DomT komentáře u knih
Přečetl jsem již více podobných knih. Tato je opravdu užasná, pohltí vás a zanechá ve vás spoustu otázek. Budete mít o čem přemýšlet. Top 10
Kniha mi přišla zajímavá, ale kdybych nestudoval IT tak by mě nebavila teda
Druhý díl jsem četl jak se říká, jedním dechem. Děj byl velice dynamický a stalo se toho opravdu hodně! 5/5
Parádní čtení k sucháči. Hezky popsaná problematika, jak píší ostatní, poučné. Rovnou jsem si sucháč prodloužil.
Na to, že beletrii nečtu, tak jsem byl nadšen. 5 hvězdiček a hned jsem si koupil druhý díl
Super knížka, na mě trochu moc složitá. Je to o tom, jak do budoucnosti nahlížet a co by nám mohla přinést. Je třeba se nad tím zamyslet. Není to jen tak. Pokud začnete přemýšlet jako autor knihy, název knihy dodrží svou myšlenku.
Od knihy jsem moc nečekal. Byla poněkud slabší než jiné, které čtu. Ale i tak si zaslouží hezké hodnocení. Na víkend na chatu super. A pro někoho, kdo ještě nezná moc self help knížek bude určitě zajímavá :))
Dle mého nejslabší kniha tohoto formátu. Ale nevím, možná už jsem toho jen přesycen.
Motivující a obohacující obsah. Nic pro zkušené, spíše začátečníky. A ano, není to návod, jak se v komentářích často zmiňuje. Do autobusu super, je to krátká kniha, určitě to není ztráta času. Ale sto lidí, sto chutí.
Fajn oddychová knížka, trocha historie a pak jakési zamyšlení autora. Pár faktů, které už jsem četl asi tak tisíckrát, ale to je můj problém, co si vybírám. Do vlaku dobrý. Pro začátečníky s populárně naučnou literaturu vhodný. Pro znalé už tak asi ne. 5/5
Příjemné čtení s pro mě zajímavými informacemi. Rozhodně doporučuji více než dokument.
Naprosto boží úvod do finanční gramotnosti. Poslechl jsem si jako audioknihu. Doporučuji psát si poznámky a dále se v této oblasti rozvíjet. Jen tak vám to k něčemu bude.
Naprosto famózní kniha, která stojí za přečtení. Už nikdy neuděláte žádný kompromis! Reálné a čtivé příběhy a k tomu spousta praktických rad. Trochu mi připomněla knihu Zbraně vlivu.