dom.ini

Zpočátku jsem byla plná očekávaní, v průběhu jsem byla trochu zklamaná a konec jsem obrečela. Knížka byla asi jiná než jsem očekávala, připadalo mi, že některé části byly dost zdlouhavé a neustále opakující se a asi jsem čekala něco trochu víc. Ale špatné čtení to rozhodně nebylo a téma je velmi zajímavé a originální, jak je už u autorky zvykem.

Super! Autorka opět nezklamala. Knižku jsem poslouchala jako audioknihu a nemohla jsem se od poslouchání vůbec odtrhnout. Malé tušení jsem sice měla, ale i tak to bylo opravdu překvapivé, napínavé a strhující. Uričtě doporučuji!

Každá knížka má svého čtenáře a mi osobně se tato líbilila. Ano, také jsem měla pocit, že se hlavní hrdinka chová často nelogicky a je naivní, na to že je to analytička CIA a neuměla jsem se do ní tak úplně vcítit. Ale není to tak často i ve skutečném životě? Neříkáme si často, že nechápeme jednání týraných žen apod.? Kdo může říct, jestli to je reálné jednání, nebo není, a psoudit popsané fungování CIA taky nemůžu, na to nemám dostatečné odborné znalosti. Ale knížka se mi četla opravdu dobře, čtení bylo napínavé, děj zajímavý a vždy jsem se těšila, jak bude příběh dále pokračovat, i přesto, že i mi zde určité věci vadily. Ale jako celek toto odpočinkvé čtení se zajímavu zápletkou určitě dopručuji.

Jsem nadšená!! Měl jsem z této knížky trošku strach, ale přečetla jsem ji jedním dechem. Téma je originální, hlavní postavy sympatické, děj a vývoj situací pro mě nepředvídatelný. Čtení jsem si opravdu moc užila a už se těším na další díl!

Byla pro moje první knížka od Danielle Steel a čekala jsem typickou červenou knihovnu, ale dostala jsem víc a byla jsem docela mile překvapena. Knížka je dobrodružná a nabitá dějem, odehrává se v zajímavém prostředí, a i když některé věci se mi zdály trochu přehnané a konec je úplná červená knihovna, tak bych knížku jako odpočinkové čtení pro ženy určitě dporučila a rozhodně to není moje poslední knížka od této autorky.

Knížku jsem poslouchala v audio verzi a v této formě to bylo opravdu povedené. Jízdu v autě do práce jsem si tak vždycky užívala. Byla to pohodová, oddechová a zábavná knížka vhodná k tomu, když chcete na chviku vypnout a vyčistit si hlavu. Pro tyto účely určitě doporučuji. Moc se mi líbila.

Dojem z této knihy sem si musela nechat chvilku uležet. Bylo to dost jiné, než co jsem očekávala. Jedná se o psychologický román, vlastně takovou krátkou sondu do života nekolika rodin. A to je právě u této knihy za mě problém. Osobně mi připadalo že v knize bylo až moc informací na tak malém prostoru. Osobně bych knihu asi více rozpracovala a pár stran přidala. Konec mi připadal vyloženě useknutý. Ale téma i samotný příběh byl zajímavý, jenom škoda toho počtu stran a (pro mě) useknutého konce.

Knížka určitě stojí za přečtení a každému bych ji doporučila! Příběh a celá problematika je opravdu hodná zamyšení. Jednu hvězdičku ubírám pouze za to, že jsem se někdy v příběhu špatně orientovala, zejména kvůli většímu množství postav a jejich osobních příběhům, díky čemuž bla také kniha delší, než by podle mého mohl být. Ale chápu, že autor chtěl, abychom se do každé z postav dokázali vcítit a dokázali si vytvořit názor o možných příčinách jejich jednání. Velmi se mi líbil, také závěrečný epilog a otázky k zamyšlení, které autor nabízí. Rozhodně doporučuji.

Pro mě byla knížka opravdu zklamáním. Neměla jsem nějaká přehnaná očekávání, čekala jsek odpočinkový, zábavný, román pro ženy ze zajímavého prostředí, ale tento byl podle mého opravdu podprůměrný. Celý příběh a styl psaní mi připadal naivní a plný klišé. Podle zdejších komentářů jsem čekala nějaké autentické vyprávění, ale já jsem ho v této knize opravdu nenašla. Podle mého existují rozhodně lepší knihy v tomto žánru.

