro mladší čtenáře. Každá půda může ukrývat tajemství.
Zapata je královnou slowburn romancí. Čtenář se u dost zasměje.
Hodně mě to pobavilo. A vyzkoušela jsem všechny konce. :D Skotsko především! :D
Nejdřív si čtenář musí trošku zvyknout na novou anglickou královskou rodinku... :D
Musím říct, že se mi hlavně líbil ten závěr s cliffhangerem pro 2. díl. Jinak to bylo průměrně čtení.
To zas byla jízda. Bizár na entou, ale nedá se odtrhnout. Trošku mě mrzí ten konec...