Domisek1 Domisek1 komentáře u knih

Útěk z afrického pekla Útěk z afrického pekla Barbora Koudelková

Tuhle knihu jsem si musela přečíst snad 3* abych pochopila jak je spisovatelka naivní a hloupá. Nechci byt nějak proti autorce zlá ale opravdu stálo vám to za to ? Vidět se spolu poprvé a hned se spolu vychrápat? V téhle knize na 1.místě vládne naivita,očekávání a zklamání.. knihu doporučuji ale zbylé díly už teda ne . Každý posoudí dle svého uvážení.

28.05.2023 4 z 5

Dům tajemných stínů Dům tajemných stínů Darcy Coates

Za mě výborná kniha. Jsem ráda ze se odehrává ze staré doby. Dodává knize na atmosféře. Hlavně co je u knihy plus je že kniha obsahuje oba díly což je super. Čtenář nemusí čekat na pokračování za to jsem ráda.

25.10.2022 5 z 5

Výkřiky v temnotě Výkřiky v temnotě Darcy Coates

Skvělá kniha. Napínavá,plná lásky,odhodlání… obě postavy jsou úžasný ale,přece jen Dorran je za mě nej :-)…Clare je taky super.. sympatická a milá.. už se těším na další díl a hlavně na oba dva hrdiny. Kéž by už vyšel další :-(… Ta doba a čekat co bude dál je hrozný :D

18.02.2022 5 z 5

Záhada domu Marwicků Záhada domu Marwicků Darcy Coates

Opět tato kniha nezklamala.. Dobře a rychle se četla,jen mě mrzí že je tak krátká. Ale jinak nemohla jsem knížku vůbec dát z ruky. Mám ráda horory a tahle autorka mě zase přesvědčila že horory jí fakt jdou :);).. už aby vyšla další nemůžu se dočkat.

27.04.2021 5 z 5

Kořist Kořist Darcy Coates

Kniha nebyla špatná ale myslím si že by spisovatelka měla zůstat u knih které psala do teď. Kniha nebyla vůbec strašidelná a ani to není horor za mě je to spíš kriminálka. Vůbec sem se nemohla začíst a přišla mě příliš zdlouhavá. Ale pak ke konci se to četlo samo.

04.02.2021 3 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Upřímně nevím co napsat.Něco tak tajuplného co mi bralo dech jsem ještě nečetla.Kniha byla skvělá,napínavá,
děsivá.Dobře a rychle se četla.Jako matka jsem se snadno vžila do role Sáry.Což mi bralo dech.Četla jsem dost knih ale tahle byla ze všech top!Určitě si jí ještě přečtu.

24.11.2020 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Wau!!! Skvělí čtení jako.. byla jsme v šoku z těch dvou hvězd (Karen,Brigid) obě mi tam pili krev ale Brigid snad nejvíc .. O Brigid jsem si myslela že je to bláznivá slepice která je až nemocně zamilovaná do Toma což byla.. Ale po tom co předvedla Karen a jak svůj život vedla a co dělala byla snad horší než Brigid. Tom byl sympaťák ale i detektiv Rasbach byl něčím zajímavý.. Za mě další výborná knížka od této spisovatelky.. Snadno jsem se vžila do děje..

24.10.2020 5 z 5

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Další skvělá kniha která mě nadchla.. od začátku až do konce jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Jsme ráda že tahle skvělá kniha bude v mé knihovně

13.05.2020 5 z 5

Prokletí Schwartzovy vily Prokletí Schwartzovy vily Anna Beatrix Bártová (p)

Dlouho jsem váhala nad tím zda si mám knížku koupit. A musím říct že jsme opravdu ráda že tato kniha je v mé knihovně. Četla se opravdu sama. Furt jsme musela myslet kdo to kdysi udělal,kde jsou dívky atd. Je napínavá,velmi dobře psaná.

26.01.2020 5 z 5

Freddie Mercury Freddie Mercury Peter Freestone

Stále si kladu otázku proč ? Proč tak báječný člověk s úžasným hlasem musel tak dopadnou. Čtení o něm je k nezaplacení. Knihy o něm co jsem četla,přečetla jsme je jediným dechem..

15.06.2019 5 z 5

Freddie Mercury - The King of Queen Freddie Mercury - The King of Queen Laura Jackson

Další perfektní kniha která se čte sama.

30.05.2019 5 z 5

Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Za mě další skvělá série. Příběh nebyl roztahaný a ani zdlouhavý. Postavy opět sympatický. Až na jednoho cábka. Kniha se četla velice dobře a rychle. Už se těším na další díl.

25.07.2024 5 z 5

Noční host Noční host Heather Gudenkauf

Jak už je zde napsáno.. ,,napínavé,děsivé a čtivé za mě skvělá kniha.. Doufám že další bude taky taková.

18.01.2024

Záhady a taje mlýnů v Čechách a na Moravě Záhady a taje mlýnů v Čechách a na Moravě Martin Koreček

Krásné pověsti. Jsem ráda že jsem si knihu přečetla.

28.08.2022 5 z 5

Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Napínavá strašidelná kniha. V určitých pasážích s Amy jsem zadržovala strachy dech.. Ilustrace je v knize velice skvělá. Obrázky místy strašidelný až ,,nechutný”…
Darcy je opravdu královna hororů o strašidelných domech. Těším se na další

01.05.2022 5 z 5

Smršť Smršť Jozef Karika

Kniha nebyla špatná ale ani strašidelná .. Čekala jsem od knihy víc obzvlášť po skvělém kousku TRHLINA. Škoda že je tak krátká. Určitě by si zasloužila delší a propracovanější děj.

30.03.2021 3 z 5

Vermontské psycho Vermontské psycho Jennifer McMahon

Kniha byla supr. Četla se dobře a rychle. Akorát teda co mi fakt vadilo byly chyby v knize. Ty se přehlédnout nedaly. Ale jinak jsem ráda že jsem narazila na tuhle autorku. Za mě píše skvělé duchařiny. Už se těším na další knihu.

06.12.2020 5 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Naprostá bomba jako. Skvělá duchařina. Knížku jsem dostala jako dárek a jsem strašně ráda za tak skvělí čtení teda . Strašně dobře a rychle se četla. Parádně napsána.

10.11.2020 5 z 5

Horory na dobrou noc Horory na dobrou noc Anthony Horowitz

Povídky se mi moc líbily ale nebyly teda tak strašidelný.. Za mě se mě nejvíc líbil Noční autobus a kulový blesk..

17.10.2020 5 z 5

Život Freddie Mercuryho - The show must go on Život Freddie Mercuryho - The show must go on Rick Sky

Krásně napsána

17.10.2020 5 z 5