dooky komentáře u knih
Ach! Za mě snad asi i kniha roku, až takové to bylo dobré!!! Neokoukané akademické prostředí, slowburn...Nemohla jsem přestat číst. Jedna z mála knih, u kterých si už v průběhu pro sebe v duchu říkám: "Tohle je vážně dobré! Miluju ten příběh! Nejraději bych ho začala číst hned znovu od začátku!" To se mi stává opravdu minimálně. Takže si Ali Hazelwood připisuji na seznam oblíbených autorek, hned vedle Zapaty.
Netradiční a zakazané vztahy mě baví. Přečteno za pár hodin. Čekala jsem nějakou jobovku na konec a nakonec se mi jí dostalo. Původně jsem se na druhý díl nechystala, ale možná to ještě přehodnotím.
Opět hezké. První díl se mi asi líbil o trošku více, ale tento je v podstatě srovnatelný. Hlavně také díky maličké dávám palec nahoru. Ta byla popsána naprosto rozkošně.
Jeden z případů, kdy anotace klame. Podle ní bych po knížce nikdy nesáhla. Narazila jsem na ni až podle recenzí u jiné knihy a šla do toho. A udělala jsem dobře. Mělo to děj, zvraty, erotiku a kopu sladké romantiky. Ideální na vyplnění podzimního odpoledne. Nenudila jsem se.
Já jsem spokojená. Přečteno za pár hodin a to je také má největší výtka ke knize. Já bych přidala strany a příběh ještě více natáhla a rozvedla. Po tom čtecím sprintu jsem si nadávala, že jsem udělala zase tu chybu, že jsem se pustila do nadějné série, aniž bych měla připravený další díl. Naštěstí by měl vyjít za pár dní, ale už teď je mi jasné, že čekání na ten závěrečný kousek bude dlouhé...
Čtu a nejspíš budu číst jen kvůli tomu, že mě zajímá rozuzlení celé krimi zápletky, která knihami prostupuje. Potenciál super, ale výsledek nic moc. A shoduji se s mnoha dalšími názory, že překlad je tragédie. Řitka a číča je bizár i pro mě.
Něco mezi čtyřmi a pěti hvězdami. Nebudeme si nic nalhávat, je to další z mnoha romantických jednohubek, u kterých člověk nečeká, že si je bude pamatovat do konce života a posadí se z nich na zadek. Tahle mě ale ihned nalákala anotací a při čtení mi bylo hezky. Chemie fungovala a já jim fandila až do konce.
Byla tam romantika, humor, trochu smutku, ale hlavně palec nahoru za překlad. Moc hezky se mi to četlo.
Za mě spokojenost. Tento díl se mi líbil o něco více než jednička a jsem zvědavá na zbylé kousky. Snad nebudeme čekat příliš dlouho.
Dlouho jsem čekala na další slzy při čtení nějakého příběhu. Tady se mi jich dostalo hned dvakrát. Četlo se to krásně, emoce pracovaly a člověk by si přál prožít takovou bezmeznou a nekonečnou lásku.
Z knihy jsem celkem zklamaná. Příběhů z vysokých škol je v poslední době na mě až příliš, ale tady mě nalákala anotace. Těšila jsem se na slow burn, ale v podstatě na sebe téměř vlítli během pár prvních stránek. Vůbec mi nesedl příliš mladý a nezkušený bodyguard. Očekávala jsem původně někoho vyzrálejšího a profesionálnějšího. Nějak jsem mu tu jeho funkci nedokázala věřit. Celé to bylo takové ploché a vůbec jsem necítila chemii mezi hlavními postavami. Mrzí mě to, čekala jsem od této knihy daleko více, ale zkrátka mi nesedla.
Takové klasické pokračování. Nemohu říct, že se mi nelíbilo, ale na první díl to u mě nemá. Ten byl famózní. Zde mi chybělo to oťukávání a sbližování, ale je logické, že to v druhém díle bude již o něčem jiném, stejně jako v normálním životě. Krimi zápletka nebyla špatná a četlo se to moc dobře.
Ano, ano, ano! Po dlouhé době kniha, kterou jsem nemohla pustit z ruky. Tak dokonale mi sedla do nálady. Profesor a studentka? Dejte mi podobných knih stovku a budu skákat radostí, tohle téma se mi nikdy neomrzí. Druhý díl nebude v knihovně dlouho čekat na přečtení.
Romantická oddychovka, kde musíte ledacos odpustit. Nebylo to nejhorší, ale měla jsem problém s hlavní hrdinkou, která si až příliš zbytečně vymýšlela a lhala. Nějak jsem si ji kvůli tomu nedokázala oblíbít.
No, co napsat...to byl takový fofr, že jsem byla v šoku. Najednou byl konec...uměla bych si představit úplně ten samý příběh, ale o minimalme 200 stran silnější. Propracovaný děj, který by popisoval klíčící vztah, problémy, překážky, vášeň...tohle bylo nic, přitom by to mohlo být tak super čtení.
Další z německých autorek a musím říct, že jsem velmi spokojená. Tento příběh mi vlastně seděl daleko lépe, než třeba knihy od Mony Kasten a spol... Mám raději příběhy z dospělejšího prostředí, než vysokoškolské koleje. Je to takový zajímavý proces úměrně k věku, který na sobě poslední dobou pozoruji. Tato kniha je zasazená do úžasného a nepříliš obvyklého prostředí a je psaná velmi čtivě. Hvězdu ubírám pouze za celkem zbytečně urychlený vývoj vztahu mezi hlavními hrdiny, já bych dala klidně více prostoru poznávání a oťukávání. No a slůně Bambi mě vyloženě praštilo do očí :-) ale to jen taková drobnost na závěr.
Na jednu stranu vychvaluji do nebes styl psaní autorky. Dokonale mi sedí, je to čtivé, je to upřímné a hlavně i vtipné. Přečetla jsem všechny její knihy a u žádné nemohu říct, že bych byla zklamaná. Bavettovi jsem si zamilovala. U tohoto díla jsem lehce zklamaná příliš rychlým spádem děje a moc urychleným koncem.
Opět super čtení. Na 5 hvězd to u mě není, byla slabší místa a chyběla mi chemie mezi hlavním párem. Na druhou stranu jsem se obrovsky bavila při navazování přátelství s dětmi. To první setkání mezi Tristanem a chlapci bylo geniální. Pochcánek jakbysmet.
Klasická jednohubka o prachatém bohovi a jedné fajn holce. Četlo se to parádně, do dalších dílů půjdu. Nicméně na to, jaké má kniha hodnocení a jaké jsem četla nadšené recenze, tak jsem asi možná krapet zklamaná, čekala jsem větší pecku. Spokojenost, ale na zadek mě to neposadilo.
Mám MM romance ráda. Tuhle řadím k těm lepším. Na sérii On a My ale nemá.