Dizzy3 Dizzy3 komentáře u knih

Touha Touha Tracy Wolff

Předčila očekávání! Mne se příběh opravdu moc líbil. naopak mi spousta věcí přišla poměrně originálních (ale třeba nemám až tolik načteno). Se Stmívaním to mělo společnýho maximálně super sexy ochranitelskyho upíra :D což hodnotím jenom kladně :D Grace byla místy typická puberťačka se stíhacími sklony, ale nemůžu jí to vyčítat asi bych dopadla uplně stejně ohledně Jaxona :D konec byl nečekaný a ja jen doufám, že v dalším díle nevznikne nějaky trojuhelník, i kdyz je Flint celkem sympaťák, tak všichni víme, kdo je prostě bezkonkurenčně lepší! Navíc druh a družka, takže se opovaž Grace! :D

08.01.2024 5 z 5

Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Miluju to! A miluji celou sérii! Fakt to nemá chybu. Magie na mne dýchala z každé stránky. Není víc co psát, prostě si to přečtěte a vůbec neváhejte!

*A já to jdu ořvat, že už mám dočteno

03.01.2024 5 z 5

Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Opět dokonalost! Boží boží boží a nechápu proč se mi tahle série dostala do ruky až teď.. skvělá zápletka, ktera graduje a Handlíř.. prostě aaaach extra ochranitelský typ to já můžu :D vrhám se na poslední díl a snad to i obrečím, že už budu mít přečteno

31.12.2023 5 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Ovšem tohle! Tohle bylo něco ÚŽASNÝHO! Námět, zpracování, čtivost - stránky letěly ani nevím jak. Bylo to vtipný a všechny postavy miluju! Handlíř a Callypso.. fuuha žhavost tak milion stupňů a zároveň romantika jako blázen. Mam pocit, že tahle kniha má v sobě všechno co je potřeba a je to tak dokonale namíchané až se tomu věřit nechce. Celou knihu jsem si v duchu říkala jak to může být tak moc boží! Miluju!

18.12.2023 5 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Škoda, že jsem jim tu zamilovanost moc nevěřila.. bylo to všechno strašně zrychlené.. námět sice originální, ale něco tomu chybělo.. měla jsem trochu větší očekáváníplácala jsem se v tom a nutila k dočtení..

15.12.2023 3 z 5

Každý tvůj nádech Každý tvůj nádech Jennifer L. Armentrout

Dokonalost! A Roth.. láska na celej život.. může být někdo dokonalejší než on?

Rok čekaní se vyplatil, ani jsem to nechtěla dočíst jak to bylo boží.

Spoiler: bože nemůžu uvěřit tomu štěstí, že se Layla rozhodla pro Rotha hned na začátku a z celé knihy tříská romantika na každé stránce! Prostě team Roth forever :D

30.11.2023 5 z 5

Co už nikdy nepřebolí Co už nikdy nepřebolí Lucy Score

Zatraceně! Připisuju si Knoxe Morgena na svůj seznam vysněných chlapů.

26.11.2023 5 z 5

Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Famózní ať si říká kdo chce, co chce. Pro úplný konzervy to holt nebude :D Pravda, první polovina byla opravdu neotřelá, ale bylo to sakra žhavý, takže co :D oči z důlu mi lezly celou knihu, bylo to napínavé až do konce. Závěr byl lehce uspěchaný, ale dostala jsem vše, co jsem chtěla. Doufám, že bude přeloženo víc knížek, protože Penelope to prostě umí.

25.10.2023 5 z 5

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Kdo se zamiloval do Lily a Atlase, tak si tohle prostě musí přečíst..je to takové uzavření celé jejich cesty. Líbilo se mi, že to bylo hlavně o nich a nebylo tam žádné zbytečné drama navíc. Klidně tam toho o nich mohlo být mnohem víc. Přece jenom je tahle kniha přímo vymodlená, takže čím víc Atlase s Lily , tím líp. Přiznám se, nebylo to tak epický jak bych si přála, ale vědomí, že jsou spolu i na papíře a ne jenom v mé hlavě je zkrátka parádní :)
4,5*

SPOILER
P.S. jsem trochu zklamaná - žádnej popis žádosti o ruku, svatby ani miminko???! na tohle jsem se totiž fakt tešila... + teda nejhorší svatební slib co jsem kdy četla, snad mi to ani nepřišlo jako Atlas..

