dr.horrible komentáře u knih
Medzi 4 a 5*. Tuilová má skvelý štýl, číta sa jedným dychom, jej postavy, byť nesympatické, sú všetky zaujímavé. Fandíte im. Je to aktuálne, je to drzé, chcem toho viac.
Môj prvý Forsyth. Čítal som už niečo podobné od le Carrého, čo bolo teda o triedu vyššie, toto je ale zas kvalitnejšie než Clancy, takže … hmm … ešte mi zostáva Ludlum.
“Byla jsem sama, v naprosté pohodě, káva chutnala výtečně a smrt byla daleko.
Prvé dve poviedky výborné, tretia je majstrovské dielo.
Asi ešte o kúsok zábavnejšie ako jednička. Záver bude maso. Super pulp.
Kniha písaná ženou, kde prakticky nevystupujú ženy.
Zo začiatku som mal trochu problém s dialógmi, čo sa neskôr, vzhľadom na vzájomné vzťahy postáv, spravilo.
Nechcem moc opakovať, čo už bolo napísané, každopádne šlo to do hĺbky.
Z jednej polky životopis, z druhej recenzie všetkých Jacksonových filmov. Recenzie na jednu stranu dosť prísne, voči hercovi však značne servilné (zhruba v tom štýle, že ten ktorý film bola síce úplná blbosť na 3/10, ale tých 20 sekúnd, čo sa tam Jackson prechádzal mlčky po chodníku, v tých správne drsňácky vystihol atmosféru :D).
Obálka bomba, priviedla ma ku kúpe. 70%
820 strán je na takmer 200-ročnú cudnú komédiu moc, ale je to Dickens.
Bolo to vtipné, a hlavne Sam s tatkom sú super postavy.
Fajn bonusový materiál. Najviac sa mi páčila shakespeareovská poviedka.
Tri hviezdy sú možno málo, ale románovo koncipované epizódy Sandmana sú proste o dve triedy vyššie.
Strašne skratkovité, niektoré kapitoly by zniesli rozšíriť aj na päťnásobok.
Láka ma to čítať ďalej, nie pre ten urýchlený príbeh, ale videť ich všetkých. Gotta catch em all. :3
Skvelý a trochu netradičný Barker. Myslím rozsiahlosťou. Ten fantasy námet šlo rozvíjať do jeho tradičných veľkostí, ale i tak je to super. Tak jak to je.
Strhujúca manga. Chýbalo mi tam iba ukončenie niektorých tém, napr. kapitulácie Japonska.