draka komentáře u knih
Příklady, které jsou denním chlebem účetních a ekonomů. Ve zkušebních testech jsem se jim nevyhnul. Dobrá lektorka, opakování a praxe. Bez práce nejsou koláče. Dnes si to nedovedu představit dělat bez programu v PC.
Tuto učebnici po tetě jsem si přečetl se zaujetím. Starý a Nový zákon na několika stránkách a s velmi krásnými ilustracemi.
Studiem této, jakožto i dalších podobně zaměřených publikací jsem prokousával k profesnímu růstu ve vedení firmy.
Publikace je výborným průvodcem s názornými a přístupnými výklady a příklady vedoucí k pochopení kalkulačních metod. Je skvělá a doporučuji ji všem, nejenom těm, co mají dočinění s tvorbou a kalkulací cen ve firmách.
Vynikající studijní materiál v době, když jsem se chystal na zkoušky.
Jedna potřebných učebnic, z kterých jsem se učil. Měli jsme výbornou lektorku.
Miloslav Stingl, miluji jeho knihy. Ostrovy lidojedů jsem četl poprvé v roce 1970. Můžu je číst i nyní po 50 letech a stále mě mají čím oslovit jako ostatně jeho další knihy. Znovu s ním můžu sdílet dobrodružství a napětí z cest za poznáním.
Velmi poutavě napsané vyprávění člověka, který je srostlý s přírodou, miluje ji a chrání. Nádherná kniha s krásnými ilustracemi, ke které se rád vracím.
Pěkná procházka Velkým Meziříčím a jeho historií sportovního dění ve fotbale, hokeji a lyžování, doprovázená dobovými fotografiemi, výsledky a tabulkami do roku 2006.
Knížku mám, ale přiznám se, že ji neumím přečíst v celku. Je to učivo a musí být podloženo výkladem učitele náboženství (nás učil farář ). Ilustrace jsou moc pěkné.
V knize je zachycena životní dráha naší úspěšné tenistky nejen na na tenisových kurtech, ale životem kolem nich. Bohužel, na Janu Novotnou už můžeme jen vzpomínat.
Po knížce Rok na Hradě, jsem si záměrně vytáhl tuto publikaci. Nyní, s odstupem času, se mi zdá, že snad byla napsaná, aby ještě více otřásla veřejným míněním o D. Veškrnové. Za neodpustitelné bych považoval, pokud je to pravda, nepoděkování lékařům a sestrám za záchranu života a za péči, kterou věnovali. V tomto případě bych byl tvrdý soudce, v mých očích je tato neslušnost neomluvitelná. Všechny lístky se srdíčky bych vrátil. Ale, jak to vlastě bylo. Děj jako vystřižený z televizního seriálu Ordinace, pro mě nesledovatelného.
Pověsti o Staré Praze jsem četl s velkým zájmem a rád se k nim vracím.
Čert, Mikuláš a anděl. Takové mám pořadí z dětství. Jednou jsem si hrál na hrdinu a čert mě strčil do pytle. Slíbil jsem všechno, co po mně Mikuláš požadoval, jen už abych byl z pytle ven. Strašně jsem se bál. Čertoviny opravdu můžu, nádhera.
Jako automechanik, staré školy, jsem se musel umět orientovat v několika strojních oborech a něco z nich umět. Od zámečníka, soustružníka, frézaře, svářeče, kováře, brusiče, truhláře a pod.. Všechny činnosti se při práci hodily, tak jako tahle příručka.
Krátké, knižně zpracované kriminální příběhy z nedávných dob. Nenáročné čtení na odreagování.
Knihu jsem poprvé četl, když autor tragicky zahynul v Peru. I po letech mě poutavé vyprávění o putování po Řecku zaujalo a se zájmem si je přečetl.
Z týdeníku „Nové knihy“ jsem se dozvěděl o vydání této publikace, a hned v pověstný čtvrtek jsem si ji koupil. Knihu, kterou si rád vezmu do ruky a pročtu znovu. Zajímavá, poučná publikace plná dobrodružství a neotřelých příběhů na cestě vzestupu člověka.
Než jsem začal číst pohádky ze země, která má tak dlouhou a bohatou historii a prožila si kruté časy kolonizace, nemohl jsem k ní přistupovat jako ke známým pohádkám našich spisovatelů. Pohádky jsou to krásné, jen si k nim musíme najít cestu.
V knize jsou zachyceny vzpomínky na prožité utrpení v nacistických koncentračních táborech očima samotného autora i z doslechu spoluvězňů. Čtení je bolestnou připomínkou období nacistické zvůle. Rozhodně stojí za přečtení.