19.10.2023 5 z 5

Unbreakable Unbreakable Aminokyselinka

Sakra! Bylo to vážně boží! Je uplně jedno, že to první polovinu opravdu připomína Stmívání... má to naprosto stejnou magickou moc jakou si pamatuju, když jsem Stmívání četla poprvé..a tenhle příběh možná ještě větší. Celou dobu čtete naprosto přikováni a stejně vás autorka nechá napnuté až do poslední stránky.. neskutečný, mám přesně ten euforický pocit jak když mi bylo 15 a nemůžu se dočkat pokračování.

18.10.2023 5 z 5

Jsem rozohněná Jsem rozohněná Tahereh Mafi

Boží od začátku do konce. Miluju Arona, to ani jinak nešlo. Jen ten urychlený konec mne zklamal. Trochu jsem čekala aspon epilog, nebo nějaký nákres jak to bylo dál...

MOMENT! ona není přeložená celá série??!!! to si ze mě někdo dělá srandu ne?! Co je to za logiku??!''

04.10.2023 5 z 5

Jsem zlomená Jsem zlomená Tahereh Mafi

(SPOILER) Jako tohle frčí jak na horské dráze! Druhý díl je stejně parádní jako první, možná o chlup lepší, díky odhalení Warnerovi masky... Už jsem tu psala snad 100x, že nesnáším milostné trojúhelníky, ale tenhle je asi první, který se mi opravdu líbí..těžko říct čím to je.. fandím snad oběma, Adam byl první láska, která trvá, ale chápu a fandím i Aronovi... jsem opravdu zvědavá jak tohle celé dopadne.

03.10.2023 5 z 5

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Skvěle napsáno. Začetla jsem se hned od začátku. Trochu mi to připomínalo x meny :D Je tam hlavně ta romantická linka než ten okolní svět, což mi ale vůbec nevadilo a naopak jsem to uvítala - v romantice bych se mohla totiž přímo koupat od rána do večera :D

P.S. nenechte se odradit děsnou obálkou knihy

29.09.2023 5 z 5

PS: Chybíš mi PS: Chybíš mi Winter Renshaw

Jedním slovem: Bomba! Přečteno během jednoho večera, to mluví za vše :)

22.09.2023 5 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Přesně můj šálek kávy! Tahle byla top! Úžasná chemie mezi hlavními postavami!

25.07.2023 5 z 5

Výkřik do ticha Výkřik do ticha Amo Jones

Po pravdě mám dost rozporuplné pocity.. musím říct, že mne to moc nebavilo a celkem jsem se těšila až to budu mít dočtený. Až posledních pár stránek se přiblížilo kvalitě prvního dílu. Jak už tu někdo psal, byl to miš maš všeho dohromady a nemůžu se rozhodnout jestli to už bylo moc nebo to bylo tak akorát, každopádně to byla rozhodně Amo :D Lilith mi byla nesympatická skoro až do konce, a v tom trojúhelníku mi chyběla ta správná chemie.. ale ať jen neplivu, zápletka okolo Běsnění, Králů a Patientie byla rozhodně zajimavější než u druhého dílu, takže se i tak těším co náš bude čekat dál.
SPOILER: asi už nic nezmění to, že budu kopat za tým King a Persy, takže to chabé oznámení těhotenství?! Jakože cože?! Byla jsem dost naštvaná! Chci knížku podobnou Zbořeným zámkům jen o téhle dvojici, kde to bude velkolepé - svatba, těhotenství a tak dále a tak dále! Snad se dočkám :D

21.07.2023 3 z 5

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Asi jedna z nejtíživějších knížek, co jsem četla.. a mé srdce téměr puklo.. Vím, že si ji už nikdy nepřečtu, ale jsem za přečtení ráda, protože ač to byla fikce, měla v sobě neskutnečné množství pravdy. A především neskutečné ryzí lásky. Opravdu doporučuji, ale bude se vám celou dobu svírat srdce.

13.07.2023 5 z 5

Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Pááni! Nejlepší je, když od knížky nemáte žádné očekávání, dokonce si myslíte, že podle anotace vás až tak moc bavit nebude, začnete ji číst vlastně jen proto, že zrovna jinou nemáte po ruce a ona je to nakonec taková bomba! Řekla bych, že překvapení tohohle roku. Vypadalo to podle názvu i anotace trochu povrchně, ale teda wau bylo to nádherný, srdceryvný, při operaci jsem měla zadrženej dech.. prostě dokonalost!

10.07.2023 5 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Pecka! Řadím do top 3 od téhle autorky!

05.07.2023 5 z 5

Zlomený rytíř Zlomený rytíř L. J. Shen

Wau!! Vyrazila mi dech, zejména posledních několik kapitol. A kromě emocionální horské dráhy jsem si taky pěkně poplakala.. Jedna z nejlepších od Shen..

30.06.2023 5 z 5