dzeta komentáře u knih
opět pěkně čtivá kniha, ale ze série Než jsem Tě poznala, nejslabší.
bohužel jsem na ni neměla moc čas se začíst. Prostě životní příběhy dvou sourozenců
Za mě asi nejzajímavější čtení od tohoto autora. Děj pěkně plyne. Konec překvapivý.
Za ten konec palec nahoru. Začátek je takový nudnější, ale pak se stránky čtou jedna za druhou.
Tuto autorku mám velice ráda, ale tentokrát mě tento nereálný až snový příběh, na kolena nedostal. Hodně francouzkých slov, ke konci i celých vět. Co musím pochválit je opět jiné dějové prostředí.
Zajímavé téma. Do knížky jsem se neměla problém začíst. Výborná
Knížka je opět velmi čtivá. Ale celý děj se odehrává v autě a v prostoru kolem něj, děj byl čitelný již na začátku knížky. Prostě na mě knížka moc nezapůsobila a sprostá slova mi moc k této autorce nesedí.
Příběh smrti milované osoby a vyrovnávání se ze ztrátou.Při prvních 100 stranách jsme myslela že knížku zavřu a nepřečtu (což se nikdy ještě nestalo), dalších 100 stran mě příliš nepřesvědčilo a na poslední straně jsem nechtěla, aby knížka skončila.
Jednička byla lepší. Malvína se chovala jako holka a ne dospělá žena. Konec byl divný. Ale trojku si přečtu.
Nějak mi chyběla pointa a ten konec byl taky nijaký.
Příběh dospívajícího chlapce na mě nezapůsobil, nejvíce se mi na knížce líbily dopisy z budoucnosti.
Asi tento typ knížky není pro mě. Celkem mě nudila, až na závěr se konečně něco dělo.
Asi zatím nejslabší od tohoto autora, od prostřed zbytečné natahování děje. Takové oddechové čtení.
mě se tento díl opět velice líbil. Jsem zvědavá, co se přihodí hrdinům dál. Knížka je velice čtivá.