Zase jsem si to moc užila a už se nemůžu dočkat dašího dílu! Ano, je pravda, že struktura příběhu je hodně podobná prvnímu dílu, ale mi to nevadilo. Knížka mě vtáhla a já jsem ji nemohla vůbec odložit. Rozhodně doporučuji.

Za me takova prumerna cervena knihovna. Knizka se cetla dobre, ale pribeh byl tuctovy a chybelo mu neco, co by ho ozvlastnilo, takze do dalsich dilu uz seasi nepustim.

Nepřečetla jsem si anotaci a tak jsem od knížky čekala úplně něco jiného, než jsem nakonec dostala. Ale psychologický příběh, plný rozhodnutí se mi moc líbil, i když jsem tedy rozhodnutí Emmy vůbec nerozuměla a vůbec jsem nechápala, jak takto dokázala žít.

Super!!! Příběh byl napínavy, zamotaný, dobře vymyšlený a propracovaný a ve filmovém zpracování by určitě taky stál za to. Rozhodně doporučuju! :)

Mám pocit, že já jsem asi četla jinou knihu, než většina ostatních (soudě podle komentářů a hodnocení). Za mě toto byla naprosto tuctová a kýčovitá romantika, plná nesmyslných situací a rozhovorů. Hodně často jsem protáčela oči v sloup a říkala jsem si, že to snad autorka nemůže ani myslet vážně. Takže, i když je mi to líto, tak za sebe rozhodně doporučit nemůžu.

Poslouchala jsem jako audioknihu a jsem docela prekvapena zdejsim ne uplne dobrym hodnocenim. Nerekla bych sice, ze je to thriller, to vubec ne, spise psychologicke drama s detektivnimi prvky. Ale ja bych k precteni ci poslechu urcite doporucila.

Poslouchala jsem jako audioknihu a opravdu stála za to! Do nějaké české detektivky jsem se nepustila už hodně dlouho a s touhle jsem rozhodně nešlápla vedle. Námět byl zajímavý, postavy dobře vykreslené, děj napínavý a ten konec! Raději se nebudu moc rozepisovat, abych zbytečně moc neprozradila, ale rozhodně můžu k přečtení doporučit.

Pro mě byl toto zatím nejslabší díl a zachraňovalo ho jen to, že se odehrával v mnou velmi oblíbeném Chorvatsku. Destinaci, ve které se příběh odehrává umí autorka popsat prostě skvěle a atmosféra daného místa na vás úplně dýchne. Kámen úrazu v tomto díle pro mě byla samotná romantická linka. Nesedla mi vůbec žádná z postav, dokonce i Maddie a Nick, kteří tady měli představovat "běžné" lidi s nohama na zemi (ne zbohatlickou smetánku) mě hodně často rozčilovali. Maddie mi připadala skoro stejně povrchní, jako ostatní osazenstvo lodi a Nick na mě působil až neuvěřitelně naivně. Ale knížka jako celek se četla dobře, byla odpočinková a letní, takže přečtení nelituji. jen doufám, že další díly do kterých se pustím mi sednou zase trochu více. :)

Knížku jsem poslouchala jako audioknihu a musím říct (i když mě to opravdu mrzí), že pro mě byla obrovským zklamáním a musela jsem se do ní strašlivě nutit. Děj i přesto, že byl originální a poměrně nepředvídatelný, tak mi přišel vyloženě přitažený za vlasy, nepravděpodobný a nevěřila jsem vůbec ničemu a to mi opravdu hodně vadilo (a použitý nadpřirozený prvek byla poslední kapka). Do dalších knížek autorky se už pravděpodobně nepustím.

Příběh jako takový pro mě nebyl úplně uvěřitelný a pravděpodobný, ale nijak zvlášť mi to nevadilo a čtení jsem si užila. Knížka byla svižná, napínavá a nabitá dějem a já jsem byla na závěrečné rozuzlení opravdu zvědavá. přečtení rozhodně nelituji a můžu doporučit.

Hodně napínavé čtení, kdy jsem po celou dobu prakticky nevěděla na čem přesně jsem a jenom měla různé teorie a žádná z nich nakonec nebyla úplně správná. Knížku jsem si opravdu hodně užila a moc jsem se celou dobu těšila na to, až zjistím jak to všechno je. Konec byl na mě možná trochu moc rychlý, ale jinak knížku doporučuju.